113

BG uber alles

преди 13 години

сигурно на детето ще му е по-добре да живее в Англия, нали за това половината ентелегенция след 20 годишна възраст искат да ходят там да берат ябълки все пак :D

112

Емо

преди 13 години

Гледайте СКАТ в момента. Говорят в момента по темата

111

Анонимен

преди 13 години

116, ти си ***.

110

Гацо

преди 13 години

Евала Боко Евала Българско ПРАВОСЪДИЕ . Някой да се е интерсувал от децата дето ги дадоха без абсолютно никъкво никакво основание на една полска дегнератка .Това деяние показва че ГЕРБ прави същото какото правеше троината крадлива ламя че и от НДСВ . По всичко си личи че ни управлява фашисткото крило на БКП .

109

Бай Жоро

преди 13 години

Родителите са за бой. Никой не мисли за това, как тези събития се отразяват на детето. Горе пише, че е "изпаднало в нервна криза" преди време, а грижовните му 'родители', дето не знаят що е то презерватив, не спират да го местят. Според мен трябва да им го вземат, преди да е станало нещо по-лошо.

108

GLEN

преди 13 години

Явно тая к....е разбрала,че ще взема добри детски в Англия!По друг начин не се връзват нещата.Изведнъж такава обич???

107

petrov

преди 13 години

Do 109 ....ti SI NESTASTNIK....brakyt mezdu dvamata nqma nishto obshto s decata -dvamata sa vinagi roditeli makar i bez brak i imat prava vyrhu deteto

106

Анонимен

преди 13 години

Как може да не търсиш детето си три години и после да решиш, че като на хартия си майка му и си в Англия /дето обаче хората имат закони и ги спазват и мърдане няма, да му мислим ние с тази тромава съдебна система, не било излязло решението на съда/ можеш да правиш каквото искаш, ами там в Англия са доста силни социалните, само като се разбере, че тя е разрешила да си дойде детето и не го е търсила ще и го отнемат там и няма да го видят и двамата, но нашата държава къде е, ако я има въобще

105

Анонимен

преди 13 години

Има резон в казаното от 109. Много е модерно сега да се живее без брак и никой не се замисля за съдбата на детето. Не само в случай като този в статията ,но и в ситуации на трагична смърт ,злополука. Това дете ще наследи само майката. Бащата си измива ръцете от всичко ,а после и претенции...Не става и вълка сит и агнето цяло, не разбрахте ли ?

104

supri4asten

преди 13 години

taq *** sigorno se e 6ibala zdravo v inglatera i e re6ila da se pravi na maika i da go vzeme kato e porasnalo tova mi e poznato kakvo li vuzpitanie bi mu dala tam sigurno da stane kato neq puk i mi e qsno kak stoqt ne6tata s na6ite jeni v 4ujbina

103

The Wizard

преди 13 години

Абе нещастници, защо квичите и пишете псевдо патриотични тъпни? Нещата са напълно ясни и прости:1. Двамата не са женени2. Единствения законен попечител, настойник, родител и с права за решение за това дете е родителя му - майката.Всичко друго е правене на вятър. Да се е оженил, да е легален баща, да си е понесъл отговорностите и сега да си търси правата. Като не е, права няма.

102

.!.

преди 13 години

Няма значение какво дрънкате ***, каквото и да направи бащата щом идва некоя хартия от Англия може да ни направи на маймуни всички , щом е от Англия може , в очите на родния Бай *** това е като писмо от самия Господ или забравихте как едно британско *** едва не уби един млад българин на работното му място (just for kicks) , взеха си го там , та дори имаше наглоста да иска извинение от България , поклон пред UK правосъдие , да не забравяме българските *** ПОКЛОН !

101

Анонимен

преди 13 години

Освен това вижте колко неадекватно бащата защитава правата си. Издал е ограничителна заповед срещу майката. На базата на какво? Също така не е вярно, че майката не се е интересувала 2 години от детето. През това време тя е водила дела. Те нямат брак. Ако някой е извършил отвличане това е бащата, когато го е довел тук.

100

Анонимен

преди 13 години

Я чакайте малко. Само защото таткото прави драматични живи вериги със стринка си и Сийчето от горния етаж+братовчед си, не означава, че майката е "лошата". В крайна сметка взела си е правата чрез съд. Заедно с адвокат и т.н. Така се решават този род проблеми, това не е соца, че този който предизвика съжаление и оклевети другия печели. Няма какво да коментирам. А това дали майката е в Англия или на Южния полюс е напълно несвързано.

99

Анонимен

преди 13 години

Какво щастливо детство,а...при соца каква скука беше...добре,че ги измислиха тия модерните работи...на 7 да те докарат до нервна криза,на 8 тревичка,после нещата вече сами потръгват...

98

Анонимен

преди 13 години

според моите разбирания, ако родителите не са граждани на Англия, решението на английски съд не би могло да бъде валидно! Детето е достатъчно голямо за да има свое мнение и желание. Защо не питат него какво иска?!

97

ПАЦО

преди 13 години

Правв си приятелю .

96

ждро

преди 13 години

Няма как да стане. Заповедта е от БРИТАНСКИ СЪД и съдът на *** не важи. Ако трябва и ГОЦЕ ще ни порицае и ще се изкаже за европейските ценности.

95

Анонимен

преди 13 години

Няма съмнение, че айтоския селски тарикатлък не може да има приоритет пред постановленията на Съда и това трябва да се наложи ако трябва със силата на всички инструменти на Властта. Крайно време е българинът да бъде опериран от простащината, която влачи като наследство от робството вече 130 години.

94

тъжен

преди 13 години

Потресаващо е, колко много псевдо патриоти и балкански супермени без капчица правна и обща култура държат да се искажат. Няма абсолютно никакво значение кой от къде е. Единия родител е наел адвокати, задействал е правна процедура, изчакал е и е получил решение на европейки съд. Другия е е извел общото им дете за постоянно зад граница с временно разрешение, скрил го е при родителите си, и мисли че е прецакал системата (и жена си). Кой е селския тарикат в случая? Даже не се е оженил-да не се мине