90

dedo

преди 13 години

Понеже заплахата е много силна, хора с много власт и много пари (стотици милиони) в момента се пренасочват като дейности навън от страната, за да не им вземат парите. Можете да се досетите дали при проверка на доходите ще успеят да докажат как са направили стотиците си милиони, пък са платили 1-2 данъци, че и толко може да няма. И имат незнам си колко АД-та собственост и т.н. и т.н.Такива хора и тези над тях няма как да не отговорят на заплахата. Пак добре, че още не са го застреляли Кушлев.

89

dedo

преди 13 години

Да внеса малко яснота, за да разберат всички защо е атаката срещу Кушлев. Има действие на комисията за запор на големи имущества, като вероятно държавата ще ги вземе всички. По някакъв начин сред хората на Кушлев има къртици, защото жената на ******* успява да спаси имуществото си (не и без да си купи съдия вероятно). Факт е, че по няколко много важни случая има изтекла информация. За това се борят в момента - да спрат действието на комисията. Останалото са лъжи, скалъпени от ДС и мафията.

88

Анонимен

преди 13 години

ДРУГАРЮ ПРОФЕСОР,ВИЖ КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС ВСИЧКИ АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ И ПРОФЕСОРИ И ПО МАЛКИ-КАКВО ДУМАХА НА ДРУГ АЛЧЕН ПРОФЕСОР,КАТАФАЛКА РЕМАРКЕ НЕ ВЛИЧИ И КОВЧЕК ДЖОБОВЕ НЯМА И ОТ КРАДЕНИ НАРОДНИ ПАРИ НЕ СЕ ПРОКОПСВА.ГОЛЯМА ЗАПЛАТА-ДОБРЕ НО,СРЕЩУ ГОЛЯМА РАБОТА,А ПРИ ВАС САМО ПЪРВОТО-ДА МУ МЯЗА ЧЕ,ДА НЕ ТЕ КЪЛНЪТ ХОРАТА,ЩОТО ИМА ВИДОВ ДЕН.ЗНАЕШ ГО НЕ СИ МАЛЪК.ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ Е РЕДНО ВСИЧКО ДА СЕ ВЪРНЕ НА ДЪРЖАВАТА БАТКА.И ТИ ОДМА .НО УВИ-ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА ТУК И НЯМА И НАЧИН.ДА ТИ ПРИСЕДНАТ.!!!!!

87

Анонимен

преди 13 години

"В комисията "Кушлев" царяла пълна шуробаджанащина"Че това учудва ли го някой? То навсякъде я има, та тук ли да я няма?

86

Анонимен

преди 13 години

Повечето работещи за цяла година не вземат толкова пари!Наглец!Поне да си вършеше работата!

85

дочоолу

преди 13 години

Ми то при тая разградена държава да не щипнеш си е направо грехота!Тъй ами!

84

Струси

преди 13 години

Тази комисия трябва час по скоро да се разпусне със всичките и структури в страната.Първо - дублира дейноста си със съда. Второ тихо местенце с големи заплатки за " наши" хора. Трето почти никаква ефективност от работата и. Четвърто товари се обеднелият български данъкоплатец.

83

desync

преди 13 години

Заплатите са най-малкия проблем на тая комисия. Интересното е, че се ползва за политическа маша. Като резултат - кервана си продължава, кучетата само си лаят.... и доста невинни изгоряха, неподдавайки се на изнудванията и попълзновенията им. Поредната стъпка към авторитарна дръжава, следваща бидейки спец съдилищата. Сега ще ни мажат очите и с тях. Въпроса е докога?

82

МАФИЯЯЯ

преди 13 години

Що плюете по това старче ? нищо не зависи от него,на този дядка кот му свирят туй играй,тази комисия е създадена да рекетира и шантажира хората които дръзнат да се опълчат,МОГА ДА ВИ КАЖА НЯКОЛКО НАЧИНА КАК ТАЗИ КОМИСИЯ НАМЯ ДА ВИ ЗАКАЧА

81

Стига

преди 13 години

Цялата комисия като концепсия е юридическо недоразумение и прах в очите на всички. След като има закони, то те са ЕДИНСТВЕНО мерило за престъпна дейност и няма как да бъдат допълвани с извънзаконови мерки. Така самата комисия по дефиниция става политически инструмент и огнище на корупция, тъй като може да влияе на спазването на самия закон. А манафската прокуратура и цялата правна гилдия седят и търпят, като изненадани десетокласнички. Същото е със Цветановите "специализирани" съдилища.

80

коте писе

преди 13 години

Лошото е, че на негово място Боко и Цецко ще си сложат техен човек, който да им изпълняна лични поръчки, т.е срещу хора, които са неудобни на ГЕРБ.

79

коте писе

преди 13 години

Ти умнико най- напред се науче да пишеш грамотно, апосле казвай кои са големите некадърници. Жалко, че в България такива като тебе се навъдиха прекалено много.Същият ти смяташ, че лекари, учители, инженери, архитекти, зъболекари, фармацивти са ти длъжни да те обслужват. Като си толкова умен ходи при тъкачите да те лекуват, учат на правопис и т.н.

78

ааа

преди 13 години

Гушлев

77

Даола

преди 13 години

Сега е моментът да се направи цялостна ревизия на дейността на комисията и на самия Кушлев.Да стане ясно на народа всъщност какъв е бил реалният ефект - колко реални пари са влезли в бюджета от тази дейност и колко е похарчено за заплати и други възнаграждения.Да не се окаже, че дейността на тази комисия досега е била само прах в очите на данъкоплатците.

76

Анонимен

преди 13 години

Бойко го харесвам много за по-вечето неща които прави за България. Но не съм съгласна че клекна на лекарите и тези от БАН защото там са най-големите заплати ама големи в сравнение с мизерните заплати на голяма част от българите. Да се реформират първо и да отстранят както некадърните и алчни лекари така и ненаситните старци от БАН.

75

gerb

преди 13 години

samo taka kushlev triabvashe da si slojish zaplata 15000leva.boiko lapa deset pati poveche ot tebe zaplata no nali ste partia i kombina sas borisov.nie ot gerb sme milioneri i miliarderi i ne ni interesuva balgarskiat narid da iade suhari i supa cial jivot a moje i kompoti.v balgaria v badeshte shte ima 7000000 bezrabotni no nashte rodnini ot gerb shte rabotiat a naroda da se redi na opashka v centara za suhar i supa v kuhnite za socialno slabi.shte vdigame cenite i danacite i taksite vechno da.

74

Анонимен

преди 13 години

А представете си че 40 % от тези дето ревнаха в БАН са същите . Затова са ревнали те искат пожизнена заплата /такава каквато 80 % от българите не могат и да допуснат че има/ .И Бойко много сбърка с БАН. Трябва в такава криза да излезе закон за пенсиониране на всички навършили пенс.възраст и да работят младите а не да гладуват децата им докато тези комунистически навлеци ограбват нашите данъци.

73

????

преди 13 години

Професорът: Пари не съм печелил, работил съм за България!и аз срещу 9 бона на месец бих поработила за България

72

Калин

преди 13 години

и хр. митрева разправяше, че била работила .. за *** .. докато пробутваше басни за солидарност.. Хора които са до живот на обществена хранил.. които само смучат.. без да връщат .. пребират по 30 бона .. за неизползвани отпуски.. осъдиха, за забравила да декларира нещо си... плати 1000 лева глоба.. И БЪРЗО ЗАБРАВИХА ЗА СЛУЧАЯ!! ТА СЕГА КУШЛЕВ ЛИ .. ЩЕ ХВЪРЛЯТ НА МАСИТЕ? АЕ НОМЕРА БОЛШЕВИШКИ.. КАНИБАЛСКА МУ РАБОТА!!

71

Дона

преди 13 години

Абе и аз съм работила 42 години за България,ама и 900 лв.не можах да взема,камо ли 9000.Стига сте спекулирали с това,че работите за България.Всички работите основно за себе си.За България е работил В.Левски.Няма друг,и престанете да се правите на такива каквито не сте.