Снимка: БТА

Няма да се занимавам с компромати, твърда е съпредседателят на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова по повод новите обвинения на РЗС.

От партията разпространиха платежен документ за 150 000 лв., дадени от сметопочистващата фирма "Титан", на името на Фидосова. Документът бил от 2007 г., когато Фидосова е била член на изпълнителната комисия на ГЕРБ.

"Това, което разбрах преди малко от медиите, е, че днес отново случайно и, разбира се, анонимно, при Яне Янев се е появило, забележете, ксерокопие от платежен документ на някаква фирма, на което фигурирало написано и моето име".

"Вярно е, че днес е петък, а в петък може да очакваме всичко от Яне, защото в този ден той е най-продуктивен в лъжите, манипулациите, звуковите монтажи, сглобките. Даже смятам да се поздравим с появата на българския Дейвид Копърфийлд – Янето.

Това е човекът, от когото можем да видим всякакви фокуси, сглобки, евтини номерца. След като бях обвинена в какви ли не демонични действия, влючително че съм изнасилила един от подопечните му, следващия петък очаквам да ме изкарат канибал, вещица или...", възмути се Фидосова.

Още по темата

Тя бе категорична, че повече няма да влиза "в обяснителен режим на хора, които фалшифицират подписки с личните данни на починали и емигрирали хора".

"Няма да се занимавам с компроматчици и кукли на конци. В България има компетентни институции, в чиято прозрачност и безпристрастност аз съм убедена, и те са тези, които ще кажат нарушавала ли съм закони или не", подчерта депутатът от ГЕРБ.

"Едва ли остана човек в България, който да не е разбрал как едно момче, което тръгна от хвърлянето на димки в партийните зали, се превърна в някакво жалко подобие на политически Франкенщайн. За мен е под достойнството ми да коментирам действията на един инструмент, който разнася несполучливи фалшификати, които са му подхвърлени от кукловодите на организираната престъпност и Държавна сигурност", каза Искра Фидосова в съобщение, разпространено от пресцентъра на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase