54

Анонимен

преди 13 години

Браво Бойко, честните и почтени българи са с теб, а ***-интернационалисти, но в никакъв случай българи, са против теб и доброто на България - историята многократно го е потвърждавала.

53

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Сега постта Министър без портфейл, после и поста министър прецедател, айде както ви е тръгнало господин премиер, така да ви върви цялата година и да се разделите със всички министерски постове.

52

Анонимен

преди 13 години

Ще гласувам за Гоцето.Да им гледам на герберастите сеира... :-)

51

Анонимен

преди 13 години

Що толкова дълго заглавие, достатъчно щеше да е:"Борисов се разделя с поста"

50

ПЕТРОВ

преди 13 години

А ГОЦЕ ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

49

Анонимен

преди 13 години

Oще ли ще ни занимават с доя дебел патурко...

48

СТАЛИН

преди 13 години

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. НЕ МОЖЕ ДА СИ МИНИСТЪР АКО СИ БИЛ АГЕНТ НА ДСНО ЗА ПРЕЗИДЕНТ------- НЕМАШ ПРОБЛЕМ !!!!!!!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 13 години

Десетки земеделци излезнаха на бунт срещу Калина Илиева като я обвиниха, че е изпращала неоснователни сигнали до прокуратурата срещу тях. В резултат, на което, земеделците изгубиха Евро субсидии, както и кредити, с които да се развиват. Имаше и такива земеделци, които получиха инфаркт вследствие действията на Калина Илиева.И няма да повярвате, но оригиналът на дипломата-менте е изчезнал. Предполага се, че най-вероятно още същия ден, когато избухна скандала, Калина Илиева е унищожила ментето. Разследващите обаче разполагат с ксерокопие. Заради липсата на оригинала обаче делото ще бъде по-продължително от обикновеноА БРЕ БОЙКО А БРЕ ЦЕЦО *** КВО НАПРАВИХТА С ПОЖАРНИКАРСКАТА ЩЕРКА *** ВИЕ УРЕДИХТЕ РАБОТАТА НИ ЛУК ЯЛА , НИ ЛУК МИРИСАЛА.ОСТАВКА ИЗНАСЯЙТЕ СЕ СЪС СКОРОСТТА НА БИТИ *** .......

46

До Българин

преди 13 години

Точно пък него да наричаш достоен и честен-достоен беше само като подаде оставка от ВС на БСП и каза ,че няма да ходи в друга партия-така каза сутринта по една телевизея тогава "една партия за един живот стига".Вечерта обаче вече беше кандидат на ГЕРБ в Бургас.Толкова с достойнството му.А факта ,че се закрива министерството само показва ,че беше направено просто за да не се сърди,че не министър на културата за което си точеше зъбите

45

Гарабедчо

преди 13 години

Поста измислен , министъра и той измислен.Сега е ред на другите измислени пишман министри ,като Цецо и Дянков да се разкарат от минстерстват които обаче не са измислени .След тях и измисления премиер наесен без песен.

44

Българин

преди 13 години

Достойна постъпка на един груб и устат, но честен човек.Разбира се няма смисъл да чакаме престъпници като Цецо ***, мони Бабешки цъкли, както и самият им господар - *** с глава като компир, да си подадат оставките. Или ще ги свалим със сила или ще ги изтърпим да се гаврят с нас и да ни грабят докато им свърши мандатът - трети път няма.

43

яааа

преди 13 години

Първия си замина, чакаме следващите. Не се притеснявайте - може всички вкупом.

42

Анонимен

преди 13 години

А некадърниците от БЕХ и НЕК, които ще сренат енергетиката докога ще ги държи? Първанов с ковчежника си В.Иванов убиват националната компания, ненужно се разраства администрацията, а технически грамотните лица рязко намаляват. В БЕХ нехайно си живуркат срещу сериозно заплащане. Само един Божидар Димитров не му решава хилядите изплували проблеми и създалия се хаос от незнаещи хора. Такава некомпетентност не е имало никога, а това дърпа само надолу.

41

Анонимен

преди 13 години

Оооо Борисов ще се раздели и с премиерския пост... просто въпрос на време :)))))Волене за тебе ша гласуваме ша знайш- стига да не си в коалиция с горния! :))

40

мноо важно

преди 13 години

изхвърлили са един *** който вече е забравен от обществото и ако се помни някога в историята то този *** ще го запомнят като доносник на дс и шестак

39

ония

преди 13 години

Има подходящ кандидат-Маргарита София Ваклинова! И тя е безсмъртна!

38

Хайванчо

преди 13 години

...но запазва поста си на баш министър С портфейл. Дебел портфейл.

37

Анонимен

преди 13 години

А другите от ДС , кога ще си подадат оставките?

36

Анонимен

преди 13 години

Б. Димитров е един голям българин и нищо не може да промени този факт! Ако не беше така, в този сайт щяха псалми да му пеят! Избирателния закон е много добър и да се избира кмет в малко селище без потенциал в кандидатите, дето всеки е рода на всеки си е порнография. Получават се малки родови мафии...А по общини се разрастват.

35

Me

преди 13 години

До 4,Странно защо македонците казват на глас онова което официална турция само мисли, но не смее да произнесе.Осъзнайте се бре макета..