23

Детектив

преди 12 години

някой има ли информация за "съпругът" на Ирена МилянковаВодиме важно разследване ......

22

Limelight

преди 12 години

"ПОД ПРИКРИТИЕ". Някой го наричат филм или сериал!? А всъщност това е смесица от видеоклипове, безумни диалози, танцови ревюта, криминални щампи, чиито главни изпълнители са чалгаклубове, марки автомобилни лимузини, бутилки с кетчуп "Олинеза" или водка. Кастинга е бил там.- Прочетох някой да се възхищава на това, напомняло за класата на Майкъл Ман. Чудесно! Как да не напомня, този е режисирал "Маями вайс", а там актьорите са моторници и дизайнерските марки дрехи.- Една пък вика: "Големия Сър Митовски...". Точно така, маце, за да станеш принцеса трябва да целунеш жаба. Или поне няколко ***. Правилно си се насочила, не си губиш времето. Лошото е, че някой *** са като крастава жаба, ама струва си да изтърпиш.- Филм, тоест не филм, а изкуство е когато когато има спектакъл, произведена е драма, разнообразие от скуката, шанс за съпреживяване и обогатяване. "Под прикритие " е врътка за пари. Както и онова с МОЛ-овете, ама за него, нейсе.

21

monk333

преди 12 години

filma e mnogo dobyr,bravo

20

Калината

преди 13 години

Здравейте на всички коментатори :), аз също изразявам мнението и е то е с добри отзиви за "Под прикритие", актьорите са се в вживели в персонажите си страхотно и се е получил качествен сериал според мен. Така, че аз лично го препочитам и не само заради това, че е наш роден сериал. Пред турски и латиноамерикански сапунки няма и сравнение за жалост сигурно на застаряващото поколение у нас.

19

Анонимен

преди 13 години

О, боже! Добре, че споменахте "Стъклен дом", че да не си губя времето. БТВ обмисля ли след всичките простотии собствено производство да си намери някой, който наистина може да прави филми? :)

18

NBS

преди 13 години

От къде пари за тези простотии, с които заливате горкия бг зрител?! Защо не купите някой хубав сериал?! Едно време по бг телевизии излъчваха "Изгубени", "Д-р Хаус"....Когато гърците продадоха Нова нивото падна на дъното...Бг телевизии не стават за гледане...Къртят с простотия и бездарници.

17

лошоняма

преди 13 години

Мисля да го гледам и се надявам да е хубав.

16

Анонимен

преди 13 години

Нека се снимат Български филми, защото и това беше на път да спре. Важното в случая е че заетите във филма хора, ще вземат заплати и няма да стоят глдани пред бюрото по труда.А за качеството на продукцията... всеки има различен вкус :)

15

Анонимен

преди 13 години

нека да не плюем ами да уважаваме труда и усилието да се създават модерни български филми и сериали, специално "забранена любов" не ми харесва но всички останали филми и сериали са супер и по нищо не отстъпват на чуждите

14

jasemi

преди 13 години

Абе стига с тези тъпотии бе,сапунки, толкова ли няма какво да се гледа?

13

Daniel

преди 13 години

Ще гредаме за мутрите как бяха създадени от комунистите.

12

pff

преди 13 години

Как пък не можаха да направят един нормален сериал като "Листопад", в който да бъдат показани нормалните човешки и семейни взаимоотношения. Все някакви криминални бози. Стъклен дом не е интересен. Толкова *** и предсказуем е сюжета. Честно казано май от всичките български сериали напоследък Забранена любов ще излезе най-интересен.

11

deo

преди 13 години

крими жанра обръгна на хората и без това ежедневно ни заливат в най-гледаното време с американски бози пълни с насилие и брутални убийства по всички канали

10

uvolnenie!

преди 13 години

кримката ....

9

Сф

преди 13 години

Аз пък се опитвам да си създам представа за развитието на различните видове изкуства у нас. Просто ми е интересно. По-рано изкуство се "твореше" по партийна повеля и рядко се случваше талантлив човек да получи възможност за изява, но се случваше. След промените пък нямаше финансови средства. Сега пари могат да се намерят и от чужбина, макар че не е лесно. Затова ми е интересно кога ще започнат да се изявяват ярки таланти - не само като изпълнители, но и като създатели на художествени творби

8

MJ

преди 13 години

Zvuchi obeshtavashto, dano nadmine uspeha na Stuklen dom. Mnogo shte se radvam. A na vas vsichki, kato nqma kakvo polojitelno neshto da kajete, zamulchete, shtoto na vsichki ni pisna da slushame samo mrunkachi, koito sum siguren, che s nishto ne doprinasqt, neshtata da trugnat v polojitelna nasoka v BG. A na tezi, koito se borqt za tova evelata i samo napred. Sorry za latinicata no sum v chujbina na sluchaen komputar!

7

Цветан Цветанов

преди 13 години

Всички пред телевизора! Филмът е биографичен. Ще разкрие подвизите ми на тихия фронт, да видите вие, как ви пазя.

6

Аз

преди 13 години

Ето, заради гореизброените се отказах ГЕНЕРАЛНО от телевизия. През нета е по-добре.

5

Анонимен

преди 13 години

Не искам да звуча като хейтър, но не гледам нито едното, нито другото, а не планирам да проучвам въпроса с третото.

4

Разбирач

преди 13 години

Кое му е "семейната драма" на "Стъклен дом"?