Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ден след като излезе от болницата след бурно парти, Чарли е постъпил в рехабилитационен център за наркомани. Смята се, че влизането в болница е причинено именно от употребата на кокаин.

Продуцентите на комедийния сериал "Двама мъже и половина" обявиха, че работата по филма се замразява, докато 45-годишният Шийн не излезе от здравното заведение, чието име не се споменава.

"Ние сме дълбоко загрижени за неговото здраве и благополучие и подкрепяме решението му", заявиха те в официално съобщение.

Това е третото постъпване на Шийн във възстановителен център за последната една година на фона на все по-разпалените дискусии в обществото около личния живот на най-скъпо платения телевизионен актьор.

Твърди се, че Чарли Шийн получава над 27,5 милиона долара годишно.

Още по темата
Все още няма официална информация за причината Шийн да бъде приет по спешност в болница в четвъртък сутринта, но според уебсайта TMZ.com причината е злоупотреба с кокаин, след като дилър доставил на актьора дизайнерско куфарче, пълно със скъпия наркотик, по време на парти, което продължило 36 часа.

Приятел на Шийн обаче отрече наркотиците да имат нещо общо с хоспитализирането на актьора и обясни, че той е получил херния от много продължителен смях, докато гледал телевизионно шоу.

Говорител на Шийн отрече съобщения, че телевизионната звезда злоупотребява с наркотици.


Още новини за звезди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase