38

Анонимен

преди 13 години

Матрицата е в София, агент Смит ще ви излекува.

37

Анонимен

преди 13 години

От 2013 по заведенията няма да се пуши и пие, само ще се гледаме като котаци ...Ще се запознаваме по интернет и ще правиме злобарки пред монютрите.Необлагаемия доход ще бъде средноевропейски, според Борисов точно тогава ще сме средноевропейска държава и упраляващите ще се чудят как заплатите да станат по високи за да влезе някой лев в хазната.Тютюнопушенето и употребата не алкохол тотално ще е спряло в България, така че и от акциз нишо няма да влиза в хазната.Дерзайте...

36

Анонимен

преди 13 години

ето този закон пък предвещава края на дискотеките по плажовете.

35

байганьовци

преди 13 години

Оххх... няма да се оправи скоро България. Като чета коментаите по-долу си мисля, че сме задружни единствено когато трябва да "минем някой", да прецакаме системата, да не си платим сметката, да се изплюем на улицата. Последния път когато бях на концерт на живо в центъра на София някой *** си хвърли бутилката произволно в публиката и оцели по главата 10 годишно момиче, което беше дошло с баща си. Момичето беше цялото в кръв... ама, вие си мислете, че ще ви нарушат правата. Неандерталци!!!

34

Кандидат кмет

преди 13 години

E*ати!Пропадна ми предизборната кампания!!!!!!

33

Анонимен

преди 13 години

В Холандия съм виждал на денс парад , полицаи ходят спокойно между хората и като видят че някой има бира в ръка , просто я вземат и изливат на земята ,никой не протестира защото знаят че са в нарушение

32

ангел

преди 13 години

съгласен съм с колегата преди мен - по-скоро се притеснявайте от бутилки с коктейл от газ и нафта. и тръгне ли народецът с такива бутилчици, квито и закони да сте измислили, няма да ви помогнат.

31

Fanetti Mazakura

преди 13 години

ние няма да носим алкохол в бутилките....господа мародери с други неща ще са пълни

30

Анонимен

преди 13 години

И сега какво.В дискотека нямаш право да си пил и да вдигаш шум щото е на закрито :) хахахахахха

29

Анонимен

преди 13 години

Стигнало се до нововъведения в наредбата...Хахахахаххаха. Тия нещо не са по родо си. Че това за оръжията отдавна е уредено в Закона за оръжията, боеприпасите и....прочие там как е формулиран точно. Носенето на оръжие на спортни, политически и т.н. и т.н. масови мероприятия, винаги е било строго забранено и се е преследвало по административно-наказателен ред, демек глоби солени за нарушителите.

28

1231

преди 13 години

На 31 декември бъдещият кмет на София ще събира ползите от тази наредба на площад Батенберг !

27

pissed off

преди 13 години

Много сте зле,едина смислена поправка да направят ония *** в парламента и ви ще се спукате да приказвате глупости.

26

Анонимен

преди 13 години

По сметката на коя партия ще се внасят - да го уточнят!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 13 години

"А белезниците ? Сами ли да си ги купуваме или ще ни ги слагат безплатно ??"Безплатно ти ги слагат. Плащаш си само за да ти ги махнат!Гарантирано от ГЕРБ!

24

Чукундур

преди 13 години

Забранете бирата и кебапчетата и така няма повече да има полит. митинги!

23

eвала :)))

преди 13 години

Успяхте да ме разсмеете рано сутринта ---> "Беаз пияка на протестите. Снимка: Булфото" <--- коментара на снимката просто "кърти" :)))

22

До цензурата !

преди 13 години

Добре де ! Не е пиан редакторът ! Само малко неграмотен !Знам ,че пак ще го премахнете като "неуместен коментар" ,но поне ....... някой ще го прочете !

21

Анонимен

преди 13 години

usetiha nakade varvqt rabotite i vzeha da nalagat zabrani !!!

20

до 27

преди 13 години

То трябва бунт... ама ние висим в нета и ти слагаме '+'-чета... :(

19

Пиене

преди 13 години

Трябва да се забрани като цяло пиенето на алкохол в паркове и градинки, а да сташа само ш питейни заведения- открити или закрити, нека да се поставчт камери!