37

Анонимен

преди 13 години

То за т'ва и българския "асанж" - Яне Янев е на това положение....

36

san

преди 13 години

айде айде, утре ще кажат че е партия на осама и ирра

35

вярно бе

преди 13 години

аз вчера го видях у наше село

34

Анонимен

преди 13 години

По света и у нас.

33

Василев

преди 13 години

Въпрос на време е евреите затрият Асандж!

32

Оксиморон=Окси-MORON

преди 13 години

А според мен е "изнасилил" не само тези шведки а и няколко полякини! Дори в резултат на масовата чалгизация, съм сигурен, че ще се появят и няколко българки "изнасилени" от Асандж!

31

Гларус от Варна

преди 13 години

Аз години се подвизавах на Шведския хотел във Варна(за незнаещите това е Гранд Хотел Варна) и ако в някакъв момент започна да пускам документи против САЩ(Велик стожер на Демокрацията и на-вече свободата на словото), съм сигурен че в Швеция ще ме осъдят за над сто "изнасилвания". Матр'иал и доказателства по въпроса има доста натрупани през летните месеци на годините. Да живее демокрацията и най-вече свободата на словото!

30

Анонимен

преди 13 години

Тоя ми прилича на гей...но ако е истина трябва да ходи до Швеция на почивка за дълго.

29

Анонимен

преди 13 години

не става дума само за "американската администрация"!но явно целта му е финансова, разбира се и самоизява - има нещо болно в него!

28

Марк до 27

преди 13 години

В интерес на истината не съм разглеждал сайта му.Но все ми се струва, че основната му цел е самореклама и съответстващо на това придобиване на определено количество финикийски знаци!Каквито и да сая документите има други начини за реакция при недобронамерени действия на американската администрация - сизиране на съответните органи и комисии къв Американския конгрес напр.Е вярно е че тогава не ставаш такава звезда и не печелиш толкова кинти!

27

хм...

преди 13 години

така е, прав си :), но ако си разглеждал сайт-а му там са основно документи които показват как американската виншна политика е вредяла на други държави ;), не че някой е бил гей или сестра му е к...ва ;)

26

?

преди 13 години

До 24САЩ си научиха урока!Навремето "народа" свали Шаха на Иран - Мохамед Реза Пахлави! Резултатът е най-мракобесния ислямистки режим на аятоласите!Същото се е случило и в Авганистан след изгонването на Краля!В Ивицата Газа - "народът" избра екстремисткото движение "Хамаз"Същото ще стане и в Египет - там най-стабилната опозиционна сила са "Мюсолманските братя"!Е тогава и Египет ще се нареди до другите арабски "демокрации" - Иран, Авганистан, Ивицата Газа!

25

Марк

преди 13 години

До 21Съгласен до някъде, защото свобода на словото - да, но и отговорност на словото - да!Защото :1. Ако във вестника публикуват, че сестрати е ку..ва, нали *** доказвай, че нямаш сестра!2. Ако публикуваме всички протоколи и повелителни документи по разследване на атентатите на Ал Кайда например, то какво става!А иначе всеки има право да говори и пише каквото си иска, стига да не навреди на друг или други добросъвестни граждани!

24

ВОТ

преди 13 години

САЩ ПОДКРЕПИ ПУБЛИЧНО МУБАРАК И ЗАСТАНА СРЕЩУ ЖЕЛАНИЕТО НА НАРОДА НА ЕГИПЕТ ЗА СВОБОДА.ИЗОБЩО ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ НА КАКВИТО И ДА БИЛО КОМПРОМАТИ ЗА АСАНДЖ.

23

Анонимен

преди 13 години

САЩ го съдят за изнасилване,ама шведката не ще да го съди,останала доволна.А сега де ?

22

ас

преди 13 години

ми той сега може да избие цял град и да се оправдае, че го топят за уикилийксне е ли тарикат

21

хм...

преди 13 години

така е при демокрацията. Всеки има право да говори каквото си иска, но на неудобните се "спредват" дела: я за изнасилване, я за педофилия, корупция... пък после *** доказвай, че нямаш сестра...

20

невинен

преди 13 години

Не разброх кой кого изнасилил? то да изнасилиш шведка си е е постижение ....

19

Гоце

преди 13 години

За тия които не знаят случката е следната - правил си е там-тирирам съвсем по желание на шведката, обаче гумата се скъсала и тя му казва "спирай" и той не е спрял веднага.По шведските закони това е престъпление, като се наказва с глоба до 700 евро!Тази случка в момента я раздухват.. и вероятно ще успеят да го екстрадират в щатите където вече нема мърдане

18

Анонимен

преди 13 години

я му вижте мазната бяла мутра. прилича ми повече на банков плъх, отколкото на журналист-революционер, защитник на истината. истинска къртица, агент на мосад и цру !"Хахаха ... те "журналистите-революционери" са загорели типове с големи бицепси, превръзка на едното око и извадена сабя в ръката!