111

NEWНастрадин

преди 13 години

Дал не Дал,Българин или Небългарин все тая! Предстоящото преброяване в БГ ще го покаже. 2млн. пенсионери на доизживяване. 1млн учащи за заминаване. 1 млн. никакъвци за бачкане. 1млн. *** за крадене и като цяло 2млн. балъци за грабене(в т.ч. и никакъвците).

110

О'кака Чука

преди 13 години

А и забравих да попитам,след като ние сме роби.....кому робувате Вие с базите в Инджирлик например..................и близането на Американски гениталии,признак на независимоста на Турция ли са?

109

КараИбрахим

преди 13 години

В последно време в България набира сила един примитивен национализъм,дирижиран от Божидар Димитров, хранещ се от собствените си измислици и исторически изопачавания. Този национализъм не е безобиден. Внушавайки някакви идеи за величие и свръхзначение и права на най-многобройния етнос в страната, създава атмосфера на нетърпимост, която един ден може да хвърли предизвикателство на и без това мижавата ни и озлочестена от разбойници и националисти демокрация. А всичко започва със съвсем невинни лъжи. Прабългарите били свръхдревен и цивилизован народ. Не били номадско племе, ами строители на градове и разносвачи на цивилизацията. Знаещият човек би си казал: ако са такива строители, то защо е било нужно столицата на стара България да бъде строена от византийски инженери и защо векове по-късно Волжка България ще иска за строежа на крепост помощ от Халифата? И, разбира се: защо монументалното строителство се появява в Дунавска България едва след пленяването на маса византийци и заселването им принудително в България по времето на Крум? Някогашното скромно И ний сме дали нещо на света се заменя с дали сме много, ако не всичко на света (от ракията до компютъра). Тези измислици се разпространяват от телевизии и вестници, дават им алиби пишман историци, а хората вярват, защото им се иска това да е истина, за да се утешат от мизерията на настоящето. Тази утеха обаче е фалшива - води или до налудничав национализъм, или до крайна изкомплексираност според логиката - колко сме били велики, а какви мизерници сме сега.

108

Анонимен

преди 13 години

да бе и тези глупости дето ги пуснаха за днк,на кой колко и какви,по *** историй не съм чел никога

107

хахахаааа

преди 13 години

Бе ти си бил и антрополог! Похвално, похвално... Гледай се в огледалото и прави изводи, защо са ти дръпнати очите, а те са, защото.... в Анадола все още продължават опитите, мъж да забременее, хахахахахахааааа!

106

КараИбрахим

преди 13 години

Не съм сигурен,брато.Сред дедите ми има и еничари,които може да са били всякакви.

105

ха ха

преди 13 години

Абе тоя караибрахим да не е наистина Апостол Апостолов ? :)))))))))))) Смяяяяях

104

О'кака Чука

преди 13 години

Г-н Караибрахим,видно е че сте умен,но това не ви прави честен....автоматично.Аз лично не виждам мястото Ви в този многолог,тук става въпрос за страната България към която вие имате интерес като турска колония...така,че стойте си в Анкара мажете си се с вазелин и се самоонождайте в някой турски сайт.А мен точно въобще не ми пука за научните ви маструбации,но е дразнещо точно вие да ме самоопределяте по дръпнатоста на очите ми.....Ай сиктир........................ и марш в Анадола

103

:)

преди 13 години

Абе ти сигурен ли си, че в теб няма нещо македоноидно ? :))))))))))

102

АЗ

преди 13 години

да..понякога има случаи на кръвосмешение...я брат и сестра..я майка и син...и накрая..правен недоправен го кръстили Апостол Апостолов...че го пратили и да учине съм впечатлен:)))))))))

101

КараИбрахим

преди 13 години

Има много белези на монголоидност,не само дръпнатите очи.Например-твърдите и прави косми,широки скули на лицето,ниското и набито тяло,нос с широка основа и много груги.Западните тюрки по пътя си асимилирали много славяни,угро-фини и други европейски народи,затова са по различни от източните и южните.

100

БАЧКАТОР

преди 13 години

Този апостол апостолов е някой продажен *** с българско име най-вероятно. А "кръвосмешение" означава секс между близки роднини като брат и сестра примерно, няма никаква връзка тоя термин със смесване между различни народи. Тоя писател-ерудит завършил нам ква филология ми е ясен колко е образован, щом ползва такива термини.

99

КараИбрахим

преди 13 години

Траките и славяните са роби по природа,Царю.Не случайно името склави,значи роби.А,я виж това:Апостол Апостолов е завършил немска и английска филология. Има докторат по философия от Хумболдт- университет, Берлин. Автор е на 17 книги и хиляди статии в централния печат. С него разговаряме за някои аспекти на българската народопсихология.- Можете ли кратко да отговорите на един от най-интересните въпроси: Кои сме ние и защо сме такива?- Накратко едва ли може да се отговори, но аз ще се опитам да го направя. Днешните българи са потомци на тъпите и мързеливи славяни,пияните и развратни траки и лукавите гърци. Така изглежда горе-долу съвременният българин той е крадлив, ***, мързелив и покварен.- Много трудно е да срещнеш рус българин, а не изрусен, с руси вежди. Каква е вашата версия за произхода на българите?- Казах вече, че първото кръвосмешение е било между гърци, траки и славяни. Пръкнало се е едно изключително развратно същество. Историците твърдят, че 144 етноса са се подвизавали по нашите земи и всичките те са си хвърлили семето в България. Защото нашите прапрабаби охотно са си разтваряли краката. Досущ като съвременните българки. Затова чат-пат се мярка и някой рус българин с руска или немска кръвчица

98

Анонимен

преди 13 години

как ги намирате тия монголоидни остатъци,единствените дръпнати очи са в китайския квартал на софия

97

Кубрат

преди 13 години

"...с оригиналните българи, чийто наследници се намират днес сред турското население на Североизточна България и сред прогонените от България турци в Турция."Е това доказва, че българите са в основата на турската нация и държава!Так че , не се "пени" много!

96

О'кака Чука

преди 13 години

Ай сиктир...пак ни взеха за баламурници,дясната ръка най-скъпото за всеки мъж,тя която ни помага,когато няма другарки в живота.....и се отказа...Сега остава и да му дадат инвалидна пенсия на Сокола....Ми тъй де,как ще пише сега стратегии за по 2-3 милиона ......

95

О'кака Чука

преди 13 години

Ай сиктир...пак ни взеха за баламурници,дясната ръка най-скъпото за всеки мъж,тя която ни помага,когато няма другарки в живота.....и се отказа...Сега остава и да му дадат инвалидна пенсия на Сокола....Ми тъй де,как ще пише сега стратегии за по 2-3 милиона ......

94

АЗ

преди 13 години

Караибрахиме...или какъвто си там..недей да ми цитираш празни надути приказки..каквито и процеси да има по тия земи ррез вековете...те най-малко са свързани с турския ген(такъв няма)...както ми се пишеш турчин..така утре някой ще поръча една днк експертиза и ще се окаже.че в турците има славянка,гръцка,албанска кръв...ти тия турци,дето са събани от кол и въже и въце от племена от целия анадол,че и перси даже...ги изкара арийска раса..айде не се излагай повече

93

ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

преди 13 години

КАСИМ ДАЛ - БОКО МУТРАТА ВЗЕЛ.СМЯТАМ ,ЧЕ СЕ СЕЩАТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.МУТРИТЕ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ НОВ СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР И ДПС ОТНОВО ЩЕ Е ВЪВ ВЛАСТТА. БОКО ,БОКО ТИКВО ПРАЗНА , ТИ СИ НОВИЯТ ПОП КРЪСТЬО НО ОТ БАНКЯ.КАКВИ ГИ ГОВОРЕШЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИШ. СЕГА КАТО ИЗГОНИШ ЦВРЪЦКО НА ТОЯ ДАЛ СИГУРНО ЩЕ ДАДЕШ МИЛИЦИОНЕРСТВОТО. С ТОЯ ХИТЪР ХОД ТУРЦИТЕ ПАК ЩЕНИ ЯХНАТ И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕДАТЕЛИ КАТО БОКО -ТИКВЕТО ,ЦВРЪЦКО ,НИКИ-ЕВНУХЧЕТО , ПИЦАТА ,БОЖО -ДОНОСНИКА ,ВЕЖДИ -ПИЯНИЦАТА , ЦЕЦКА, МЕНТА

92

OXENFORD

преди 13 години

"800 000 потомци на тракийските бежанци ще предявят искания към турската държава за обезщетения за изоставените си имоти в Източна Тракия през 1913 година."Тук да видим как ще се произнесеш КараИбрахиме? Аз съм един от тези хора.