52

stamat

преди 13 години

Браво на министъра, добре е че правят проверки за всички храни, защото до сега никой не се интересуваше народа какви *** яде и после защо сме най -болната нация.

51

Наблюдаващ

преди 13 години

До 44:Защо е направена проверката чак сега - добър въпрос. Но аз по-скоро се радвам, че изобщо е направена. Имам чувството, че всичко е на самотек от много години и ядем всевъзможни *** и отрови, а контролът остана в миналото. Заедно с цялото селско стопанство.

50

ISTINATA

преди 13 години

AMI BALGARINA KAT GO MARZI DA RABOTI NA POLETO 6E SE VNASQT RAZBIRASE. A TO BALGARITE VMESTO DA RABOTQT V ZEMEDELIETO PO SKORO BIHA PREDPO4ELI ILI DA KRADAT ILI DA PROSTITUIRAT..... TAKA 6E E VE4E, NQMA VRA6TANE NAZAD, SVIKVAYTE VE4E.

49

horus

преди 13 години

Ами така е, Срам и Позор за България - имаме едни от най - плодородните почви в Европа, а внасяме *** от чужбина !! Баща ми беше агроном и добре че си отиде човека та да не гледа. Ами нали който не хранеше своя, храни чужда армия, купуваме изтребители, даваме над 1 милр за армия да се бием ако стане война. Каква война - ние не можем да се изхраним сами, та война. Като ни врътнат крачето и до тук - ГЛАД, ГЛАД, ГЛАД. Хайде сега високоплатените *** от Кандахар и Кабул да изхранват нацията

48

лай лай кучка

преди 13 години

Слава Богу,че не консумирам пресни зеленчуци през зимата,а само консервирани август месец.Йорданците и те се подиграват с нас.Излиза,че не сме само задния двор на Европа,но и на Азия. Ужас !!

47

до 46

преди 13 години

Познавам един от тези, които направиха тайната приватизация на Булгарплод през 1990г. Не познавам по върл седесар. Даже се скара с близките си, въпреки че переше партийни пари.

46

Анонимен.

преди 13 години

Ахахаха. Преди време хванаха марули и краставици с към 50 пъти съдържание над нормите, комунягата-шеф извади пачката и веднага ръснаха статии, че те пестицидите не били вредни (много). Умирало се на 95+ години от тях... Самата комисия, констатирала факта внезапно млъкна и повече ни вопъл ни стон.

45

!

преди 13 години

А защо такава проверка не е направена при вноса, а чак сега? Значи всеки внася, каквото си иска, а после ако по някаква случайност мине проверка може да го глобят 500 лева, или да му върнат доматите и краставиците обратно. Подигравка с народа, за пореден път. За чий *** са ни тия митници, само да могат митничарите да правят пачка.

44

крадци

преди 13 години

хе,нищо чудно да има и стандарт на зеленчуците..:)) до сега тоя министър нощо друго не прави..освен да вдига цените с тия измислени стандарти...видяхме кво стана с кайма,колбаси,сирене,мляко а сега и хляба...всичко е ***......

43

корунпиран

преди 13 години

Ами да минават..нека и другите държави малко да се по тровят,па тогава ще обвинят нас че са ги пусна ли,всики ТВ говорят само за Йордания а за турция и дума не обелват,прелагам домати от турция да опитат и американците вече и ходжите започнаха да назначават.

42

музикант

преди 13 години

"Зеленчуци..........мои зеленчуци.........смеещи се восъчни принцеси........Що ви люби тъй скръбта?"Лили Иванова

41

химик

преди 13 години

Може пък и за нещо все пак да са полезни, знаете ли... Неутрализират някой друг химикал в някой друг *** от съюзническа страна. Трябва да ядем повечко и по-разнообразно. Ако не ни мине, ще се разболеем и пак ще сме полезни - ще храним статистиката и ще пишат статии за нас.

40

ТУРСКАТА ГРАНИЦА

преди 13 години

ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е ЧЕ КАМИОНИТЕ СЪС ЗАРЗАВАТ ИДВАЩИ ОТ ТУРЦИЯ НЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ. МИНАВАТ ПРЕЗ ГКПП СЪС СТО КИЛОМЕТРА В ЧАС. ЕХ ШЕНГЕНЕ ШЕНГЕНЕ, ЕДНА БОЙа ТИ ТРЯБВА

39

до38

преди 13 години

Пуснете ги да крадат,нека продължи безхаберието.

38

37

преди 13 години

абе ***,кажи ми едно нещо да са оправили ГЕРБ,каквото пипнат го чупятсчупиха здравеопазване,счупиха евро субсидиите,счупиха бизнеса,счупиха дори ***,затънаха в корупция и безхабериети *** ли си или да ?

37

сдг

преди 13 години

ЕЕЙЙЙЙЙЙ неблагодарен народ,май са си прави Бойко и Б.Димитров за (матр"ял и *** народ).Значи М.Найденов се питва да оправи нещата малко или много ама пак сте недоволни бе,опитва се да въстанови стандартите,ама вие пак плюете бе.Е заради това си яжте *** и умирайте от всякакви видове РАК.УБИТАЦИ.

36

Анонимен

преди 13 години

Toя откак го ритна Бойко в Япония взе да иска Стара планина за целия ЕС.Еми за 21 години всички дето управляваха успяха да направят и зеленчуците пластмасови,а сега се сетили да ги възстановяват.Е как да стане?Бастуна търси под вола теле!

35

Бунтарят:

преди 13 години

"От съюза на вносителите настояват....."Ало,а от СЪЮЗА на производителите,защо мълчите.Защо не кажем ЯСНо,че тези 20-ет години на преход съсипаха селското стопанство.Неговото състояние т.е съсипвнае се извърши от политици-***.Какво произвеждат сега настоящите арендатори?А ,къде е производството на наши зеленчуци,картофи,чесън,лук,дори магданоз,целина и др.Кой опропъсти ,създадената преди това напоителна система,виждал ли е някой политик в какво състояни е тя?Това всичко е ПОЗОР.Ритаме то

34

Анонимен

преди 13 години

Найденов има поне 10 фирми за внос на храни, прибира си комисионната и боли го к*** за народа.Кара си S класата и от време на време пусне някоя медийна изява да си подържа рейнига.Всяко чудо за 3 дни.След 3 дни вноса на карцерогенни плодове и зеленчуци ще продължи.

33

съвет2

преди 13 години

Ако е второто,ние-хората ще вземе пример от Китай-какво правят с такива като вас!!!