384

Анонимен

преди 10 години

От статията разбрах следното: ЕК ще се справи с неграмотността като занижи критериите за грамотност... Няма да се повтарят класове, ще има допълнителни уроци за слабите ученици. На кратко - ще се харчат пари. А добрите ученици кучета ги яли.

383

Tochniq

преди 12 години

Loshoto e 4e tuka na mnogo mesta po firmite sa nazna4eni za shefove i manageri hora po mehanizyma na shuro-badjanashtinata. Ne kazvam na vsi4ki mesta...kazvam na pove4eto. Az li4no sym staval svidetel, kak talantite gi tovarqt kato magareta da rabotqt....a izdigat v syshtoto vreme udobni i lijeshti individi, poneje sa poslushni. Ne sprem li s tova....i ostanalite dobri kadri i profesionalisti shte namaleqt oshte pove4e.

382

мунчо

преди 12 години

То ако направят изследване,може да се установи, че имаме най-неграмотните министър-председател и вътрешен министър...

381

Анонимен

преди 12 години

В ЕС ни следват румънците (40,4%) и австрийците (27,5%) по данни от 2009 г.Sega veche znaem kolko sa tochno chalmite v Austria- 27.5%

380

КИКО

преди 13 години

За 22 години едно поколение,едни министри-полудебили

379

Гацко

преди 13 години

За България е нормално повечето хора да са прости, страхливи, злобни и ограничени !Винаги е било така, така и ще си остане !

378

Mirko

преди 13 години

На мен лично не ми хареса, че напоследък децата учат със тестове. Много неправилна тенденция. Всички се радват, че в Щатите учели така с тестове, но това води до затъпяване. Няма елемента на разсъждение и води до затъпяване. Притеснява ме, че това ни се налага от вънка и е със лошата цел да станат глупави. Това са същите сили, които ни въоръжават и ни пращат на мисии в чужбина да избиваме хора, които нямат нищо против нас. Как да пратиш умен и интелигентен младеж да избива цивилни? Не можеш нали

377

Евролицемер

преди 13 години

Проблема на европедеругите е , че не правят разлика между *** и българин , но лицемерно знаят добре разликата между *** и французин(справка Франция) , толерантноста която ни се налага към животинския вид на *** , е толерантноста която пък те лицемерно си налагат едни на други към арабите , което в един момент ще им гризне главата. Не казвам , че българчетата са си оставили пъпа в даскало ,ама да чете всяко може , а *** не ходи на даскало (културни особености)

376

11

преди 13 години

ГЕЪбърчостката смрад донесоха не само зловонията си в България но трайно настаниха неграмотноста и бандитизма-вън тази ***,вън!!!

375

Petar

преди 13 години

A be VIARNO si e!

374

бай Тошо

преди 13 години

До сега не съм видял партия с адекватно отношение към образованието. А трябва да се разбере, че това е единственият ни шанс. Интелектуалният и научен прогрес е невероятен мотор за икономиката. Тове е бъдещото за България. В противен случай си оставаме аграрна туристическа страна и нищо повече.Проблемът е, че ако инвестираш в образование резултатът ще се види след 10-15 години. Ако инвестираш в нов национален стадион, резултатът се вижда след 2 години.

373

Жоро

преди 13 години

За всичко е виновна умишлената ***,И ТУРЦИЗАЦИЯ на България,която на някой места я наричат ***!И нищо чудно че я наричат така.По БНТ-новини на турски език,по БТВ турски сериали,и то не един,а няколко,и на други телевизий също турски сериали!Турците и *** се множат като зайци,а Българите са принудени да емигрират,за да оцелеят.Нормално ли е в една държава,министър-председателя да рита министъра на земеделието,през краката за да покаже компетентноста си в бойните изкуства!?!?!

372

Мамантос

преди 13 години

Това ви е от демокрацията и цивилизационния избор. При обругания от вас социализъм дори и *** ги образоваха задължително. А сега и от университета излизат полуграмотни.

371

верно ли е?!

преди 13 години

Абе верно ли е,че българите били много умни,но други народи им пречили да станат световни лидери?!

370

ангел

преди 13 години

а в кво да тънат бе, дее*а мама му, в средновековна поезия ли да тънат, или в линейни уравнения? как да не тънат в мизерия, като идол на половината е Азис, а на другата половина - Мишо Шамара. и за капак предишния министър на културата написа пред камера "Збогом"! /тук трябва да обясня - пише се със "С", щото ако не обясня, 80% няма да схванат проблема/. а сегашният министър на културата ме е срам да го спомена дори.... е как да не тънат в неграмотност?

369

Анонимен

преди 13 години

чалгата порази мозъка на българина

368

Анонимен

преди 13 години

Няма и как да е другояче в страната на чалгата. Както е казал поета - трябва да си луд, че да не крадеш от толкова *** народ.

367

Оле!

преди 13 години

защо не мога да чета коментарите, да му се невиди? Има 384 коментара, а не ги виждам!? Сега само мога да си представям как някои индивиди обясняват на шльокавица, че видиш ли, статистиката била заради ***...

366

Българин

преди 13 години

Държавата тъне в неграмотност и простотия, защо? - Да погледнем фактите в очите:1. За 20 години около 1.5 милиона млади и образовани Българи бяха прогонени зорлем от Родината ни.2. За "компенсация" хъхрещите *** удвоиха и утроиха броят си и въобще спряха да учат, защото им се позволява да живеят на наш гръб.3. Сам министър-председателят ни е полудебил, който в нормална държава не биха назначили за нищо повече от селски пъдар.4. Заплата на учен в БАН - 200 лева.Е, КАКВО ОЧАКВАМЕ?

365

perdahko

преди 13 години

Правя кавото мога за детето си...обяснил съм му нуждата от образование, безумната простотия на чалгарското отношение към живота...дано ме разбере!