288

Fidosova

преди 13 години

Tazi svinja e izklju4itelno amoralna, podla i nahalna. Oshte kato notariuska e uchastvala v shemi za izmama. Istinata e che Tomislav Zivkovic e saprugat i ot Pirot, a tja e ot Montana i sega napraviha kanal za kontrabanda na cigari ot Srbia. Prokuraturata obache e chast ot shemata Parvanov-Borisov i nqma da ja pipa.

287

Федоската

преди 13 години

Федоската да не се крие зад Янето, а да сподели дали заедно със сръбския си съпруг не са вкарвали контрабандно цигари през ГКПП Брезово и не са ги минавали през митницата в Лом, където е кадрувала. Истината е, че пон 90% от активистите на ГЕРБ са там заради далаверата. А от депутатите и министрите е 100% тези които са затвора. Не че и предишните не са същщите, но с всяко следващо правителство корупцията става все по-нагла.

286

Анонимен

преди 13 години

Цялата тази грозна кампания на червените кукловоди и *** Янев със записите от СРС-та, цялата мърсотия, която се излива в момента, има за една единствена цел в България нищо да не се промени и да се върне турско-червеното безвремие!

285

М..Да..

преди 13 години

Мощна като Съветския съюз.

284

monti

преди 13 години

nai lakomotp jivotno na planetata iskra fodosova

283

ВОТ

преди 13 години

ЯНЕ ЕДИНСТВЕН ОТ ДЕСНИТЕ НЕПРЕДЕДЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ГЛАСУВА ПРОТИВ.НА ВОТА И НА ПАРТИИТЕ И НА ДЕПУТАТИТЕ ИМ ПАДНАХА МАСКИТЕ.

282

Анонимен

преди 13 години

Да цунеш Фидоската отзад, Калинчо.......

281

outsider

преди 13 години

Рано или късно от фирма "Титан" ще кажат истината. Само че няма да посмеят да я кажат не точно сега, а когато си отиде това правителство. А тогава едва ли някой ще ум повярва. Фидосова пак ще излезе по телевизията да разправя, че това е политическа манипулация. За съжаление при нас е така - никога нищо не може да се докаже.

280

real

преди 13 години

как може да се съгласявате с фидосова? Тя е една дива, алчна и подла ***.Познавам и зъбите й. Трябва пркуратурата да се заеме с нея за всичките йтъмни дела. Хора, БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ ! Вън фидосова от НС!

279

Недей

преди 13 години

До 305Абсолютно си правСАМО не обиждай СВИНЕТЕТази за нищо не става -САМО НА *** ГПУСНОТО И МЕСО

278

Нима

преди 13 години

До 315ТОВА ЖЕНА ЛИ Е БЕ !!!!!!??????ПОЖЕЛАВАМ ТИ ТАКАВА В КЪЩИ.

277

съседа и

преди 13 години

Фидосова е Комунист да знаете

276

rumen221

преди 13 години

Приятели,Кой велик наш поет бе казалНатиска бе силен, отпора бе лютКакво прави впечатление около политика Ал.Петров(политическите, икономическите, полицейските и криминалните му слуги), знаковото Убийство на А.Еминов, Мафията и Триглавия Октопод...?- От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!- Естествено, че А.Еминов, не беше агент на ДАНС или НСС..., защото ако беше, Чистача на Мафията и ДПС в службите А.Петров, одавна да го е изчистил А.Еминов беше убит веднага след срещата на тогавашния министър на МВР - Миков, с началника на Службата за борба с наркотиците на САЩ - ***, по негова молба и в САЩ. Посещението на Миков в централата на ***, слага край на прочистването от агентурата на ***, около А.Доганов, със самоубийството на А Емин...- Само че Американските "Спец служби" са много злопаметни... Когато става дума за убийство на техен агент... са Много, ама много злопаметни...! - Сега научихме, че преди 1989г. А.П., е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на името муВъпрос: - Каква е Тайната, която свързва в едно Мафията в България - ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичния произход и на трите организации, естествено и ги държи като тройни Сиамски близнаци???- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Триглавия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е истинското му име

275

Анонимен

преди 13 години

Жена на министър набира телефона му. Отговаря автоматичен сигнал и записано съобщение: Поради проблеми с бюджета на МВР в момента не ви подслушваме. Обадете се по-късно пак. Вашият разговор е важен за нас

274

Анонимен

преди 13 години

ПРАВА Е ЖЕНАТА!

273

---->

преди 13 години

Абе кратуни гербави, нема значение какъв е Яне, а вярно ли е всичко това, което ви показва ? Да, вярно е, както беше вярно и за Цветанов, и всички раговори, сега итова, а Фидосова ако иска и извънземен да го изкара, все ми е тая ... Но щото сте прости гербави кратуни, и не виждате от телесата на Фидосова, препречила хоризонта, та за това сте такива отворени, абе гербави *** сте и това е. Нищо лично, просто партията ви не става. Примери много.

272

Анонимен

преди 13 години

Призовавам парламентарната подкомисия за контрол на СРС да ме изслуша и ако прецени да декласифицира моите показания, заяви Росен Миленов.Той уточни, че напуска агенцията през 2010 г. защото не е бил съгласен с методите на Цветан Цветнов за дискредитиране на неудобни политически противници.Бившият служител на ДАНС предупреди, че след като Бойко Борисов е излъгал българския народ в момента ще направи това и с европейските ни партньори.Да този човек застана с името си пред цяла България и иска изслушване в Парламента. Господа депутати - вземете се в ръце , в противен случай ще трябва народа да си плюе на ръцете и да ви покаже как трябва да управлявате.

271

Анонимен

преди 13 години

Фидосова, я кажи как ще коментираш разкритията на БТВ, че като нотариус в Монтана си замесена в имотната мафия, при която са изгоряли много невинни хорица. Кажи за стотиците хиляди, които си взела от "наеми", както разкри Яне Янев. Оставям настрани въпроса, че Янев е протеже на Алексей Петров. Но ти, Фидосова, кажи конкретно за цитираните злоупотреби, а не да фъфлиш общи приказки и да избягваш въпросите.

270

Анонимен

преди 13 години

Това е човекът, от когото можем да видим всякакви фокуси, сглобки, евтини номерца.ТАКА ЛИ ?????АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ - ФОКУС ЛИ СА ?????НА АНДРЕЙ ИВАНОВ - И ТЕ ЛИ СА ФОКУС ??????СРС - тата - И ТЕ ЛИ СА ФОКУС ??????ТОВА ЧЕ СТЕ СЕ РАЗБРАЛИ В ГЕРБ ДА НЕ КОМЕНТИРАТЕ ИСТИНИТЕ ИЗКАРАНИ ОТ ЯНЕ - НЕ ГИ ПРАВИ НЕИСТИНИ - ВАШЕТО Е ВЪРХА НА НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО

269

GLEN

преди 13 години

Аз не съм за Яне!Аз съм против ТИКВИТЕ!!!