428

Даниел

преди 13 години

чудя се как може да твърди, че работата му е безупречна след като всичко говори точно обратното. Какво е това сърце? С каква съвест е този Маджунов? Той не е никакъв д-р. Такива нямат място в болниците. Без да му мигне окото да осакати и погуби. Един е който има правото и Той е Който ни е дал живота. Всички други, които онемат човешки живот са убийци.

427

momi4eto

преди 13 години

Реалността е такава, че уволниха американски шофьор за прегазен ... снежен човек, a в нашата мила и безотговорна, изпълнена със злоба и безскрупулна татковина се случва следното - заради един "Доктор" поради немарливост умира невинно четиригодишно дете, а присъдата е глоба от 800 лв .Ееее... наистина "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖА...ВА"! Постави това на стената си за да можем да поздравим майките на нашите ръководители...

426

nqma zn

преди 13 години

Kakva vina v nego?Da si vijdal doktor da si priznae vinata?Ama ne e samo tozi,ima mnogo kato nego.Gledat te v racete i togava ti obra6tat vnimanie (ako ima ne6to v raceteti estestveno).Kojoderi ot nai-dolen tip!

425

bat pan4o

преди 13 години

i lekarite sa hora i te mogat da sbarkat sega wsi4ki pluiat ama se setete kolko pati sa wi spasiawali zadnika...

424

Анонимен

преди 13 години

Moga edno da napi6a-СМЪРТ на всички *** наричащи себе си лекари!!!

423

Хей Лиленце

преди 13 години

Хей Лиленце, ти случайно да не си му любовница .Много страстно го защитаваш. Прекалено много .То да верваш на лекари ,ама твойто е прекалено. Ти го боготвориш тоя бе! Има нещо гнило !!!!! Признай си !

422

няма значение коя съ

преди 13 години

Срам за България е в 21 век живо и здраво дете да умре по този начин ...

421

мрън-мрън

преди 13 години

За нахапаното от бездомни кучета дете в София има съдът е определил глоба в размер на 25 000 лв. на общината. Тук детето е починало! Дали ще се случи нещо повече от медиен шум, който ще заглъхне след няколко дни!

420

NE4O

преди 13 години

4e i nagal bre ...tova li ti e dobre svar6ena rabota.....ne pravata mi treee da vleze v zatvora tova jivotno mrasno

419

When

преди 13 години

Ето простият факт дете с кървене е прието през работно време около 16,30 часа в ИСУЛ. При наличието на всички условия /лаборатории, техника, операционни/ и десетки лекари от всички специалности детето умира СЛЕД ПОВЕЧЕ ОТ 5 ЧАСА! За каква вина на д-р Маджунов говорим? Повече от 5 часа в една от най-елитните столични болници не могат да реагират адекватно и да стабилизират детето. Не да го спасят, а да го стабилизират, защото когато е постъпило в болницата то въобще не е било на умиране!

418

Zizi

преди 13 години

Нещастен убиец, ти не заслужаваш да носиш името ЛЕКАР! Дано те тикнат в затвора, там ти е мястото!Хора, са се обединим, стига са убивали децата ни! Дакога ще търпим безропотно като овце!

417

Анонимен

преди 13 години

Как може вси4ки да се нахвърлят само на този Маджунов,а къде са били другите лекари?Лекарите трябва да работят в екип,завеждащия като е видял,4е детето не е добре,защо само е споменал на Маджунов да си гледа пациента,а не е взел мерки,когато се касае за нещо сериозно веднага бягат от отговорност.Вината е на на вси4ки и най-ве4е на 6ибаната система в българия,никъде на запад,лекарите не работят индивидуално,а в колектив,всеки пациент се обсъжда групово и се взема колективно ре6ение за него

416

Анонимен

преди 13 години

"Не се чувствам отговорен, свършил съм си моята работа безупречно. В това е категоричен д-р Михаил Маджунов, който е обвинен, че поради лекарска грешка е причинил смъртта на 4-годишната Гери след операция на сливиците в ИСУЛ." НЕЩАСТНОТО ДОКТОРЧЕ ДОРИ НЕ ЧУВСТВА ВИНА! НАГЪЛ, БЕЗОЧЛИВ И ***! БЕЗУПРЕЧНО СВЪРШЕНА РАБОТА - ВОДЕЩА ДО СМЪРТ НА ДЕТЕ!ГОСПОД ДА ГО НАКАЖЕ КАТО ПОДОБАВА, ЗАЩОТО РОДНОТО ПРАВОСЪДИЕ И ЛЕКАРСКИЯТ СЪСЛОВИЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ ГО НАКАЖАТ ПОДОБАВАЩО!

415

Анонимен

преди 13 години

Не е виновен само Маджунов,а вси4ки

414

сами м

преди 13 години

според мен това не е една, а поредица от грешки. изписването на 16-ти не е еднолично решение на маджунов. всеки нов случай се докладва на рапорта и се обсъжда поведението спрямо пациента. къде са спали началниците на маджунов? как началникът на отделението е подписал листа на Гери при изписването? НЕ САМО МАДЖУНОВ, а и колегите му са виновни. Медицината е екипна работа, но ВСЕКИ носи персонална отговорност: началник отделение, приемащ лекар, лекуващ лекар и т.н.

413

Еркадо приам

преди 13 години

Записите на онез касапи от ГО показах алипсата на морал и щовещина в нашите ''доктори''............това си е стандартно отношени екъм пациента,номного търсеха политически елемент там, където го няма...............нямаме лекати имаме търговци на здраве.

412

КАЖЕТЕ НИ !

преди 13 години

Хронология на едно престъпление:На 8 декември миналата година едно дете, Гергана, на 4 годинки, е оперирано за отстраняване на сливиците от д-р МИХАИЛ МАДЖУНОВ в МБАЛ Царица Йоанна в София На следващия ден момиченцето е изписано от болницата. На 14 декември личната лекарка на детето го насочва за консултация към Царица Йоанна, тъй като детенцето от БОЛКА не може да отвори устата си.На 15 декември то постъпва в болницата по спешност, тъй като започва да повръща кръв.Ден по-късно, на 16декември, детето е изписано от д-р Маджунов в добро състояние ПО НЕГОВО МНЕНИЕ. На 23 декември детето ОТНОВО повръща кръв, прието е отново в болницата. В спешен порядък се предприема операция, но усилията да се спаси животът му завършват БЕЗУСПЕШНО...Изпълнителната агенция Медицински одит е дала ПРЕПОРЪКИ за отстраняване на допуснатите пропуски, ще бъдат съставени актове за АДМИНИСТРАТИВНО нарушение по Закона за здравето и Закона за лечебните заведения. Те са в размер съответно от 300 до 3000 лв. и от 1000 до 20 000 лв., посочват още от здравното министерство. ЦЕНАТА НА ЕДИН ДЕТСКИ ЖИВОТ !!!!Министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов нареди проверка на случая и от РЦЗ в София. Резултатите от нея ще бъдат готови до края на седмицата.... МИХАИЛ МАДЖУНОВ, д-р Стефан Константинов, РЦЗ София, Изпълнителната агенция Медицински одит как живеете от ОНЗИ ден, когато ГЕРИ си отиде от този свят ?Как ядете, как спите КАЖЕТЕ НИ !Вижте снимчицата ще я забравите ли тази малка мъченица ????

411

от народа

преди 13 години

"СВЪРШИЛ СЪМ СИ РАБОТАТА БЕЗУПРЕЧНО" ТОЯ НОРМАЛЕН ЛИ Е? АКО ВСИЧКИТЕ ДОКТОРИ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА В БГ ТАКА... ТЕЖКО НИ. ВСЪЩНОСТ ВИНА ИМАТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ, ОТ МАДЖУНОВ ДО ПОСЛЕДНИЯ "ДОКТОР" ОПЕРИРАЛ ГЕРИ И ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО. ДА УМОРЯТ ДЕТЕТО ОТ КРЪВОЗАГУБА. КАКВО СА ПРАВИЛИ 4 ЧАСА, ДОРИ НЕ СА МУ ВЗЕЛИ КРЪВ, И НЕ СА ОПРЕДЕЛИЛИ КРЪВНАТА ГРУПА, ЗА ДА НАПРАВЯТ КРЪВОПРЕЛИВАНЕ... СЛАГАТ ГО НА ОПЕРАЦИОННАТА И ТОВА В "ЕЛИТНА БОЛНИЦА" ИСУЛ. ТОВА КАКВИ "ДОКТОРИ" СА...КАСАПИ... ПАЗИ БОЖЕ...

410

възмутена

преди 13 години

До 412Не знам и не ме интересува колко получава френския лекар,но знам колко получава българския гражданин,българския пенсионер,да не говорим за безработните.Не може да искате заплащане като в чужбина,без да отчитате реалността в БГ.Който иска да си ходи да работи във Франция .Само че в чужбина за такива лекарски грешки се полага затвор !

409

БГ гражданин

преди 13 години

Кой съсипа БГ здравеопазване,измислените джипита ,такси за екипи ,потребителски и т.н.?Че здравеопазването и спешната помощ преди 20 години бяха много по-добри и достъпни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!