188

Дейзи

преди 13 години

Евала на сините! Не знам дали това е популизъм, политически ПР или израз на добра воля, в случая по-важното е, че се намери партия, която да ни подкрепи не само на думи, но и на дела. Аплодирам ги за тези действия! Те са единствените, които се вслушаха във воплите на потребителите. Аз съм отвратена от извращенията на Виваком и мутренската им политика, които съвсем откровено започнаха да ни крадат и изнудват. И категорично ще ги съдя. Не може да се гаврят с нас по този начин!!!

187

читател

преди 13 години

И какво ще стане, като си прочетем договорите, преди да ги подпишем? Аз прочетох подробно и се информирах за няколкото програми на Глобул, които смених през годините. Сметките - от 35 до 55 лв, както преди. Там работят цели отдели... не са договори - стратегии срещу потребителите са това.Най-добрият телефон и кола - фирмените, някои се ползват от това

186

Имаме ли

преди 13 години

изобщо избор, при положение, че сме принудени да използваме мобилни телефони. Договорите са едни и същи /вярно, не ги четем/, цените - също. Ако имаше нормален, всички щяхме да сме там

185

Анонимен

преди 13 години

10 години плащате като попове,сега се разревахте,че операторите ви клецали.Гледам по улиците всеки със залепнал телефон на ухото,даже и децата.А че договорите мязат на договореност за примирие между страни във война,така е.И никой не ги чете,а направо подписва.Сори.

184

Ястребовски

преди 13 години

Aко искаш нов телефон- натисни 1, ако го искаш за без пари- натисни 2, ако искаш по малка сметка-3, ако искаш безплатен интернет-4,ако искаш почти безплатни разговори с Европа-5, ако искаш макс покритие-6,ако искаш супер качество-7, ако искаш договор в твоя полза-8, ако искаш да имаш права-9, ако искаш да си ценен клиент-0, ако искаш това да се случи И в България- натисни...упс свършиха ми копчетата съжалявам!

183

доволен

преди 13 години

е що? аз съм доволен от мтел и тяхната неразбория платих за последните 2месеца 11.4 и 10.5 лв, а преди винаги ми е била поне 20-25 лв на месец :D и аз да намажа :D:D

182

Анонимен

преди 13 години

Absolutno sam za!!!!!....Da se obedinim i ste uspeem da postignem jelanite spravedlivi promeni!!!!

181

daisy

преди 13 години

до alice_in_wonderland как си реши проблема? с кои измамници приключи?

180

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

СЪГЛАСЕН СЪМ....НА ПРОТЕСТ ДО ДУПКА....НО ОТ ''КАЛАШНИКОВ''......

179

Mtel

преди 13 години

До: 179 ХХХ.Това е долна инсинуация на конкуренцията .Центана на услугата "Шизофреник" - денонощно говориш със себе си за 0ст/мин.е всъщност 10 ст/мин . Конкуренцията ,която се опитва да ни фалира, е изтрила единицата от рекламите.

178

alice_in_wonderland

преди 13 години

Всички лъжат до безпаметност,преподписват сами договори,решиш ли да се отказваш са хиляда врътки и лъжи....цакат с разговорите...отвратителни са!!!Много съм доволна ,че приключих завинаги с договорите си към тия измамници!!!

177

Реалист

преди 13 години

Номер 174 никой,прав си за подарените милиарди с продажбата на БТК, но съвсем не си прав, че "вивател са най-евтини" - аз лично съм много доволен, че прекратих всякакви взаимоотношения с тях. По принцип си зависи от човека какви разговори води и дали си е намерил подходящата тарифа. Все пак МенТел са най-скъпи, защото още лежат на монополното положение, което имаха на пазара, защото бяха първи.

176

клиент

преди 13 години

Виваком също правят каквото си искат. Ето аз например имах един телефонен номер, с който нямаше проблеми. Сключих втори договор,защото от М- тел много лъжеха в сметките и с това се започна. Първоначално ми обединиха двете фактури, макар че бяха за различен отчетен период. След като протестирах, ми казаха, че трабва да си погася задълженията, а след това ми казаха, че трябва да платя за " услугата" 12лв., която ми се полага по право? Къде е държавната комисия, ползва ли безплатни телефони?

175

ХХХ

преди 13 години

Мтел пускат нова услуга:"Шизофреник" - денонощно говориш със себе си за 0ст/мин. !!!

174

бау

преди 13 години

а много ми е интересно как ще спрат НАДПИСВАНЕТО НА СМЕТКИТЕ

173

до 175

преди 13 години

не може просто да напишеш, че М-тел са страшно некоректни. Аргументирай се поне, ако изобщо имаш аргументи, разбира се, или си поредния безпочвен хейтър?

172

оператор

преди 13 години

само една игричка ,МОЛЯ

171

Анонимен

преди 13 години

М-тел са страшшно некоректни !!!

170

никой

преди 13 години

жалко е,че всички претендирате за нещо,но само се доказва че сте много *** и затов ревете по сайтове и вестници. първо мтел не е бил сам до 2000год, а до 2002год и това не го е решил тъпанара костов който ви закапа тотално. защо не си зададете въпроса защо вивател е най-евтин, по вашите думи. ще ви кажа-защото харчи парите на родителитени, във всеки град имаше телефонни палати на бтк, които продадоха, само за софия - искат 12 милиарда....ваши пари, защото царя им подари БТК

169

фани

преди 13 години

а защо си сигурен, че няма да те осъдят преди да е изтекъл договора? според мен това е до късмет...