28

Анонимен

преди 13 години

Какво ти обединение?!? Сега юга мрази севера до краен предел! Целия юг се е надигнал и желае да се отдели, но единственното нещо което ги спира е именно Салех. Горко им ако този президент си отиде!

27

Анонимен

преди 13 години

Давайте! Когато хората не си траят и мълчат, винаги е за добро. Издухайте си малоумната върхушка, която от толкова време ви прави на маймуни. Току виж и арабските страни станали нормални един ден.

26

Анонимен

преди 13 години

поредните *** простотии

25

anti

преди 13 години

Младите хора ставали все повече - ми да спрат да правят по 10 деца, ако искат да имат нормално бъдеще. Навсякъде се пренаселват, после се чудят защо няма работа и тънат в мизерия. В Египет станали 70-80 млн, ми те след 20 години няма да имат 10метра свободна площ. Мюсюлманите си мислят,че с висока раждаемост ще завземат света, но всъщност си го начукват сами.

24

бЕдНяК

преди 13 години

"Някой" натисна "бутона" за арабския свят. Трябва да се признае добрата синхронизация в доминото. В далечна перспектива това изнасяне на демокрация не води към добро, но ние ако разбирахме нещата нямаше да сме в сегашното положение. Нали вече сме в ЕС. Какво още роптаем и искаме. Следователно има нещо дето ни убягва - проста работа, ама не за прости хора.

23

Анонимен

преди 13 години

Първо Тунис, после Египет и накрая Йемен - това е сигнал че положението с основните храни рязко се влошава, защото първо на тези държави се отразява поскъпването на основните стоки. За съжаление и другите като нас не ги чака добро. Ами революция следва, ако погледнем историята...Богатите да си правят сметката... Също и Западът, защото гладът и ислямът създават камикадзета със скоростта на светлината

22

Анонимен

преди 13 години

Даже обрезаните се събудиха и възроптяха срещу властта , а ние още спим,а спете бе,*** спи ли се гладен

21

надя

преди 13 години

много невеж народ сме !!!

20

Анонимен

преди 13 години

"северната и южната част на страната се обединяват в Република Йемен". Това не е вярно. Тогава северен Йемен нападна Южен с помоща на Саудитска арабия и САЩ , въведе ислямските закони и разсипа индустриализирания юг."Така си беше. Даже си спомням, че САЩ ни спряха да продаваме военна техника за Южен Йемен при положени, че имаше подписана сделка. Танкове или бронетранспортьори нещо такова беше. Попита посланника дали България заема позиция в конфликта и сделката, разбира се, угасна! :)

19

972

преди 13 години

oba4e turcia,iran i iran se radikalizirat po otno6enie na islama.njma li i tam da po4va djombu6a ta da se svr6i navednaj.

18

помня

преди 13 години

"северната и южната част на страната се обединяват в Република Йемен". Това не е вярно. Тогава северен Йемен нападна Южен с помоща на Саудитска арабия и САЩ , въведе ислямските закони и разсипа индустриализирания юг.

17

Profhet Mango

преди 13 години

доган и р'доган,да си опичат акъла!

16

Анонимен

преди 13 години

Да изградим Халифата....Май се почна...Да идват танковете.

15

Мамантос

преди 13 години

Браво, вуйчо, браво, Ваньо! Баш така си е, ама то тука -- народ затъпял и изпростял от 20 години демокрация и цивилизационен избор, та надали ще те разумее. То си знае да лае по "комунисти", щото така го учат, пък е по-лесно...

14

12

преди 13 години

И кого предлагаш да сложим , умнико?Мафиоти са си тези сега, но предпочитам българи да ме крадат (политика все пак, няма никъде по света без да крадат), не разни *** от анадола!

13

Анонимен

преди 13 години

Едно е сигурно.Тия протести не са случайни.Не може за един месец, 3 маймунски държавици да скочат изведнъж.

12

Анонимен

преди 13 години

"а ние кога ще се отърсим от мафиотско-комунистическото робство?"Не и преди да накажем подобаващо Костов.

11

Анонимен

преди 13 години

а ние кога ще се отърсим от мафиотско-комунистическото робство?

10

Анонимен

преди 13 години

Браво! Арабския свят се събужда.А ние кога?

9

Търпение

преди 13 години

Имайте търпение. И при нас ще дойде.