108

1914

преди 13 години

Никакъв *** не е Чаплин, той е чистокръвен мАкедонец от македонския пограничен град Лондон. македонците този път беха изпреварени и чутовни заплюти от равните тях *** - *** , в борбата за световно надмощие и културно наследство :))))))).

107

lilly alex

преди 13 години

ne e vazno dali v tabun ili v pewera ili v super wikarna bolniza si roden.vazno e koi si koq li4nost si v mnogoludieto.sinove na asparuha dowal ot mongoliq i se poosemenil s hristiqnite.

106

Мюмюн

преди 13 години

shungyan? бе браааат

105

1

преди 13 години

Градт в Швейцария на Чаплин е Виве,красиво и има прекрасен паметник негов.Не е Монтрьо.

104

Анонимен

преди 13 години

защо не питате македонците какъв е бил по народност-знаете техния отговор.

103

Наско

преди 13 години

Веднаж попаднах на блог на наше *** (съжалявам, не помня името му), интелигентно, със самочувствие. Там за *** освен Чаплин бяха изкарани много други стойностни хора. Разбираемо- комплексите се избиват с търсене на такива хора. Не го ли правим и ние, българите? Нищо против *** - нека работят върху себе си, нека имат в бъдеще хора, с които да се гордеят. Но тук да не забравят, че са български граждани. А не-тук са роми, зад граница-българи!Повече като Ибряма или Бони, по-малко кражби!

102

мо

преди 13 години

Чаплине голям артист и е признат в света,джипси,българин ,испанец,няма значениеза света,той е велик и ще е велик дълги години.

101

ААА

преди 13 години

Чаплин е от Челеларе, чист българин от ромски пройзход, така както и мнозинсвото българи. Прелича на ***, само дето по слаб,,,,, абе българин чист недохранен

100

Анонимен

преди 13 години

Чарли Чаплин ! Ако ще марсианец да е! Всеки би се гордял да има от неговата кръв

99

знаещ

преди 13 години

така наречените travelers са от ирландски произход,те са бели и нямат нищо *** в тях.Англичаните ги наричат gipsy,защото начинът им на живот е ***.не ги бъркайте с нашите гнусни ***!

98

Силвия

преди 13 години

Автобиографичната книга на великия Чаплин е написана отдавна. Който се интересува може да я прочете. Ако Обича да чете, тя може да се превърне в настолна книга.

97

Анонимен

преди 13 години

taka narechenite travelers ne sa s cigancki gen prosto imat nomadski nachin na jivot i pokradvat i tn zatova gi burkat s *** inache sa po beli ot srednostatisticheskiq evropeec

96

ha ha

преди 13 години

леле малееееееее! не знам кой е писал статията, но това е известно много много отдавна!!!! даже и самият велик комик го е написал в своята атобиография! изглежда пишещият статията е ДОЛЕН И МРЪСЕН ПЛАГИАТ!!!! за справка прочетете "Чарлз Чаплин-моята автобиография", има я на български от поне 15-20 години!

95

Анонимен

преди 13 години

i koi sa o4e vadnite *** 4erti

94

7

преди 13 години

Ринго,роми,***,житани,джипси,мануш са все *** ,това са имената в различните стра.Житани във Франция,Джипси в Англия,роми в Русия ит.н.

93

ринго

преди 13 години

ако всички м***али бяха поне една хилядна от него щеше да е рай ...самите общества на запад не търпят нито бели нито черни *** да си развяват байряка натискат ги да се образоват и да живеят по общоприетите правила а нашата държава ги оставя да правят каквото си искат дори не ги задължава да се образоват на практика се е отказала от тях а те вредът на цялото общество и затова са мразени и презирани.Защо не мразим грамотните и чистичките ..Чирков например

92

Ехх

преди 13 години

Да не се окаже, че е некой софийски ***

91

лъжете се !!!

преди 13 години

Македонец е ! :) всички открития на тази планета и всички известни личности са македонци нях нях нях

90

цинг

преди 13 години

тадор живков е ***,я вижте внука му Тодор.

89

Black Beard

преди 13 години

То си личи и по филмите му. Все гледа да спретне някоя далаверка.