459

xtgotkf

преди 13 години

LLDHgp , [url=obbtdcjfrqvb/]obbtdcjfrqvb[/url], [link=vqohsahaprgz/]vqohsahaprgz[/link], votfrparxhqv/

458

novoto GOCE

преди 13 години

Здравната комисия Го пази nego CEco, GO CECO pai komisiata,GOCE pazi komisiata, ha ha Pyrvanka, te ti go koi bil GOCE, CECO e GOCEPyrvankata e 4ist i moe da si prezidentsva do ga si saka i oste tolko.BOCE ko sha kaish za novoto GOCE

457

Бо

преди 13 години

Кой беше казал, че ако не искаш една работа да бъде свършена - създай анкетна комисия! Ай не на нас тия! Всички дърпат кокала - иначе как ще се финансират, а България - кучета я яли!

456

Анонимен

преди 13 години

"Ако видя Иван Костов да управлява заедно със Сергей Станишев, аз ще си сменя името и ще се прекръстя на Ахмед, ще се обрежа и ще приема исляма :-)"Прав си, невъзможно е! Станишев няма да падне чак толкова низко!

455

някой

преди 13 години

Партизан за бой се стяга ...Ако видя Иван Костов да управлява заедно със Сергей Станишев, аз ще си сменя името и ще се прекръстя на Ахмед, ще се обрежа и ще приема исляма :-)

454

Силно невЕрващ

преди 13 години

Аууууууу........и сега като си сложи червените прашки и ще видите какво ще направи !!!

453

живковист

преди 13 години

*** с какво е по-хубаво състоянието сега и преди 10-ти, шматарок. Не сме предполагали ,че негативите ще са повече от позитивите. Направихте от мен от син в зорлем живковист. вече 21год ни е**вате ****та.Няма достойни и честни хора в политиката . Всички сте маскари и пеликани. Вземи единия блъсни другия. В този парламент предишния и настояшния има най -много ***.

452

Спонги

преди 13 години

Поздравления и подкрепа. Така е и ББ никога не е бил нашият кмет!

451

Софийски момиче

преди 13 години

Е не съм "червена", Сидере! Винаги гласувам в синьо!Сини депутати може и да се изложат, да се преориентират, но твърдият син електорат - никога!!

450

Гого

преди 13 години

Тези на снимката ТРИМАТА *** ще управят България.Боже пази България

449

Анонимен

преди 13 години

На фона на всички раздухвани скандали и мрачни прогнози на опозицията се оказа че бюджетни дефицит за 2010 е по-малък от планирания а плана по приходите е преизпълнен макар и с малко. Явно че лошите прогнози на опозицията се отнасят за най-вече за техния бизнес който страда от по-строгото спазване на правилата и законите.

448

bono

преди 13 години

POZDRAV OT LONDON... NIKOGA POVE4E KOMUNIZAM...

447

yo

преди 13 години

Ne , priatel ... tezi ot BKP / BSP sa politi4eski pomii... Da izrinem tazi pasmina ...

446

Руди

преди 13 години

а ти си политическо зомби! Всъщност трябва да се замислите хора никога досега парламента не е бил такъв цирк и за това е виновно управлението на ГЕРБ!

445

МАРИЯ СИРОШ

преди 13 години

Серьожа е политически труп

444

Анонимен

преди 13 години

БСП = Бесни Страшни Пенсионери, чугунени глави, които в мокрите си сънища сънуват, как "великия" Сталин отново е на власт. Ако можеха, още от утре ще установят "диктатура на пролетариата", която да ги отведе в техния рай - комуниЗЪМЪТ. Това е материалът, дето гласува за СерГея. А СерГейчо пък, е готов да се запише и като социалист, комунист, марсианец, няма значение, като всякакъв.Той иска само едно, да се докопа до хранилката - ВЛАСТТА и ако може завинаги. Бе, що не си ......... мамата!!!!!!!!!

443

АНТИКОМУНИСТ

преди 13 години

Тези тримката защо не се скрият някъде в по-дълбока миша дупка и да не се показват ,че е срамота.Нагли ,безочливи червени ***.

442

Анонимен

преди 13 години

Смешно и жалко е поведението на всички опозиционни партийки,всички разбрахме че опозицията не желае България да се нареди достоино до останалите евро членки,а да си остане бананова република за да може всеки властимащ да си къса бананчета,ама да ме хване за б....а Станишев и сие,защото той прилича на Вуте(не е важно аз да съм добре,по-важно е на Нане да му е зле).А Яне така е яхнал Трактора,да не повярваш че преди година щеше да ги извозва с камионите(срам нямат тези ***)

441

Съни

преди 13 години

Знайте ли, че на Станишкатаотдавна не му става п..катаи Бесепарките без кефгласуваха и стана шеф.Но сложна дума политикасе състои от "пол" и "тика"!!Не ти ли става инструментаси просто "политико -мента"!И казвам ти другарю туй:"Къде си тръгнал ти без ..й?Днес няма място Импотентав правителство и в парламента!"Да бъде вожда ни любимздрав български достоен син!Не може импотентна сопада ни представя из Европа!Затуй днес призовавам Вас:Не давайте му своя глас!Ако отново е на власт,ще ни продаде от завчас!

440

Съни

преди 13 години

и Бесепарките без кефгласуваха и стана шеф