34

Биляна Игнатова

преди 13 години

Чета изписаното и реших да напиша нещо и аз. Съгласна съм за годността на хляба в USA, така е не само там, например в UK е същата работа. Сега ще ви го кажа така, между набухвател, подобрител, консервант, оцветител и т.н. има съществена разлика - тези, които много говорят по темата да си сверят часовника. По отношение на ръжта, то и банани не се произвеждат в България, но ги ядем всички. Ако някой има някакви съмнения и критикува наред, нека бъде конструктивен и състоятелен в думите си.

33

ilkalora

преди 13 години

Hliabat v Bulgaria e kade kade po-dobar.ia elate na zapad v USA i vishte za kakvo stava vapros tuka.Hliabat tuka e natapkan s tolkova gadosti,4e izdarja bez da muhliasva 8 meseza(i to tova beshe dieti4en hliab).

32

м

преди 13 години

А бе какво дрънкат пак! Никакви диетични хлябове няма.Всичко е консерванти,набухватели и тем подобни.Ей заради това не купувам такъв хляб поне от 2 години.Взимам какъвто ми падне защото няма разлика.

31

пачулев

преди 13 години

Браво на проверяващите и инспекторите и МЗ...а дали тези им са ОК хлябовете ? пишат интересни неща и сайта им е красив

30

СЕЛЯНКА

преди 13 години

А ДАЛИ ИМА ПШЕНИЦА?

29

kireza

преди 13 години

на 24Аз съм роден и израстнах в с.Кости и на мен също ми се плачеше защото сега тези хора нямат мляко и месце,а за нови животни ще им съдерат по 20 кожи от гърбовете.Не пари трябва да им дават а да им заменят унищожените с нови!!!

28

Анонимен

преди 13 години

Tuk v Sliven nai hubav hlyab pravi GARMILOTO.Gospod zdrave da mu dava.

27

kireza

преди 13 години

на 18Да,гласът в пустиня също е отговор:)))))))))Не е за смях а за плач но.......

26

kireza

преди 13 години

на 23Да бе,направо да ти повярва човек:)))))))))))

25

...

преди 13 години

"МЗ не открило сериозни нарушения при проверката на 535 фурни"Що не напишете за несериозните тогава? Да видим те колко ще са...

24

галактика

преди 13 години

Колбасите министре, колбасите - гъмжат от *** ---- Не знам защо ликвидирахте животните на хората с този *шап* --- Репортерката Катя Тодорова в *Панорама* такъв репортаж направи от село Кости, че душата ми се сви от болка --- А вероятно и не само моята ---- Хората в селото не вярват, че наистина е имало шап и със сигурност са прави

23

Анонимен

преди 13 години

Между впрочем забелязвам, че от седмица купувам хляб с по-добро качество!

22

Анонимен

преди 13 години

PROVERIAVAT PREZ DENIA A TE RABOTIAT PREZ NOSTA KOGA STE GI HVANAT

21

Мимоза до № 10

преди 13 години

За храната имаш право до някъде, защото и тук има макар и малко свестни неща, но за препарати и козметика си много точен. Една и съща марка козметичен продукт купен в друга държава от ЕС и купен у нас са с огромна разлика, да не кажа че нямат нищо общо. Имам чувството, че у нас се внасят само ментета. Личен опит.

20

?

преди 13 години

Колко струва да си изкараш нарушенията "несериозни"?

19

Анонимен

преди 13 години

Носил съм шоколадна известна марка ,купен от западна Европа .Има го и в България.ВКУСА няма нищо общо.Явно и западните производители знаят ,че носим на отрови и ***.

18

Анонимен

преди 13 години

До 17 Е пак е имало отговор.Аз нашите в ЕС / всичките 17 / съм ги алармирал по 2 пъти за един бардак.Реакцията беше Не чух ,не видях ,не ви разбрах.Та така работят там.

17

kireza

преди 13 години

на ffline:Да,България е направо душегубка по отношение на здравето!За храните и специално за хляба алармирах на времето комисарката Меглена Кунева но тя не благоволи(секретарката й) да вземе отношение и ние в България продължаваме да мреме.Поне 200000 са умрелите само от хляба и колбасите.Ям ли 2 дена от купеният хляб съм готов за болница.

16

Анонимен

преди 13 години

ееееееееххх,номер 2 ! искрено ме разсмя !

15

Анонимен

преди 13 години

EI 9 ELA V PLEVEN BELITE BREZI DERMEN I TOGAVA PISI GLUPOSTI I BRASNO NIAMA