94

pachangel

преди 13 години

Излиза че не какво се говори а защо се знае е най голямия проблем на днес управляващите у нас и техните побратими зад океана.Това че Асанж свали гащите на най голямите "демократи" и това което се случва у нас не говори ли само по себе си кой от какво се страхува и срещу какво се бори с "демократични" средства.

93

kitaec__

преди 13 години

*** обичат да играят на прееби другарче,но да не забравяме че и агент Буда е комунист,все още пазещ си червения партиен билет,наричан още Бойко Борисов

92

za 99

преди 13 години

Ами тезата ти не издържа........не се чуди

91

Анонимен

преди 13 години

Основният въпрос, поставен прямо, по Ленински е: Кому это выгодно?Изкушавам се тук да напомня един позабравен от повечето цитат от началото на оня доклад, който един лоялен гражданин (Алексей Петров, б.а.) занесе на премиера Борисов преди повече от година.Постъпилите в ДАНС данни индикират наличието на паралелно действаща с държавната власт структура, която притежава сериозни възможности, средства и позиции за влияние върху изпълнителната и законодателната власт, политическия и обществен живот в страната. Тази структура се стреми към създаването на трайни форми на паралелна власт в държавните институции и служби, функционирането на които да бъде гарантирано независимо от промените на управляващото мнозинство в правителството и парламента. Има категорични данни, че представители на бизнеса, държавни институции, медии и организирани престъпни групи в определени случаи предприемат синхронизирани действия за постигане на общи интереси.Написано сякаш за конкретната ситуация, в която се намираме.В тази компроматна игра, в която премиерът Борисов с пълна лъжица сърба надробената му попара и вместо да управлява се обяснява, настойчиво изплува и името на президента като кукловода на атаките срещу кабинета. Наред с Алексей Петров, ДС и съветника му - старото ченге Цвятко Цветков.

90

до 97

преди 13 години

там е централата на извънземните.***!

89

иван костов

преди 13 години

искам да попитам, до кога ще търпим тъпотийте на този гнусен мазник Атанас Атанасов. лично на мен ми е изключително противен.

88

Спонги до 97

преди 13 години

ПП до 97. Тройната коалиция беше нико риба, нито рак, ако мога така да кажа. Основната цел беше далаверата. Усвояването на Еврофондовете беше само до толкова, доколкото можеха да бъдат източени в "правилна" посока. НДСВ стопира започналоо преструктуриране на икономиката. ГЕРБ изпълнява една схоластична теза на ДС генералите, че България трябва да развива само туризъм и селско стопанство. Унищожаването на БАН е част от тази стратегия. Чудя се за какво им е Технически университет в Перник тогава.

87

Спонги

преди 13 години

97, Разбирам, ти под лява партия разбираш такава която да дава. Няма да има такава. БСП, която има претенции за социалдемократическа партия не е преодоляла негативите от миналото, но определено има желание да прави лява политика. Десните не са на власт за да осъществят необходимите реформи за да се стабилизира индустрията, доколкото я има. ГЕРБ и АТАКА са силно болшевизирани и милиционерското им мислене ги отдалечава т пазарната икономика. За да има такава, трябва да управлява дясна партия. ПП..

86

Анонимен

преди 13 години

Ами а кажете какво има в бившата сграда на Министерство на бедствията и авариите , като отпред има само необозначени коли вътре с полицейски буркани - Гестапо ли е там , какво еПЪЛНА МИЛИЦИОНЕРЩИНА

85

до т.н. Спонги

преди 13 години

Сините, като единствена дясна формация в Парламента.... Абе ти слънчасал ли си? Айде кажи дали в парламента има поне една лява формация? Кой въведе десния латиноамерикански плосък данък - БСП. В България всички парламентарни партии са десни, без каквото и да било изключение. И резултата се вижда какъв е... Нито имаме свободно (всичко е монопол), нито пазарно (частни картелни споразумения) нито стопанство (никакво високотехнологично или поне средно производство). Да спрем заучените клишета

84

Анонимен

преди 13 години

Разпилейници!! Освен тези 100 млн. лв 'за подслушване', кой знае колко още държавни пари ще бъдат отмъкнати по подобни мероприятия! И после като ги хванат да крадат, ще нададат вой: "Ееее, ама комунистите колко крадоха, а?" Безсрамни нагли мафиоти, довчерашни 'другари', днес изтъкващи се като 'антикомунисти'. Легиони от хамелеони!!

83

Гарабедчо

преди 13 години

Цялото НДСВ начело с мадридския крадец е за пандиза. И Костов и ортаците му да им носят куфарите. А Бойко , ЦЦ итн да ги охраняват . Така ще се съберат на едно място най -големите крадци на България. Другите ще ги издържим.

82

До 92

преди 13 години

Хайде в Куба и Северна Корея. Не ти е мястото тук.

81

Спонги

преди 13 години

83, Другарката Пръмова десен политик? Абсурд!

80

Анонимен

преди 13 години

НЕ ЧУХ ЕДНА ПАРТИЯ ДА ВНЕСЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ НАПРИМЕР :УВЕЛИЧЕНИЕ Н А ДЕТСКИ ДОБАВКИ ,ПРЕМАХВАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКА ТАКСА ,УВЕЛИЧЕНИЕ НА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ,НАМАЛЕНИЕ НА МЕДИЦИНСКИ ОСИГУРОВКИ ,АБЕ ЕДНО НЕЩО ,САМО ЕДНО ЗАРАДИ КОЕТО ДА КАЖЕ НАРОДА ЕТО МИСЛЯТ ЗА НАС ,СЕРЕСЕТАТА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ СКЪПИ БИВШИ ПОЛИТИЦИ ,ЗАТОВА И ЩЕ ОСТАНЕТЕ БИВШИ

79

Анонимен

преди 13 години

трагедията на България се състои в това, че никое управление, без последното (рано е да му се дава оценка) не направи абсолютно нищо в тази страна да има производство. Не успяхме с безплатната си на практика работна ръка и като страна в безмитното пространство на ЕС да привлечем нито едно значимо световно производство - нито автомобилно, нито за бяла, нито за черна техника - абсолютно нищо. За това сме на тоя хал. А мантрите за леви и десни не ми ги пейте. Всички са десни нач. с плоския БСПданък

78

Анонимен

преди 13 години

всички станахте големи спецове по серсета ,стига вече ,на народа му идва в повече глупостта да се занимават политиците със некви разговори ,цял ден всички партий дъвчат серЕсета ,това ли е проблема БОЙКО? АКО ГИ НЯМАШЕ ТЕЗИ РАЗГОВОРИ КАКВО ДРУГО ЩЯХТЕ ДА МУ ТЪРСИТЕ ЗА КУСУР ...СТАВАТЕ СМЕШНИ ,ЗАМИСЛЕТЕ СЕ Ч Е ХОРАТА ВСИЧКО ГЛЕДАТ И СЛУШАТ И НА ИЗБОРИ.... ИДВАТ ИЗНЕНАДИТЕ ,ДОРИ НА ВСЯКО ДЕТЕ В МОМЕНТА Е ЯСНО ЧЕ ВИЕТЕ ЗА ВЛАСТТА

77

Анонимен

преди 13 години

Кой безсрамник смее да твърди, че НДСВ не е най-корумпираната партия в тройната коалиция. Само вижте, че почти няма техен неразследван министър и цели двама на отбраната. А от ДПС нито един, а от БСП - Масларова. Смешни сте. Ами царските имоти. То хората ги класираха на изборите в небитието, въпреки купените гласове.

76

Анонимен

преди 13 години

Кунева кандидат на десницата? Да може, но само избиратели с промити мозъци със силно шуртяща вода биха гласували за нея. Това е политикът, който в името на приеманито ни в ЕС продаде изконни национални интереси:1. Дозаби пирона в ковчега на блоковете на АЕЦ, недостатъчно забит от Надежда и Лостов.2. Уговори смешни доплащания за българските фермери от еврофондовете.3. Съгласи се до европроекти да нямат достъп малки и средни фирми, като подписа те да имат половин милион лева оборот за предх. г.

75

Анонимен

преди 13 години

че единствения силен кандидат на десницата в БГ е КУНЕВА.________ ____ ___________ _________Кунева е комунистка бе човек, какви глупости пишеш ?