22

американоевропеец

преди 13 години

20Какви "угризения" - пържолите сами са си ги изработили - да не им ги е подарил господ от небето!?? И ЕС ли заради "угризения" ти строи магистрали и всичко останало..? Неблагодарник!Да, черните крадат и затова в помощите е предвиден съответния % загуби от корупция + разходите по преборването й. Ама ти откъде да знаеш това - нали не плащаш - кво ти пука!

21

mahlenski kliukar

преди 13 години

Jestoko,no fakt!Sluhove se puskat i za dvuetajna Sofia,tche stavat masovi iznasilvania pod zemiata i to ot uniformeni,no ne sm vlizal,ne sm vidial.Sled iznasilvane sa stavali i ubiustva.Edno e da nasilich zriala jena,drugo-momitche.V Kongo stavat iznasilvania i se otraziavat v petchata,tuka -ne=Nepotvrdeni sluhove.

20

до 18

преди 13 години

Докато тия американци нагъват стърчащите от чиниите им пържоли , някои от тях изпитват угризения, та дават излишъка си и негодното вече на бедните.И кой според тебе краде от милиардите помощи ? Чертните или белите ?!

19

американоевропеец

преди 13 години

17Я ти кат си най-грамотния да ни кажеш колко плащат САЩ и ЕС всяка година за помощи в Африка, с колко болести са се пребрили, колко човека са спасили...???И колко са платили българските ***.? НУЛА? Ама не само щото не им пука, а щото са прекалено прости и мързеливи, за да изкарат пари, та да платят нещо! Обаче устите им ЕЙЙЙ ТАКИВА големи...! Странно, нали?

18

американоевропеец

преди 13 години

16 ПипиНедей се мъчи да си вярваш, че негърчетата щяха да прокопсат, ако не бяха "експлоатирани" - на много места им се даде шанс, милиарди помощи се дадоха (много повече от извлечените прир.богатства) - нищо не постигнаха - само корупция, кланета и мизерия!

17

до така така

преди 13 години

Млади хора, имате Гугъл, чукнете и прочетете, не цитирайте нещо чуто от някой неук човек. Африка е много богата все още, не всичко са успели да ограбят колонизаторите.И какво като са построили ЮАР ?! Построили са го черните за белите. Черните са били само роби, да не би да са ги ограмотявали ония с пурите и шкембетата ? Вярно ,имало е мисионери, които са отваряли нещо като училища и лечебници, но тяхната цел е била по-скоро религиозна. Абе четете повече, няма аз да ви пиша.

16

Пипи

преди 13 години

До: така такаАми.. не е така. Точно тези райони са перфектни за различни видове незаконна дейност: пране на пари, изпробване на оръжия и на различни видове вируси върху местните. Предполагам помниш откъде тръгна СПИН. Можеш да потърсиш в нета за повече инфо. "Беззаконието" в определени държави Е НУЖНО. Балканите, африканските републики сме като.. тайния килер в голяма къща, в който се трупа всичко, което не е за невинни очи...;)

15

Най-виновни са други

преди 13 години

До 10.В този район на Африка има забележителни ресурси,много от тях още не са разработени- затова е целият зор.Сблъскват се интереси в аспекта на планове за бъдещето.Ресурсите на планетата ни не са неизчерпаеми.Най-силните държави си правят сметката за векове напред.Лошото е,че в конфликтите,раздухани заради техните интереси,страдат обикновени,невинни хора.Най-гадно е тогава,когато някоя чиста идея бива използвана,за да се създаде конфликт- хората загиват в името на идея,а друг си пълни джоба!

14

ssd

преди 13 години

Няма по-грозно и унизително нещо от изнасилването.Дано в ада да горят тези ***!!!

13

DO 9

преди 13 години

Kazala e che Bg e nai xubavata.....a spomena li neshto za xorata i .....

12

Анонимен

преди 13 години

Война като има е неизбежно да има изнасилвания. Японците например през ВСВ като са окупирали Китай са изнасилвали всичко между 10-90 години, като са наричали жените "човешки тоалетни" и след това ги убивали. Въобще войната е страшно нещо.

11

така така до 7

преди 13 години

а ти потърси в интернет информация относно: "параноя", "фобия от преследване" и "в какво да вярвам, когато съм на 13 и виждам конспирация навскъде".

10

така така

преди 13 години

тук не става дума за интерес. повечето от "държавите" там нямат никакъв природен или икономически ресурс - съответно не представляват никакъв "интерес", за който и да е. просто агресията взима връх над всичко останало и това са последиците...диваци са си и това им е в природата - да се самоизбиват. мир там никога не е имало, няма и да има.

9

19.1.11

преди 13 години

през 2007 г. дъщеря ми беше в замбия. впечатленията са много тъжни- бедност прституция, мизерия.няма работа.много спин.нонещо се впечатлих, което разказа,как се разтоварвали от стреса , напрежението. по точно гов оря за лусака- столицта на замбия.всеки петък вечер се организират танци на площада. танцуват веселят се.тогава чух за водопада виктория,който се докоснел до водите му се зареждал с много енергия, сила. когато се върна от замбия първото нещо което дъщеря ми каза , бг е най хубава държ

8

успял

преди 13 години

до Пипи????????Кой може да е виновен на някого, че е беден, гладен, *** и изнасилван, ако не самият той?

7

Анонимен

преди 13 години

за хората които не са просветлени нека напишат "нов световен ред" , "HAARP" и "Chemtrails" в google за да разберат какви са целите на САЩ и компания

6

Пипи

преди 13 години

До N:4 Не знам дали знаеш, но на "Запад" имат много сходно на твоето мнение, но за Източна Европа... Бил/а ли си в Африка? Общувал ли си достатачно време с местните? Не може да се говори така наизуст. За да са те (и ние) в кофти икономическо и социално положение, си има причина. Името и е Интерес... Не мой, твой или на изнасилените, нали се сещаш..;)

5

Анонимен

преди 13 години

дано са си лепнали африкански спин !

4

така така

преди 13 години

за съжаление, там няма оправия. черният континент не може да бъде подчинен или умиротворен. 2/3 от жителите му са си диваци, типичен пример е и ЮАР, където въпреки дългогодишното господство на белите, престъпността е от най-високите в цял свят.

3

Пипи

преди 13 години

Хах, а жени може, така ли...