364

dedo

преди 13 години

Народа си е затъпял от самосебе си. Не може да се мисли само за пари и секс и да не се прочете една книжка. Аз имам рекорди за 10 дни изчетени 6 книги (от по 500+ страници). Като попитам масата хора колко книги са прочели напоследък, следва поглед все едно човека е ял нещо развалено и дори обвиняващ как мога да ги питам такива неща.

363

лошо

преди 13 години

Когато *** управляват и народа затъпява, елементарно!

362

ал

преди 13 години

370 точно така!диктатурата на ГЕРБ е диктатура на мутри,далавараджии, нагли простаци,обикновени крадци, които продължават да крещят "дръжте крадеца"и един от тях е вътрешния министър, който още не е дал смислено обяснение за 6-те апартамента. и ще гопитаме, докато не се махне!какъв пример е това за младите,които от всичко което става разбраха,че трябва да си нагъл,креслив лъжец като бойко и далавераджия,за да успееш.

361

az

преди 13 години

Tehni4eski progres se nari4a.Decata mnooooogo otdavna nyamat nujda da znayat tablicata za umnojenie naizust,za6toto imaha kalkulatori i taka.........do posledniya model GSM ili kompyutar.Prevarnaha gi v bezmoza4ni sa6testva,koito se manipulitat lesno i posyagat vse po lesno kam drogi i usvoyavat povedenie kato na geroite ot kompyutarni igri-vajnoto e kruv da se lee i da se ka4va za emociya v internet.....Za kakva gramotnost govorim?Na kogo e nujna?!..Za drogi,krajbi i ubiystva ne e neobhodimo..

360

Шop.bg

преди 13 години

Dnes.bg: "Българите тънат в неграмотност...."Dnes.bg: "Чарли Шийн в болница. Твърдят, че се наШмъркал.."

359

Анонимен

преди 13 години

Диктатурата на пролетариата се превърна в диктатура на простаци, ***, хашлаци, лъжци и интриганти, които си зараздаваха меки кресла и титли си ги запечатваха за ред поколения отрочета даже. Царе! Диктатурата на капитала пък е диктатура на айдуци - от край до край. Расте капиталът, растат и айдуците, силата им расте, растат им рога. Или обратно. Така или иначе обаче, трябва да се почне от айдуците - чистене до дупка. Кайро го отпочна. Ако ислямът ще 970 се справи с айдуците - добре дошъл!

358

Анонимен

преди 13 години

361,Ти кога ще влезеш в час за пълния член. Или си от оная чалгарска тумба ***, дето защитават докторати, професури и от сорта "научна" чалга на тема "Пълният член в бг-ия език е просто едно недоразумение". На недоразуменията винаги им се привиждат недоразумения.

357

boza

преди 13 години

Prost narod ---slaba durzhava

356

Жалко

преди 13 години

Преди 20 години, когато ни зарибяваха, непрекъснато изтъкваха, колко са грамотни и квалифицирани българите. ЗЛАТНО ВРЕМЕ БЕШЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ, СЕЛСКО СТОПАНСТВО, НАУКА, ОБРАЗОВАНИЕ,КУЛТУРА И ИЗКУСТВО.Това няма да се върне, на капитала му трябват, *** и неграмотни първосигнални същества, в каквито с бесни темпове се превръща българската нация. Всичко, което учихме по диалектически и исторически материализъм е било на 1 000 000% истина, ама на нас ни беше смешно.

355

до 361

преди 13 години

Шепа капиталисти кайш.А ти к'во искаш-диктатура на пролетариата ли бре?Вся власт советам?

354

до 362

преди 13 години

Пък вий сте умни,от най-умните.С по пет доктората и две нобеловки по физика

353

ръръ

преди 13 години

Може ли някои силно грамотен да отговори смислено,защо пише числа ,а не букви при употреба на Латиница.Има официални правила по които затрудняващите ги буквички се изписват на съответната азбука.Това със сигурност е или нов вид не добре оценена грамотност,или просто неуважение към използваната азбука.

352

ръръ

преди 13 години

Латиница-няма лошо,но би ли пояснил "6,4, q"и т.н.от каква азбука са?Неуважение към родната азбука -няма лошо,но поне Латиницата да е написана грамотно.Все пак има официален документ по въпроса с правописа.Незнанието на столиците и местоположението не е признак за грамотност.В България,до70-80%от т.н. грамотни хора трудно биха се справили с подобна задача.

351

1

преди 13 години

Така е като те управлявяхя 65 години комунисти и мафиотската тройна коалиция.Народът беден ,без пари в джоба и око Бойко Борисов не ги вкара всичките корумпирани комунисти Симо и Доган в затвора ще стане като в Египет и Тунис.Стига вече мафия,затвор за тях.

350

марко-1

преди 13 години

като ни управляват тапунгери,прочели по една книга в живота си"Винету"

349

Анонимен

преди 13 години

Борисов е доста тъпо парче - от най-тъпите.

348

до 346

преди 13 години

Е ти как реши, че управляват шепа капиталисти, а не мнозинството? Нали изборите са акт на непряка демокрация и чрез тях народа управлява. Т.е. народа сам си избира ***, следователно не може да се самоуправлява и следователно си заслужава съдбата. На желаните от теб "референдОми" нали принципа е същия - народа отива и гласува. Същото това стадо, дето гласува и на изборите. Значи и резултатите ще са същите - плачевни. И няма как да се очаква друго от хора, които пишат "референдОм" и "пенсий".

347

невероятно,но факт

преди 13 години

За слабоумието и некадърността на българите все някой друг е виновен!Руснаците,после американците и техните филми,сега чалгата и турските сериали!Щом това са "причините",тогава защо споменатите страни са много по-развити и икономически и културно?!Някой беше писал "не ни сравнявайте с ***-турците"! И наистина е така,няма база за сравнение,който е ходил в Турция,знае!Лошото е ,че по-големи *** от българите няма!В случая дори обидих *** сравнявайки ги с българите!

346

Петър

преди 13 години

На правителството му трябва *** народ иначе кои ще ги търпи.

345

Анонимен

преди 13 години

увеличава се ***(турските) същества увеличава се простотията-ЕЛЕМЕНТАРНО