392

ДАВАЙ ,БОЙЧЕ....

преди 13 години

...ВСИЧКИ ДОСИЕТА ---НА МАСАТА!НАЙ-ОТГОРЕ......ДОСИЕТО НО ГОЦЕ!!!!!ДАВАЙ БОЙЧЕ,.... СЪБЕРИ ИМ ОЧИЧКИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ***.....!

391

Анонимен

преди 13 години

Да бе, чист е като капка вода!!!!

390

Анонимен

преди 13 години

Цветанов агент не е бил? Алооо, само Йода говори така! Ама все пак разбрахме,че Цецо не е имал картонче. Хубаво. Поне 1 политик над 40 да не е бил агент.

389

тъп и прост

преди 13 години

Грешиш в Германия не е имало фашизъм а националсоциализъм или нацизъм - аз лично не виждам нищо лошо в това човек да е нацист ...

388

Анонимен

преди 13 години

пише се "орисия".Поради тази причина хора като теб не могат да ми формират мнението,което абсолютно не съвпада с твоето.

387

Анонимен

преди 13 години

УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ,ЧЕ Г Е Р Б Е ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДС(КГБ) МАФИЯТА! Червения ТЕРОР в/у българския народ ПРОДЪЛЖАВА с пълна сила! Доката баламите продължават да гласуват за ДС агентите(за гробокопачите СИ) НЯМА ДА ИМА УПРАВИЯ - ПЛЮЛ СЪМ В ТАЗИ УРЕСИЯ!

386

ГНУС

преди 13 години

Бойко е сплашил Костадинов,че е издал ДС тайната за Цецо - лъжецо и му е казал:"Сега трябва да излъжеш шараните от гьола,че Цецо не е бил сътрудник на ДС...(изгубил картончето)..СМЯХ!Играят си с народа както си искат,а шараните ги защитават...и лапат мухи...))) Това не е ли чалга - шльоковица,а,ахаааа?!Да му мисли ОШАШАВЕНИЯ народец!

385

dedo

преди 13 години

А е трябвало да ги бие, да *** тяхната *****!!!С каквото докачи, бой, но това е валидно изключително за ръководните офицери + целия Висш съвет на партията! Направо да ги копат!

384

Разочарован агент

преди 13 години

Баф мааму...тоз не от наш'те.......ми ся ко праим,ъ?

383

Анонимен

преди 13 години

Вън мутрите от българския политически и икономически живот! Вън крадливите лъжци!

382

бивш ДС

преди 13 години

Изискванията са били доста високи. Баща ми също е бивш офицер от контраразузнаването и е колега с бащата на министъра на външните работи. Който е по-възрастен и е работил преди 89г. според тези писания е престъпник. Ми то няма логика! Хората са работили за държавата, не са били нито доносници, нито престъпници. Не мога да разбера как може да кажеш кои са ти разузнавачите, да станеш за смях пред света и да си отзовеш посланниците! ББ е ритал и той за ДС, но не е ставал и станал пожарникар.

381

ЦвъЦвъ

преди 13 години

Хайде бе!Знаиш ли как се постъпва на държавна служба в ДС?ПРОУЧВАНЕ ДО 99-то коляно за ... вярност и надеждност към Партията!

380

Спокойно

преди 13 години

През 1992 г. ДС не съществуваше като структура, тя беше разтурена до края на 1991 г. Но голяма част от офицерите продължиха да служат ( те и до сега служат в ДАНС) в други, измислени структури. На практика ДС беше разтурена 90 % от Андрей Луканов , а Йордан Соколов довърши нещата. Филип Димитров е наше момче, той не е бил сътрудник, но беше явочник ( като Жанд Виденов). В което няма нищо лошо, разбира се.

379

1111

преди 13 години

Нямам предвид целия ти постинг, принципно той е верен. И дали си бил офицер оттам, си е твоя работа. Наистина не помня по времето на премиера Филип Димитров (1992 г.) дали ДС продължаваше да съществува като официална структура, така че тук не споря. Имах предвид, че ЦвъЦвъ надали е бил точно от хората, които просто са били свързани някак с ДС, вероятно е бил от 'активните деятели' преди 1989 г., като го гледам какви похвати ползва сега.....

378

Спокойно

преди 13 години

Е, как няма да си вярвам, като като съм бил офицер от ДС до 1992 година.

377

1111

преди 13 години

Ти белким сам вярваш ли си.....

376

1111

преди 13 години

Хе-хе-хе, падна ли в заложеното капанче? :))) Ей, това комуно-герберастите много лесно се хващате на въдицата :))))

375

Спокойно

преди 13 години

Цветанов не е имал картонче. И няма как да има. Той е бил щаден служител на трудов договор, на сержантска длъжност ( като волнонаемен), както всички чистачки, шофьори и майстори по поддръжката в МВР. Това изобщо не означава , че не е работил за ДС. За ДС работеха всички в МВР вкл.пожарникарите и поне 1/3 от цялото население. Фактически няма хора които да не са свързани с ДС. При това положение , има ли смисъл да се напъваме. Добро утро на всички.

374

До 383

преди 13 години

Къде скри едната единица от името бе драги, вече си нов човек сигурно

373

111

преди 13 години

"Умника" единствен, дето пише с многото никове, ха дай поне един цитат, където да съм споменал, че "съм бил от БКП". Или е по-лесно да си измислиш нещо, и чрез мутромилиционерски похвати да се помъчиш да го направиш 'истина'. Е, няма как да стане! И да, гласът на съвестта винаги е злъчен. Ти опериран ли си от съвест?