7

възмутен

преди 13 години

Джалева и Мутафчийска трябваше отдавна да бъдат уволнени - още, когато се вдигна шум около екскурзията на Джалева и сие в САЩ за сметка на частни организации. Вместо да се засрамят, че директно нагазиха в нечуван конфликт на интереси, двете заедно с Чипилева спретнаха пресконференция в защита на финансиралите екскурзията и без никакви угризения четяха текстове, написани им от заинтересовани.

6

читател

преди 13 години

На Джалева трябва да й забранят да говори. Приказките й на ангро само увеличават недоверието на хората. Изключително некомпетентна и нагла жена.

5

3333

преди 13 години

Ако ви се наложи трансплантация бягайте далече от БГ. Нито "Лозенец" -бившата правителствена, нито ВМА, нито нищо. Това е от личен опит. Отгоре на всичкото тези проценти не са верни. Опитват се да си правят реклама на гърба на болните хора, но успеваемостта им е толкова нищожна, че няма база за стравнение. Афишират се само успешните трансплантации. Никъде няма да чуете или прочетете за лекарските грешки и за неспособността им да се справят със след трансплатационните проблеми.

4

Анонимен

преди 13 години

Как няма да се увеличава - по закон органите на всеки може да се използват за донорство, освен ако изрично не е заявил несъгласието си.Това никъде го няма - вече и собствените ни тела не ни принадлежат. На маймуни ни направиха!

3

Анонимен

преди 13 години

Къде точно прочете, че кастрофите с фатален изход се увеличават като е точно обратното? Миналата година е с рекордно малко жертви!

2

българин нов тип

преди 13 години

Не е от новия екип на Изпълнителна агенция по трансплантация (ИАТ), хората се променят - това е, предразсъдъците малко по малко падат...

1

Анонимен

преди 13 години

КАТАСТРОФИТЕ С ФАТАЛЕН ИЗХОД НА МЛАДИ И ЗДРАВИ ХОРА СЪЩО СЕ УВЕЛИЧАВАТ, ТАКА ЧЕ ЕДНОТО Е ЕСТЕСТВЕНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДРУГОТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ :(КОЛКО ГРУБО ЗВУЧИ "ТРУПЕН ДОНОР". АЙДЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ СЕМЕЙСТВАТА, КОИТО ВЪПРЕКИ МЪКАТА СИ СА РЕШИЛИ ДА СЕ ОПИТАТ ДА СПАСЯТ ДРУГИ ХОРА.