25

miami-crazy-ass

преди 13 години

след хероина.коката е най-лошата дрога,която може да ползвате..пазете се от нея,млади БГ приятели...ако искате да сте "хай" пафкайте трева...аз едва се отървах от тази помия дето уж не поражда зависимост...а кока в САЩ се продава навсякаде и е доста по -добра от тази в БГ...за 150 кинта си купувах 3 грама на буца...както и да е...пазете се от този ***...не си мислете че сте 'куул" или че сте големи гангтери,взимайки този "ШЕТ"

24

Добро утро

преди 13 години

Абе вие от днес.бг пишете (Преписвате) новините с по 3 дена закъснение.

23

лулу

преди 13 години

я си гледай работата бе, снежко, боли го чарли ти кво ше кажеш за неговото щастие. с куфар кокаин и не бил щастлив :)евалата чарли, че си изкарваш парите и си ги харчиш за каквото искаш, и то в свят, пълен с бедни моралисти. евала чарли, евала шийн!

22

Погрешно....

преди 13 години

Ако беше спрял с кокаина и беше засилил с проститутките сега щеще да си е добре.

21

...

преди 13 години

Абе не знам, на мен ми се вижда доста весел :D

20

Патриот

преди 13 години

по точно е даже20 Minutes with the President: By Charlie Sheen

19

Патриот

преди 13 години

Ако дам линк ще ми изтрият коментара но напишете в търсачката Charlie Shein 10 question to president и трябва да жи излезне!

18

ееее

преди 13 години

ее тоя е голям ***, заради него сериите на сериала са през 2 седмици, ако имаме късмет :D алкохолик...

17

шийн

преди 13 години

патриоте,дай линка. той заради тези си въпроси и изказвания относно 9/11 купените медий го "направиха" луд , наркоман и т.н. окото на пирамидата е много на високо !!!

16

Иван

преди 13 години

Телата са ни кекави баси 10 линии,2 *** и бутилка алкохол не могат да износят егати...

15

чичка

преди 13 години

Има една българска поговорка - Дай му пари и власт за да му видиш акъла.При толкова средства, с които можеш да си подсигуриш най-добрата храна, най-добрите фитнес инструктори, най-добрите условия за живот и спокойствие....се озоваваш в болница...???а 2 и 1/2 мъже е супер сериалче, дано се оправи и да ни забавлява още !

14

Патриот

преди 13 години

Гледаите в ютуб Чарли Шийн и въпросите му към обама за 9/11!

13

ББ

преди 13 години

Именно, за какво са ти 27 милиона годишно...

12

ined

преди 13 години

Гадна работа, да имаш на разположение 27 милиона $ и да не можеш да ги харчиш за ***, алкохол и дрога - за какво са ти тогава?

11

ales

преди 13 години

emm mnogo iasno..s tolkova mnogo cash... i az bih hodil samo po prostitutki i qko cocaine..... nai - qkotoo !!!!

10

Анонимен

преди 13 години

Charli razvratniko! zabravi drogovete i prostitutkite i radvai sveta s tazi hubava seria.

9

Иван

преди 13 години

И АЗ ВЛЕЗНАХ В БОЛНИЦА СЛЕД КАТО СЕ СКЪСАХ ОТ СМЯХ НА ТАЗИ ГЛУПОСТ "той е получил херния от много продължителен смях, докато гледал телевизионно шоу."

8

C2H5ООН

преди 13 години

Момчето върви по стълбата - алкохол , простититки - наркотици .Изкачва се !А , какъв филм направи през 1986 - ,,ВЗВОД ,, .

7

Анонимен

преди 13 години

аз не знам някой да се е смял от кокаин, но знам ли... все пак цял куфар бяло си е цял куфар :) Виж обратното - депресийка и рев от бяло знам добре :)

6

Анонимен

преди 13 години

Властта на уазките с кръстове с център карлуково е световна.Могат да прибират абсолютно всеки,по тяхно усмотрение.Свърши се със свободата на Чарли,но все пак едва ли ще го нарежат за органи,това не ви е Албания,а е и известен.Най-вероятно ще го направят на желе с добре подбрани инжекции,ще го подчинят,и след известно време държане ще го пуснат.