50

None

преди 13 години

Не помниш, защото така ти изнася. Петков дори в момента е по-добър от Ники Михайлов. Както са му вкарали от 30м, така и е правил невероятни спасявания. До автора на статията - Просто Матеус както и Ясен Петров предпочитат по-млади играчи. Петков е на 34 години, а Митрев на 24. Не ти ли писна да гледаш как купуваме 30+ застаряващи футболисти, вместо да даваме изява на българските момчета...

49

ONCE

преди 13 години

Аз защо не помня тоя вратар някога да е бил добър под рамката на вратата си? Ако не беше той, Левски в Европа можеше да постигне много повече, не може да ти вкарват голове от над 30 метра и да твърдиш, че си вратар, да не говорим за центриранията и играта му в малкото наказателно поле, просто тъжен. А човека пуснал темата или не гледа мачове или вратарчето освен адаш може и да му е роднина :)

48

Honorik

преди 13 години

Левски и всички български отбори са слаби по принцип.Колкото до Георги Петков-имал е много силни изяви,нормално е понякога да има и нелепи грешки.Да си зрител и да гледаш отстрани е лесно.Не може един футболист да се представя винаги на максимално равнище.

47

petko

преди 13 години

az sam ot cska i vinagi sam se vasxi6taval na petkov nai dobriq vratar na balgariq e vqrno golemi gre6ki no koi blaogotvorqxa si4ki tezi godini pone da go bqxa prodali ne da go pravat za sram dale4 po slabi kato futbolisti fudbolni rakovoditeli po nastoiq6te

46

Моето мнение

преди 13 години

Добър вратар, малко му се изплъзваха ударите от далечни разстояния но с подходящи очила всичко ще е О'к. Желая му успех !!!

45

?

преди 13 години

Дядо ми е бил вратар на "Левски" преди 1944 г. Казвал се е Алдев!Вратарите наистина трябва да се уважават!

44

4ani

преди 13 години

И като вратар, и като човек- ла.но! Бил добър при Наско и Мъри, щото го пазили- във важните мачове все контузен.Защо да не са му казали да пусне пет парцала в Лисабон: всичко е пари, все пак!!!- така че не го мислете него, нито Наско, ...

43

pe6o levski

преди 13 години

Гошо Петков един е Гошо Петко о о о в и САМО ЛЕВСКИ *** за петолъчките от панчерево , наи мразим ц-Ка и топла бира.

42

Чао

преди 13 години

Значи разискваме, СИНИ проблеми и за какво да реват свинките.....вашето е лошо , ама имаме и по добро:))))))))))))!!!!Абе хора вашето мнение, не ме интересува, щото е изтъкано от злоба!!!!!!

41

манталитет!!!!!

преди 13 години

Високата заплата му изяде главата мили хора,той не играе от много време,работата върви на оттърваване...Гошо,наистина беше най-добрия в България..някога!

40

Анонимен

преди 13 години

Хубава статия - благодарим ти Гоше, ще липсваш много ! Успех в живота където и да отидеш

39

Анонимен

преди 13 години

*** при съседката, ако е млад амайка може да ти нацърка малко сметана,да не се харчиш и за нея :))

38

Чао

преди 13 години

Ей прав си отивам, да взема пари от съседа за кафе:)))))))))))), ама темата не е за кукли Барби в момента:))))))разискват се сериозни неща!!!!!

37

ИТ

преди 13 години

Политиката на Левски спрямо вратарите е грешна. Въпреки,че имаше резервни вратари, до издънката на Гошо те бяха за парлама. Пускаха ги само в краен случай или на формални мачове. Когато Гошо не играеше се видя,че другите нямат бойния опит и всяко спасяване на Митрев минаваше за невероятно постижение. При двама равностойно играещи,равноплатени и равноможещи вратари нямаше да има "трагични раздели".Така в златните времена на ЦСКА се редуваха Йорданов с Филипов.

36

Dan

преди 13 години

Може би приятелството му с Наско и Мъри му е изяло главата на Гошко вратарчето, защото май при онова 5:0 играеше за точен резултат като че ли! Иначе като играе и се раздава е добър, пусти хазарт ...

35

Анонимен

преди 13 години

Че то кой ли не стана шампион на Турция. И ти да идеш и ти ще станеш. А Иванков е пълен въздух - не може да се пласира правилно, увисва на всеки корнер, има изключително бавен рефлекс, дъни се при далечни удари, дъни се и при близки удари и най-лошото за всеки вратар - когато топката е бита силно към него той се пази от нея да не го удари(имам няколко такива записа-голяма веселба). А некадърността на барбиета *** идва от факта че всички отбори знаят-неутрализираш ли него другото е лесно.

34

Анонимен

преди 13 години

Кой е пък този дето е по щастлив от Бербатов тук...Митко си гледа живота и е любимец на повечето хора в Англия, някой драскач дето чати тук,защото няма пари да излезе на кафе навън е по щастлив от него..май нещо не ми се връзва тази работа..

33

Анонимен

преди 13 години

Проблема е че и колкото и с приятелски тон да му го кажеха,пак щеше да се напави на изритан по най неблагодарен начин..Посто е трудно когато си бил ухажван след това да ти кажат ч е не ставаш,по какъвто и да е било начин..футболистите са кото манекенките ,когато остареят,не им се вярва че не стават вече..

32

Чао

преди 13 години

Това са чорбунски простотии, бе 28....Иванков стана ли Шампион, на Турция....и беше и избран за най добрия вратар там....пък цикълите бяха изгубени, заради некъдърноста на Барбиета, щото нещастника може да вкарва, само срещу Малта...и Естония:))))))))))))!!!!!

31

-

преди 13 години

Тази статия си противоречи,нали уж доверие няма към вратарите, за всяка грешка се съдят, едва ли не заради един мач е разкаран Петков, пък ха седял 10 години в отбора.Времето му е минало и тва е, нз какво още го дъвчете тоя.Пък и какви са тия драми - че не бил уважаван, че нз си какво - само за дето няма титулярно място вече - еми какво вечно ли да има ? Отчасти си е и той виновен, че е останал обиден.