34

Хм

преди 13 години

до 100% *** Коптите не правят изобщо нещата, които си написал - ограмоти се малко!Те са си обикновени хора - християни. Обрязването на момичетата се прави в мюсюлманските страни в западна Африка - Мавритания и т.н. Плюс това не се прави масово, а само от отделни племена.

33

Анонимен

преди 13 години

Наситина стана така, както народът казва, тоя Мубарак иска само време да смаже бутовете и играе двойна игра за пред Запада, най-добре е вече да сдава фронта и да ги оставя да си правят каквото си искат - явно него не го искат, дори и да си плати на шепа хора.А пък какво ще "избере" египетския народ - то е ясно, че човек като е гладен и нервиран, вероятността да направи правилен избор е много малка.

32

онбашията

преди 13 години

евала на египтяните че се организираха за толкова рядко срещано нещо - защитиха си президента. по цял свят историята протича различно - шайка *** беснеят по площадите от името на "народа", и накрая властта кляка, докато мирните хора само мърморят под мустак. после всички реват как нещата се сговнили, като най-много реват тези дето са скачали по площадите. половината си признават че скачането е било грешка, но другата половина тъпо и упорито твърди че просто "ТЕ" още управляват в сянка

31

Анонимен

преди 13 години

До 13 - Ти си за лечение . В Карлуково още има места. Създаваш си митове и изглежда им вярваш.

30

до 13

преди 13 години

Какво помниш бе ***? Ти от кое село си? Кого са изключвали от незнам си къде заради влизане в църква ?! Като че ли ние сме живяли на Марс.Аман от простотия !! Дай му компютър и му гледай акъла и правописа.

29

до № 6

преди 13 години

Не мисля, че отношението ти към коптите трябва да е толкова крайно. За сюнета на момичетата съм чувал, че го правят още само в Сенегал, но предимно мюсюлманите. Коптите все пак са наследници на египтяните, които са оставили много културни паметници и познания.Повечето туристи са представители на Европа и ОНД, тоест просто "неверници" в очите на "воините на Аллаха". Често обаче става така, че първите, които усещат върху себе си омразата на фундаменталистите, са местните християни коптите.

28

M.

преди 13 години

AMERIKA RUWI NARED, RAZSIPVA VSICHKO. ARABITE NE MOGAT SAMI DA NAPRAVAT TOZI HAOS.

27

M.

преди 13 години

USA RAZSIPVAT ARABSKITE STRANI, ZENATA NA NEFTA SE VDIGA I USA PAK PECHELI.

26

ИСТИНАТА

преди 13 години

Има ислям-ИМА ПРОБЛЕМ то е ясно

25

Mickey

преди 13 години

Ako нашите *** не допуснат в най-скоро време ИСТИНСКА МНОГОПАРТИЙНА СИСТЕМА, и ИСТИНСКА Пазарна Икономика , ги чака СЪЩОТО!И то точно от матряла който нарочно очалгиха (с много инвестициии), за собствена употреба! С техните камъни по....Дори и ние няма да можем да ги спасим комуно-ченгетата, за да си излежат присъдите Да го приемат като ДОБРОНАМЕРЕН съвет!

24

123 екс уай зи

преди 13 години

Америка доказа че защитава демокрацията дори и когато това е в разрез с национални интереси. Който не го разбира да лази по баира.

23

Alecs

преди 13 години

Смисала на политикатя е да се измъчва народа!

22

Анонимен

преди 13 години

Приемете факта че младенов при боко е племенник на младенов които викаше през 89 година танковете срещу народа си.Нямаше революция през 89 в БГ,затова и турски новини гледате защото комунизма в БГ никога не е падал

21

do 21

преди 13 години

Революциите в Европа през 89 нямат нищо общо с тихата послушна промяна в БГ.Ако си забравил ще те подсетя че Младенов комуниста в 89 викаше танковете срешу народа си а племенникът му Младенон днес е министър при боко червения.За каква промяна през 89 година говориш ти?За Румъния ли ?

20

Анонимен

преди 13 години

Мубарак е купен и работи за САЩ и Израел,затова и Израел трепери защото тоя им единствен приятел.

19

Анонимен

преди 13 години

Teзи революции няма да доведат до нищо добро! Както промените през 89-та тук и навсякъде по Европа, така и сега в Арабския свят! Светът върви целеустремено надолу! Дано Бог да ни пази!

18

do 19

преди 13 години

Според теб и френската революция която доведе до демокрация е води до разруха?Защото французите се смеят че ако се наложи нова революция по площадите няма камъни,и е вярно.Да се борят хората за демокрация да му мислят овцете които гледат турски новини

17

Мен

преди 13 години

Време е да се пуснат атомните бомби. Историята е доказала, че революциите водят единствено до овластяване и забогатяване на шепа хора. Искате примери ? Либия - онзи камилар вече 30 години е "на върха", Венецуела - тоя не го знам колко време, Куба - и тук имаше ръководител с над 30 години стаж на държавното кормило, България - тук картината е още по-грозна, сюрреалистична, абстрактна и каквото още се сетите...

16

Анонимен

преди 13 години

Март-април ще се събуди и изпролетяла Европа., вкл. Англия. Тогава задължително ще има свободни камери. Мюсюлманското братство ще има решаващата дума в разумното разрешаване на проблема с журналистите. Властта в момента в Кайро обаче върви по острието на ножа.А едни бързи политически и социални реформи в Сирия ще бъдат силно рамо за опозицията в Египет. Израел е върху плаващи пясъци. Се ла ви. И последните ще станат първи, и първите последни ...

15

ВОТ

преди 13 години

НЕКА СЕ ЗАПИШЕ: ПЛАТЕНИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ НА МУБАРАК.СЪЩОТО Е КАТО ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ НА ГРОБ.