28

Анонимен

преди 13 години

Не забравяйте , че това което е построено до 1989 год. от Държавата - Партия в продължение на 22 год. се краде и все още има какво да се краде.Трябва всички крали през тези 22 год. да си понесат заслуженото!

27

tyo

преди 13 години

Не е ли и Корнезов от бащиците на Конституцията, които е..ват нашата мама вече 21 години? Капацитет бил. Да, сигурно доста количества е алкохол и мръвки е поел.

26

никсън

преди 13 години

Абе мухльовци, ако имахте една четвъртинка от умствения капацитет на проф.Корнезов то щяхте да имате сериозно основание да се числите при умните хора.

25

цзскщ

преди 13 години

Какъвто вот да даде,все тая,държавата варви надолу.Предните избори гласувах за атака,обаче съм крайно разочарован.И ГЕРБ ги видяхмме колко струват.Лошото е че сега накъде и аз незнам

24

Анонимен

преди 13 години

Цветанов: Не коментирам записи, не знам източника14.01.2011 15:57СЛЕДВА: 19.01.2010 А БРЕ ЦВЕТАНОВ МИ ЕТО ГО ИЗТОЧНИКА - ДЕПУТАТ НОТЕВ ТИ ГО КАЗА МВР ГИ Е ПОРЪЧАЛО ТЕЗИ ЗАПИСИ - АХ ЦВЕТАНОВ ЗАБРАВАНКО МИ ТО ПРИ ТОЛКОВА ИМОТИ ЧОВЕКА МУ Е ПЛАМНАЛА ГЛАВАТА ТИ....МОМЧЕ ....ПРЕДАДЕ БУДА ХА ХА ХА ХА ХА

23

галактика

преди 13 години

Вотът на доверие и недоверие се измерва чрез протести и стачки, не чрез гласуване с чужди карти ---- На улицата манипулации няма, може да има външни подстрекатели, но това винаги си проличава / говоря по принцип, не само за случая /

22

Анонимен

преди 13 години

Когато се отнасяше за вот на тяхното управлвние нямаше бели петна,

21

този Червен

преди 13 години

този Червен сайт прави всичко да плюе и прокарва анти Български фитили

20

123

преди 13 години

След като *** и импотентни юристи пишат законите, разбира се, че ще има празни петна.

19

Европа

преди 13 години

Не на празно тиквата е голям фен на чалгата. Той много добре знае че само най-долната прослойка на обществото слуша и гледа тази помия. Колкото повече прости чалгари толкова повече електорат за мизерната му партийка.

18

gluposti

преди 13 години

Искането на доверие от името на правителството (изпълнителната власт) е съвсем различно нещо от искането на недоверие от името на парламента (законодателната власт). Дори и доверието да бъде гласувано, то автоматично не се превръща в отхвърлено недоверие, тъй като инициаторът му не е парламента. Доверие може да се иска подобно на подаването на оставка - ако шефът ти я отхвърли, можеш на другия ден пак да я подадеш. А вотът на недоверие е като свидетелството за съдимост - важи поне 6 месеца.

17

Четете Конституцият

преди 13 години

Корнезов скъсай си дипломата!Когато министерския съвет поиска от Народното събрание вот на доверие съгл чл.112 от Конституцията, ако получи исканото доверие, това не обвързва автоматично Парламента със задължителен отказ от конституционното му право да поиска по чл.89 вот на недоверие, предложен от 1/5 от депутатите. Шестмесечния срок тече само, ако вотът е поискан от Парламента и е отхвърлен. Когато е поискан от правителството, "гратисен период" от 6 мес. забрана за искане на недоверие няма

16

Анонимен

преди 13 години

Празното петно си ти КурНезов и твоите другари които продадоха България..

15

истински българин не

преди 13 години

исъхвате комунисти--исъхвайте това е светлината за българия и за света да исъхнете

14

Анонимен

преди 13 години

Сурогатей се пъне да симулира дейност завалията. Даже корнезов зе да се разсейва интелектуално и не си прави вече труда да дундурка "момченцето".

13

ОЩЕ МАЛКО

преди 13 години

Абе тези алчници си мислят че са абонирани за Парламента,ама станаха вече повече от Народа.Като гледам новините имам чувство че Депутатите и Партиите са много повече от 8милиона.Много скоро в България ще има проблеми като в Тунис.

12

Калин

преди 13 години

абе корнезов как така закле СерГея за премиер .. без кабинета му да е гласуван още ? що за конституционалист си ти бе.. или както ти изнася на там го въртиш .. като типичен болшевик !!

11

Анонимен

преди 13 години

Любен КУРнезов,*** Нинова и още знайни и незнайни другари и другарки на червената партия.По имената ще ги познаете.

10

НЕРАДОСТ

преди 13 години

Корнезов го е хванала скрелозата,ако знаеше Историята щеше да знае времето на Жан Виденов.

9

Груйчо

преди 13 години

Корнезов е най долната гадна ***, архитекта на всички ялови закони с вратички в полза на бандитите и измамниците.Като го видя и ми се драйфа!! Мазен *** мръсен! Ай сега ме изтрийте! Ай!