33

anonimen

преди 13 години

ave stiga si povtarial kato papagal

32

Анонимен

преди 13 години

На брадатите и забулени уахабити, им се иска да си направят малка свинска кочинка, където единственото занимание е да си биеш главата по 5 пъти на ден в земята, жените да са приравнени с животни и лицемерно да обвиняваш останалите развити държави за това, че си неграмотен деградант!Но това няма да стане и Кавказа ще продължви да бъде прочистван от шахидските *** с помоща на артилерия, бомби , неуправялеми и управляеми ракети, 155мм, 125мм, 30мм, 14,7мм, 7,62мм и 5,45мм куршум и снаряди!За всеки 1 нормален човек убит от тези ***, ще биват ракъсвани 20 въшки, чиято кръв ще напоява земите на кавказките планини оттук до края на вечноста!На който не му харесва, да ходи да се присъединява към тях и да наторява почвата със себе си!

31

Айдук

преди 13 години

А на нашето летища подаваш стек цигари на митничаря и ...може и с Калашник на гърба да се качиш на самолета

30

oto

преди 13 години

Русия ще се избави от тероризма,когато спре с имперското си държане и мераци.И освен това да разбере,че е започнала войната на цивилизациите! И е време да се самоопредели на коя страна ще е!

29

rusnak

преди 13 години

А една жена е минала с метален вибратор наврян където трябва, според Blabla.ru

28

Анонимен

преди 13 години

Aма че прости руснаци....Да се чуди тогава защо светът вика само тях а не нас...

27

Дядо Мраз

преди 13 години

ДнесБГ - като ще цитирате руският сайт, по-добре го цитирайте и изпишете правилно - той е lifenews.ru, а не life.ru!

26

анонимен2

преди 13 години

Имах забравен дезедорант в ръчния багаж , който не откриха на скенера на летище София. Видяха го на летището във Виена?!!! Какво повече да говоря... Не всички си вършат работата!

25

Рамон Алигиери

преди 13 години

И ти вярваш на всичко написано до момента както и от горе така и от долу ?

24

ангел

преди 13 години

така е - кучетата са обучени да надушват експлозив, а не батерии и кутии с надпис "бомба". ама само едно въпросче: КУЧЕТАТА ЛИ ОРГАНИЗИРАТ И РЕАЛИЗИРАТ ЦЯЛАТА ОХРАНА? там експертен персоанл от човешката раса няма ли? как ще обясните цитираната случка: метал-детекторът писка, журналистът-"камикадзе" показва спрей и ключове, и служителката го пуска.... и тук ли трябва да се разчита на кучетата? ако трябва, ще събличат пътника и гол - докато спре да писка детектора.

23

Рамон Алигиери

преди 13 години

Нещо не само в тази новина. а и в много други вече започвам да се съмнявам за достовернотса и неподправена истина.

22

Рамон Алигиери

преди 13 години

Относно 12 коментар ... еми прав е човека, само дето не са ги научили да четат, че да почетат надписа на кутийката "бомба" и да се обадят по радиостанцията на своите другари мрънещи от вън на пост или защото са кофермани за подкрепление ...

21

Анонимен

преди 13 години

Русия - Закривай!! Продавай!! Фалирай!! ХА ХА ХА ХА

20

молете се

преди 13 години

с две ръце това да не се случи на бг.летише.Ако не знаете-вече цивилни,а не ГП проверяват пътници и багажи .Целта е ясна.Колкото повече функции се иземват от държавата,толкоз по благо им става на концесионерите.Да не си е помислил някой,че новоназначените са много в час.Не е решил някой ислямист,не ни е избомбил.

19

Анонимен

преди 13 години

Благодарете се, че не сме столица на империя.

18

42014

преди 13 години

Kato ne hvanaha isliamisti pone da biaha hvanali jurnalistite ida gi pratiat v Sibir v GULAG!

17

Марк

преди 13 години

Не пишат само на колко водки са били милиционерите!Цялата работа им е такава на руснаците!За съжаление страдат невинни хора и чужденци!Ако не се стегна лошо ги чака!/И да спрат да се фукат с провалени шпионки като А.Чапман, щото това е резултата!/

16

Анонимен

преди 13 години

В Истанбул, не само на летищата, ами и по входовете на Моловете, хотелите и луксозните ресторанти има металодетектори. А кола/такси преди да паркира пред хотел или да влезе в паркинга на Мола се проверява отдолу с огледало.

15

Анонимен

преди 13 години

Хвана ме страх

14

vonoto

преди 13 години

sega Putin 6te gi prati v Sibir da testvat leda