277

ЛОГИКА

преди 13 години

Сега и БАН ще го уневини.Сделката беше направена оня ден като Бойко изтегли закона за унищожението на БАН.Ако го уневини след толкова френски доказателства, значи е бил прав Бойко да ги закрие.Не сме държава - по зле сме и от египтените.не можем да си защитим правата и демократичните свободи.

276

Гинеколог

преди 13 години

Имали в България Прокуратура?Крайно време е да бъдат осъдени докторите от Горна Оряховица - които убиха новороденото бебе.Главният обвинител много ясно ги нарече от трибуната на Парламента - убийци и прочете обвиненията от СРС.На базата на неговите покозания прокурора следва да ги осъди.До кога ще търпим беззакония в страната срещу която се бори комуниста Цветанов.Ако е мъж Велчев трябва да го подкрепи и уневини.

275

Антон

преди 13 години

Колко дена го били ни дума, ни вопъл, ни стон, но устата сгрешила, сама промълвила Антон Своето име им казал, но седмица после мълчал, а пък тялото в язви, и язвите гнойни текът Где са твойте другари? той виждал отряда любим и очите притварял и тръпнел, но бил несклоним. Побеснял и разгърден, край него прострелвал агент той отвърнал му твърдо: Убиецо, стреляй във мен! Те в раните люти посипали сол като жар скърцал с зъби нечуто и как ли без вик издържал? И в злоба безсилна пак били го диви и зли в страшни мъки се свивал, но дума не им промълвил После бавно притихнал- смутени, учудени в страх, те го гледали тихо безмълвен, но горд, величав. Не човек, а желязо просъскал агентът фашист. Тихо мъртвия казал: Не, комунист!

274

тнвм

преди 13 години

*** *** *** долу герб

273

ОТКРИТИЕ

преди 13 години

Цецо крадецо ми прилича на УШАТА СОВА с тези кръгли очички...)))Вижте в енциклопедията - УШАТА СОВА!

272

ГЕРБ - ББ и ЦЦ

преди 13 години

Цецо краде,а Бойко му ЗАМАЗВА кражбите и лъжите!? ДОРИ го ПРЕДЛАГА ЗА ПРЕЗИДЕНТ! СРАМ МЕ Е, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!

271

Гинеколог

преди 13 години

Защо спи още прокуратурата е не е окошарила тези долни и гадни доктори от Горна ОРяховица - убийци на новородени бебета.Имат уликите дадени им от министър Цветанов.Трябва сама да се самосезира по думите Цветанов.Иначе извода е един - нямаме Прокуратура.Крайно време е да се изчисти цялата мръсотия по убийците от Горна Оряховица.А може и самия Цветанов да повдигне обвинение.

270

АТЛАНТИК

преди 13 години

Всичко е манипулация от Цветан Цветанов.Изводи от така създалата се обстановка до момента:1. Ако са излезли СРС от МВР без тяхно знание - значи нямаме министър, който да упражнява контрол и там е разграден двор. Всеки може да си подслушва всеки и да си разнася СРС и да ги продава...2. Цветанов знае но мълчи като оня от село Антон и отрича да е знаел за СРС - това показва че неговите подчинени могат да си подслушват и без подписа на министъра. Пак лош контрол от министъра...3. СРС не са правени от МВР, някъде в страната от някого си - това е най-лошия вариант. Това показва че нямаме МВР и всеки може да си прави в държавата каквото иска и МВР да не опазва националната сигурност. Извода пак е срещу министъра, не може да се прави с опазването на националната сигурност.4.МВР използва СРС за натрупване на компромати срещу политически и държавни служители и ги къта за "черни" дни и да изнудва. Нищо чудно Цецко да е знаел и да не е докладвал на Бойко с цел да го държи изкъсо и да не го притиска. Милиционерски номера, Бойко не е от тях той е пожарникар. Но го е предал някой който му има зъб от МВР...И ПРИ ЧЕТИРИТЕ СЛУЧАЯ ПЪТЯ Е САМО ЕДИН - ОСТАВКА ИЛИ УВОЛНЕНИЕ И ДА ХОДИ ДА СИ ГЛЕДА ПЕНСИЯТА..

269

Хачо.

преди 13 години

Тоя знае ли какво го чака след изборите....Ако ще и на Луната да се скрие....Секс и като започне да диша- пак секс. При криминалните.....да заповяда- чакаме те бат Цецко!!!!!

268

ЗОРО

преди 13 години

ДАНО СЕ ЗАДАВИШ ***

267

SILANCE

преди 13 години

До 282.Още ли ще се доказва?Да спи зло под камък - дано да е приключил!

266

Анонимен

преди 13 години

С този поглед на африкански *** - за къде е?

265

Посетител

преди 13 години

Много лесно искате да падне Цецко. Рано е има време да се докаже.

264

joren

преди 13 години

Ясно е, че с полицейщина не се храни народа... ми сега какво ГЕРБ??? много интересно какво ще измислите, като сичко е забатачено(може би не само от вас) до такава степен, че я караме на самотек... Няма читаво производство, икономика затъва, ноооо Шеенген гледаме. Мама му стара, направете хората да има за какво да се борят, работят и живеят тука. Бай Манчо от село, му е се тая с Шенген или без, ама както няма парици как се живеее. Мизерия, мъка мъка

263

Един от излъганите

преди 13 години

НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2011 год:- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят ***, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !------------------------------------------------------------------------------------------------Вън от България некадърна герберастка пасмина такава !! Никoй не ви иска вече *** мръсни ! Нито един кмет на село дори няма да вземете на изборите, камо ли президентството, което така да ви се блазни ! Всички ви разбраха що за стока сте и скоро ще усетите гнева на народа ! Хващайте се направо под ръка с пропадналата *** от дпс,бсп,сдс,лудите сидер и яне,агентгоце,мадритския мошеник и заедно всичките еничари,*** и национални предатели вън от страната ни ! Дойде време за неоптетнени и необременени хора от този комичен преход.И пак въпреки всички вас *** България ще пребъде !

262

Един от излъганите

преди 13 години

НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2011 год:- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на

261

Българския политик

преди 13 години

На 2 февруари 1896 година династията на Кобургите излъчва първия православен представител в редиците си. Престолонаследникът Борис Търновски, кръстен при раждането си в лоното на Римо-католическата църква с имената Борис Клеман Робер Луи Станислав Ксание, приема православието. По този повод Атанас Буров казва че е "*** работа" да си смениш религията, с което 2-ри февруари остава в историята на България като "*** ден", т.е. ден на Българския политик.

260

Анонимен

преди 13 години

обединените сили на Коалиция за България, ДПС и Синята коалиция, ИСТИНАТА ЛЪСНА ХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

259

Анонимен

преди 13 години

защо да не гласуват въздържали се, защото няма никакво нарушение и да има и да няма комисия, пак няма да има. Айде пиши до прокуратурата, да ти отговорят писмено. Няма как да се намери прокурор, който да види нещо нередно, всичко е по закон. Ако има комисия, ще виеш, че ще покрият всичко. Не може да ти се угоди, о фен на Гномове и Драгалевси теменужки. Разцепление няма, а плурализъм. Ще ви се да подмените вота на България, ама ... друг път.

258

капка сидерова

преди 13 години

с тоя и аз не бих легнала