369

Анонимен

преди 13 години

Вярно е, че не сте...Вие сте много..много по ***!!! Цяла Европа ви се смее! За съжаление, българите са по-бавни с реакциите...

368

Винаги верни

преди 13 години

Не знам! Като слушам изказванията по медиите на видните партийни дейци /Цачева, Фидосова, и т.н./ ,думите им ми звучат страшно познато - на фразеологията отпреди 25 години - "Винаги верни на партията!"

367

Валери

преди 13 години

Вярно, не сте. Нямате нито знанията им нито управленските им умения

366

до: Край

преди 13 години

Прав си, но не съм съгласен само с един от аргументите ти. Кризата не е отшумяла в Европа. ЕВРОТО се люлее, та се клати тревожно. ЕЦБ ще повишава капитала си за "всеки случай". Гърция и Ирландия тежат много на Брюксел, Испания и Португалия потъват. Но, в същото време си и ПРАВ, че кризата там е "минала" в сравнение с тук от гледна точка на това, че там властите правят, струват, мислят за излизане от криза, докато тук - ГРЕДА.

365

Избирателно

преди 13 години

Не че съм подръжник на царя, ама като го плюете поне плюйте и тиквата. Той пак невинен и друг е виновен. А кой беше гл. секретар на ушевите?

364

Бостанджия

преди 13 години

Я, колко много тикви!

363

!!!!

преди 13 години

Ние сме много по-зле!!!

362

ми

преди 13 години

Защо открито не си признаят.че всичките дойдоха отвън с нечия благословия и целите си фамилии.Лесно заличават следите си изедниците на народа ни.

361

Килъра

преди 13 години

"Кабинетът: Ние не сме като предишните!"МУХАХАХХАХХАХАХА от това наистина ми стана смешно :)))))))

360

Анонимен

преди 13 години

Не сте. Заграбили сте цялото пространство.

359

Стига партизанщина

преди 13 години

Само управление от експерти, минали тест за чест, морал, произход на имуществото, ще спаси България. И ПЕРСОНАЛНИ избори - за всеки обществено значим пост - от кметски наместник в селцето и кмет на софийски р-н до полицейски началник, съдии и прокурори - ВСЕКИ ДА Е ПЕРСОНАЛНО ИЗБИРАН, преди избора да застане пред избирателите, ДА ИМ ОТГОВОРИ НА ВСЕКИ ВЪПРОС без значение, какъв е и кой го задава. ДА ЛЪСНАТ, а не като сега да им крият биографиите от сайтовете на службите! Сега се давим в мръсотия!

358

Европа

преди 13 години

Не на празно тиквата е голям фен на чалгата. Той много добре знае че само най-долната прослойка на обществото слуша и гледа тази помия. Колкото повече прости чалгари толкова повече електорат за мизерната му партийка.

357

нанси

преди 13 години

до Край -криза?която почти не се усети в европа .бг е от 20 г в криза кви ги говориш

356

Ноу Комент

преди 13 години

Прави са ! Не са като предишните ! Те са по-нагли от всички били на власт до сега.

355

кака

преди 13 години

Не сте!Такова цвеке севте цъфти и вразва по наште земи.Треба да ви впишем в Червената книга...., но не като застрашен, а като застрашаващ вид

354

prevrat

преди 13 години

pla4em za mesec mai 1934 (BEZ PARLAMENT I PARTII)

353

ами

преди 13 години

не са, да, то точно такива не е имало в последните стотина години, уникати са, верно е

352

Todoroff

преди 13 години

Като гледам коментарите за пореден път се убеждавам, че българите си заслужават съдбата. Повечето винаги гледат лошото и сякаш им прави кеф да плюят. От 20 години за пръв път имаме правителство, което се мъчи да дръпне България напред и се страхувам че българската инфантилност ще се опита да го спре. Явно си заслужаваме Станишев-Доган и да се тътрим още дълго време на опашката на Европа.

351

Край

преди 13 години

Вярно триста пъти сте по-неориентирани. Блокирахте държавата. Докарахте измислена криза от която Европа излезе ние не. да ви кажа как докарахте кризата. Като зехте властта не спряхте да ляляте - Криза, криза, Криза. И спряхте плащанията на държавата към бизнеса вместо коректно да се разплатите /даже и с пари от резерва/. Какво последва - свиване на потреблението, безработица и топката се затаркаля надолу. Иначе ви се гепи повече и от на предишните ама трябва и акъл.

350

перко

преди 13 години

Като гледам правителството ми става ясно защо народа е измислил толкова вицове за милиционери. Кофти е че смесваме категориите. Не знаем вече кой виц е за политици и кой за милиционери.