35

Хейтър

преди 13 години

Аз имам кола, която няма как да не застраховам. ПРИНУДЕН съм, защото без стикер веднага колата ще изчезне. Застраховката трябва да е удобство, а не задължение. Може пък да предпочитам тези 850 лв за каско да ги слагам отделно ежегодно, ако не дай си Боже нещо стане, отколкото да ги давам на някой си.

34

гнусно

преди 13 години

Какво застраховане.Това си е рекет и жив бандитизъм.Под ккрилото на държавата.Дано Цветанов е искрен и да се излекува тази болезнена и гангрясала язва на обществото.Всички знаем ,че е изобретение на силовите групировки и на престъпници облечени във власт.

33

>>>

преди 13 години

Тоя словесен акробат вече почва да ми лази по нервите. Нема-нема, и туку извади от шапката некоя новина, стара колкото галошите на баба му.Тоя номер със стикерите е откак има застраховане. Да се махнат сега означава начало на хаос и улични битки между автокрадците, гърмежи между застрахователите и най-накрая ще патят обикновените граждани и селяни.Да вземе вместо да говори и да си показва носа по телевизора всяка вечер поне да махне *** каруци от улиците. Поне това. И може да си ходи.

32

А стига бе

преди 13 години

Как не се сетихме - слагаш стикер и проблема е решен. Какво ще правят крадците ако всички си сложим стикери?Надявам се на застрахователите да им го ....щото това са много нгли типове.Компании... под тях разни уж брокерчета с комисионни...отдолу всеки *** предлага застраховка.Дано на всичките кръвопийци да им секне бизнесчето. И тия брокерчета да им секнат комисионните.

31

ангел

преди 13 години

27, див си като патър! застрахователят ще плаща - това му е работата! МВР ще търси - това му е работата! ама аз лично смятам за най-добър вариант ДА НЕ МИ ОТКРАДНАТ КОЛАТА ИЗОБЩО! а за тая работа стикерът помага, а не пречи. има стикер - няма кражба. няма стикер - има кражба. повтарям за оли.гофрени - мен ме устройва вариант "НЯМА КРАЖБА". ако на теб целта ти е да ти краднат колата, за да си получиш застраховката и да създаваш работа на куките - ОК. ама тва си е твоето мнение. *** народ....

30

BOBI

преди 13 години

BOIKO DA KAGE ZA ZELENATA ENERGIA.AKO TEZI KOITO 4ETAT TOVA I NE RAZBIRAT ZA KAKVO STAVA VAPROS ... DA NE KOMENTIRAT.BORISOV DA KAGE ... BORISLAVOVA SA6TO AKO ....ISKA .SKORO 6TE IZBUXNE SKANDAL ZA TOVA POMNETE

29

Цецо

преди 13 години

ОСТАВКА

28

kk

преди 13 години

Измислили са го!!!До 10 дни,ще имаме и маркировка по колите,за която трябва естествено да се плаща!

27

Бай Колю

преди 13 години

Ангелчо, глей ся!Застрахователят плаща - аз как има плащам? Една кола съм им платил за 7 години!МВР е натоварено... - ей това вече е смешно! Ха-ха-ха!

26

ангел

преди 13 години

да видим: значи идва крадецът, вижда стикер на колата, казва си, "а, тук по-добре да не пипам" - и си отива, или отива да търси кола без стикер - демек, незастрахована. собственикът на застрахования автомобил печели - не му откраднаха колата. МВР също печели - няма кражба. забраняват стикерите. идва крадец. автомобилът е застрахован, но той не знае - няма стикер. краде го. собственикът, макар и застрахован, е ограбен. МВР е натоварено с една кражба повече. застрахователят плаща. къде е логиката?

25

уф

преди 13 години

ми той Бойко малко по-рано си го каза - работим за да иблекчим чуждите инвеститори... те това по-горе е в тая насока... пък що да ги облекчаваме ? ми щото си плащат - *** не на държавата

24

аз14

преди 13 години

А защо на 9 му слагате минусчета?? Прав е... Едно време пак ги забраняваха стикерите и ВИС и СИК направиха нови,които се лепеха на централното огледало в купето и пак се виждаха отвън и се знаеше кой е застрахователя така ще стане и сега.

23

тт

преди 13 години

Какво има предвид Цветанов, като казва да се затвори страницата със силовите структури. Да не е решил да се пенсионира?

22

Бай Колю

преди 13 години

*** кръвопийци мръсни! За химиотерапия да ги дадете тези пари! Ваш'та *** ***!P.S.Някой долу беше споменал 6 апартамента. Що му насвяткахте минуси?Знаете ли колко е гадно да откриеш "идеалния" апартамент и някой друг да го купи? Цецко май е разпродал апартаментите вече, ша го фанете за фантофките!Хи!

21

Анонимен

преди 13 години

AZ RABOTIA I IMAM 4 ZASTO DA NE SA 6

20

az

преди 13 години

Цветавно така говори щото има план да си насади свои хорица навсякъде. НЯМА НИЩО случаино което прави. Където натисне някой НЕ Е защото човека е престъпник (дори и да е не заради това го гони) ами да му вземе мястото.Доста хора не разбраха какво стана.След изборите едни мутри смениха другите, нормално е да си огласят позициите навсякъде. Така че като паднат от власт да са ОПЛЕЛИ В ОКТОПОД-2 ДЪРЖАВАТА.Само балъци и шпакладжии им вярват на ГЕРБ

19

Анонимен

преди 13 години

През мътните години на 'натрупване на капитала',когато мутрите ходеха с анцузи и къси подстрижки с надиплени вратове,в нашиот блок живееше автоджамбазин.От обширният паркинг пред блока и околностите не изчезна ни една кола,макар да започнаха да се появяват доста намазани,понеже в околните блокове живееха много зъболекари и вампорджии.Някой даже не ги заключваха,а алармата беше екзотика.Мутрите вардят собствеността,не държавата...

18

Анонимен

преди 13 години

ЛЕВ ИНС - ТРАКТОРА ПРЕЗИДЕНТ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ!

17

Анонимен

преди 13 години

ДА ГО ДУХАТ МУТРИТЕ! МАМА ИМ .......ДОКОГА БЕ ЩЕ ГИ ОСТАВЯМЕ ДА СЕ ПРАВЯТ НА БИЗНЕСМЕНИ.БРАВО НА ЦВЕТАНОВ ,БРАВО НА БОЙКО!НЕКА ВЛЕЗНАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАСРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ ,ЗА ДА ВИДИТЕ КАКВО Е ОБСЛУЖВАНЕ И КАКВА Е РАЗЛИКАТА С ТИЯ ***!

16

ДО 15

преди 13 години

Перник навсякаде сте май ;dd