124

дсда

преди 13 години

що така, я се обоснови?

123

ВЪПРОС

преди 13 години

Дали се бъркам,но на снимката ми се струва че напряко през кръговото минава трамвайна линия.Ако съм прав това е голям смях.

122

Анонимен

преди 13 години

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ СПОНСОРСКИТЕ СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ.ВЪВ ВАРНА СЪДЕБНАТА ПАЛАТА ПО ДОГОВОР 140МЛН ЛВ СТРОЕЖА, КОЛКО ЧЕТИРИТЕ МОЛА ОБЩО.АМА КАК СЕ КАРАТ МЕРЦЕДЕСИ ЗА ПО 200 000 ЕВРО, ДЪРЖАТ СЕ ПО ДВЕ ТРИ ЛЮБОВНИЦИ И Т.Н. - ТО ПАРИ СЕ ИСКА ЗА ТОВА.

121

Анонимен

преди 13 години

Ами нормално е в София да се правят повече неща и бюджета да е по - висок, все пак данъците тук са доста по високи от колкото някъде си.... а и населениенито е в пъти повече....ПЪТИ....Простотията е много по гадна от селянията... поздрави

120

?!?!!?!?

преди 13 години

Какво общо имат проектите и парите на софийска община с тези на общините в останалата част от България? Защо си мислите, че парите на община София са повече от тези на останалите общини спрямо глава от населението! Аз мисля че парите са пропорционално на големината на общината а все пак това е столица! Тя би трябвало да е лицето на държавата!П.С. Не съм от София!

119

Селянин

преди 13 години

Аз на село си имам кладенец,така че пукай се от яд.

118

ЗАИНТЕРЕСОВАН

преди 13 години

А ЗАЩО ВСЕ СЕ ЗАБРАВЯ КРЪСТОВИЩЕТО НА ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ И БУЛ ЕВРОПА???От ЮНИ до Октомври е ад.Гастарбайтери....насам - натам....!!!

117

софиянец

преди 13 години

Здравейте всички. Пак се започна с глупавия спор "селяни-граждани". Мисля че не трябва да се обвиняват хората, които искат да дойдат в София, при положение че в техните градове няма възможност за работа. И затова не са виновни нито софиянци, нито несофиянци. Докато не се полагат никакви грижи за останалите градове, много ясно че хората ще гледат да дойдат в София. Иначе по темата- ако тези проекти се осъществят- много добре. Трафикът в София има нужда да бъде улеснен

116

Открий грешката!

преди 13 години

Investor публикува снимка на сгрешена схема на съоръжения!Дясното платно на пътя от първото ниво е ... прекъснато под колелото на моста!Вижда се как рекичката и сянката от второто ново презичат градинката под колелото, но дясното платно е ... прекъснато в този участък - т.е. не минава под моста!

115

Анонимен

преди 13 години

Фандъкова да разкара глутниците *** от улиците и да задължи собствениците на кучета да ги разкарват само с каишка и намордник.Ако някога това стана, аз първа ще си продам колата. Да помислят за велоалеи и места до спирките на метрото, където немързеливите биха могли да си заключват велосипедите.Колкото и кръстовища да направи, ако хората нямат друга алтернатива да се придвижват, трафикът няма да намалее.

114

Анонимен

преди 13 години

А за пешеходците помисли ли се?Може би ще трябва да заобикалят по 2 км за да пресекат улицата

113

Bedstvie

преди 13 години

Разбирам, че хората от провинцията плюят по София от комплексарщина, но мисля, че е време да променят предрасъдъците си, защото:1. За проблемите в цяла България са виновни не хората, които живеят в София, а тези в Народното събрание. Както знаете, по-голямата част от тях не са родом от София.2. Почти всеки човек от провинцията има дете, брат, сестра, приятел и т.н., който живее в София, а както знаете един град се прави от хората в него. Така, че плюейки по София, плюете по вашите близки!

112

до тъпия селянин 120

преди 13 години

байно, режима в София е история отдавна, а на теб съм сигурен, че и до ден днешен ти спира водата поне въднъж седмично. Да не говорим за уникалния за ВАС навик да пикаете цял ден/дни без да пускате водата! За да пестим "ресурсите" разбира се :)))

111

Селянин

преди 13 години

до 112Май забравяш,че ВИЕ в София имахте режим на водата и понамирисхвате,затова ходехте до Горна Баня да се къпете,ама осмърдявахте в трамвая така,че неможеше да се диша от аромата ВИ.

110

чопър

преди 13 години

Тези кръстовища съобразени ли са препоръките ,които дадоха двама видни специалисти -турския и френския.Оставам с чувството,че отоново ще строим,за да крадем!

109

Селянин

преди 13 години

до 101На мързеливи търтей и това са много пари които получавате.

108

Селянин

преди 13 години

Голям работяга се изкаре.Нали ВИ виждам как работите.През пет минути сте в кафенето.В обедната почивка пиете биричка и отивате пияни на работа.

107

до Dimata

преди 13 години

Брат ,ти си бил много страшен бе!!!Ужас,повече няма да карам кола ,щом ти си в София!А щом не ти харесва София ,пали каруцата и газ на село да пасеш козите!

106

Анонимен

преди 13 години

Поредното безумно решение на общинарите от ГЕРБ. Не по-малко безумно от решенията преди тях взимани от седерасите и хората на Мафиянски. Примерно за кръстовищата в ж.к.Младост. За хората, които не знаят - в Младост живеят близо 200 хиляди човека, но 80% от колите и автобусите минават по един единствен булевард - Ал. Малинов, който свързва Младост с Цариградско шосе. Очевадно е, че този булевард не трябва да се затваря, преди да има поне още един широк път свързващ Младост с Цариградско шосе, а ГЕРБ искат да го затворят и то два пъти.

105

Алекс

преди 13 години

Дедо (ама май не си баш дедо), ти вчера ли кацна от Луната? Щото цитираните кръстовища, например това на България и Околовръстното, са на има-няма 50 години. Е, айде, на 40 да са. Или ти си от тия млади напети новоизлюпени столичани, дето мислят, че животът се е зародил с Бойко? "И рече Бойко: Да бъде кръстовище. И хората започнаха да строят кръстовища"