215

az esm

преди 12 години

С риск за последствията,с голямо удоволствие бих го зашлевил публично този МЕРЗАВЕЦ !!!!!!С риск за последиците,с голямо удоволствие бих го зашлевил публично тоя самозабравил се мерзавец !!!!

214

реалист

преди 13 години

КАКВО ДА ОЧАКВА ЧОВЕК КОГАТО БАНДИТИ СЕ БОРЯТ С БАНДИТИ!!! И КУШЛЕВ И БОКО И ЦЕКО ОСРЕБРЯВАТ ВСЕКИ ДЕН ВЛАСТТА КОЯТО НАИВНО ИМ ДАДОХМЕ!!! ОНЯ С ШЕСТТЕ АПАРТАМЕНТА И ДРУГИЯ, ДЕТО НАЛАПА 141млн. ЧРЕЗ ЦВЕТЕЛИНА СЪЩО ПЛАЧАТ ЗА ПРОКУРОР!!!

213

антиЕС

преди 13 години

машала ве,тия 9 бона не ти ли преседнаха на гърлото

212

стоян

преди 13 години

едно не мога да разбера,как като държавен служител САМ ЩЕ СИ ОПРЕДЕЛЯ заплатата,това го не го прави даже Ким Ир Чен в Северна Корея,еййй извратен народ сме и това си е.

211

марков

преди 13 години

Срастнали са се всички,политици,шефове,журналисти.Анна Заркова защитава Кушлев,понеже синът й работи при него,на друга нейна колежка дъщеря й пък при Тотю.Абе свински черва.

210

KUSLEV

преди 13 години

KROTKO BE DRUGARI , DA NE VI VZEMA I HLADILNICITE I TELEVIZORITE !!!!!

209

Анонимен

преди 13 години

Дърт , мазен ,безскрупулен ***!На фона на тия заплати - 9 бона!

208

хах

преди 13 години

Крадец да му се отнеме всичко на този Кушлев .

207

борис

преди 13 години

Идея за журналистите,направете разследване какви заплати взимат шефовете на агенции,комисии,министерства.Страшни неща ще видите!Ама си траете!

206

кочо

преди 13 години

Искам да видя прасето Кушлев като емигрант.Той не ще изкара и една стотинка некадърника му с наглеца!ФГерб се изложи с тези високи заплати,къде е Дянков,нали все реве,че няма пари за пенсионерите?

205

????

преди 13 години

при това правителство заплатите на "нашите" удариха тавана!Как е възможно при опоскана държава служителите й да вземат много повече от западните?

204

левскар

преди 13 години

Само едно нещо неразбирам ,как най-корумпираният бори корупцията?Как?Сетих се със корупция и конфликт на интереси.АЗ ПРЕДЛАГАМ КОМИСИЯТА ДА Я ОГЛАВИ КРАСИ ЧЕРНИЯТ,така поне ще си знаем гайлето най-точно.Организирам група във ФБ "Всички да станем имигранти,защото ни писна да ни правят на ***"

203

Анонимен

преди 13 години

Ужас! Как ще излезнем от духовната и моралната криза - това е истинския въпрос!

202

Анонимен

преди 13 години

Ето този вече е истинско феодално старче.

201

възмутен

преди 13 години

Тц-тц-тц - я го вижте този Кушлев! Абе той и Цецко има нерегламентирани доходи, пък и Митревата и тя, ами този как му беше името на Столична община - Андрей Иванов ли беше и още, и още? Какво стана с техните проверки? Ни вопъл, ни стон! Това е "честната политическа клика" на България.

200

Анонимен

преди 13 години

Мубарак е намерен мъртъв. Намерен е тази сутрин от охраната си.

199

Калин

преди 13 години

митревата .. нали не беше подала декларация .. прибра си на всичкото отгоре 30 бона .. глобиха я с 1000 лева :) тогава не ревахте а ? що се сетихте сега бе .. членувал в овцевъдна асоциация .. и няква дружинка .. ми видните авджии .. миро мазния .. гоце .. мафиото ?боко и той ходи.. да открива ловни сезони.. по подарени .. от него.. на авера им с гоце .. златев правешки .. горско стопанства!!

198

Анализатор

преди 13 години

Поръчкови запори там колкото искаш. Но това е друга тема а държавата ще го усети след като загуби делата си и трябва да плати не хиляди а милиони левове обезщетение на същите тези който прокуратурата обвинява. Статистиката в комисията Кушлев се надува с пазарни оценки един имот който струва лев те го пишат че струва 10 лева и затова са толкова добри пред парлламента на доклада си но да ги видим тази година като им излязат кириливите ризи.

197

Анонимен

преди 13 години

Хайде Борисов нали си безкомпромисен към нарушителите да видим какво ще направиш тука. Или ще отложиш решаването на въпроса защото пак е в твоята къщичкаи ще се оправдаеш докато излезе решение на ВАС . Доколкото мисля ти го назначи на тоя пост преди осем месеца. Преди години президента оттегли своя човек Захариев от там след като беше дискредитиран но той сега си е в ДИКСИ зам председател а намърда снаха си в комисията Евелина Захариева.

196

????

преди 13 години

Снощи дъщеря ми като чу за заплатата от 9000 на месец, зададе *** въпрос по детски: това на месец? нима може да ги похарчи? Какво можех да отговоря, че същия този наглец ми обяснява, че на мен ми стигат и 200лв на месец. Това е положението другари и другарки. Докато в най-бедната държава в ЕС има подобни заплати на държавни служители, ще продължаваме да тънем в мизерия.