29

БАЧКАТОР

преди 13 години

Обещават неща които не могат да изпълнят т.е лъжат! Ама то комунист и *** ако не лъжат и крадат не могат да съществуват.

28

Аз

преди 13 години

Още не е изпълзяла от клоаката си гнидата мадридска.

27

Анонимен

преди 13 години

Опааа, предизборната кампания започна. Сега очаквам един друг /веднага ще познаете кой е,/ да ни обещае по 800 дни отпуска всяка година

26

Иван

преди 13 години

Сега обещания, приказки, даване на акъли... А докато бяха на власт крадливите ***, какви законадателни инициативи направиха за да няма натрупване на отпуски от порядъка на 300 - 500 дни /предимно в бюджетната сфера/? Ами нищо, оставяха възможности бюджетите да бъдат източвани! Сега, когато се опитва да бъде решен проблема - критикуват и дават "акъл"! На това му се вика лицемерие от най-висша степен, граничещо с безочие!

25

Мина

преди 13 години

Балансът на интересите бил постигнат,да но чий интереси защото не са интересите на работника ,а само на работодателите.Защо всяко взето решение е за един ден надругия ден ново решение ,това непостоянство неводи на добър край.Когато решават нещо просто трябва да се каже раз и точка ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ.А те постоянно си минят мненията днес едно утре друго.Отпуските просто трябваше да се изплатят и толкова , защо се отменило и на чий интереси служат нека го кажат.Работника ще трупа само отпуски...

24

Анонимен

преди 13 години

65 godini samo izmishliotini i obeshtania? sev. korea po-barzo shte se sabere s iuzna korea otkolkoto nie da se otarveme ot chervenite

23

e

преди 13 години

ДА БЛАГОДАРИМ,ЧЕ СМЕ ЖИВИ НА ЧЕРВЕНИТЕ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДОКАТО ДИШАМЕ,*** РАЗНАСЯЩИ ВОНЯТА ПАК В ЖИВОТА НА ИЗТРАДАЛИТЕ ХОРИЦА.ОТПУСК ВЕЧЕН НА ЧЕРВЕНИТЕ,НО НЯМА ДА СТАНЕ ДОКАТО ТРИБУНАТА Е ТЯХНА.

22

Чичо

преди 13 години

Добре де, фактите не говорят ли? Понеже станишев ти е много праведен...ми *** му врътни една тогава, явно се обичате. Ти, спомняш ли си как беше бе ***? Какво направи твоя серго?

21

Чичо

преди 13 години

Те обещавали! хахахахахахахах ааааааааааааааааааааааааахахаахахахахахахахаххаххаахахх ето нещо което ме разсмя от сърце

20

обикновен

преди 13 години

БьеСьеПье да излязат всички в безсрочна отпуска.., И платена да е - пак ще ни струва милион пъти по-малко, отколкото ако са на работа...Писна ми от комунисти да ми дават акъл !

19

Калин

преди 13 години

калинка та калинка.... с какво се е занимавала 2008.. 2009 .. че толкова я плюят .. другарите И от бесипето.. .. !къде са били тогава ..назначили я .. що то е милиционерска т.е техна си принцеса .. сега реват по нея .. !всичко им е фалшиво на *** ... претенции имат.

18

Колт - 16

преди 13 години

Що Тиквата и Вълчев по туй време не бяха ли съпартийци, не участваха ли рамо до рамо в проекта на Симо и Тиквата не беше ли кандидат за депутат заедно с цитирания от теб Вълчев? Че аз така съм чувал :). А как им викаш на тия дето сменят партиите си и партийните си убеждения като дрешки :). БКП, после НДСВ, сега демократи :))) Щото аз им викам политически ***, а учителя на Тиквата в последното си интервю ги нарече ренегати :)

17

Анонимен

преди 13 години

РУКОПИСИ НЕ ГОРЯТ!

16

Анонимен

преди 13 години

За Калинка е виновен Вълчев, той лично и е разписал и заверил фалшивата диплома...

15

Анонимен

преди 13 години

Бачкам като вол по над 50 часа на седмица, получавам 2000 лв. месечно, не ми е лесно, не се оплаквам. Който иска, намира начин, който не иска, намира оправдание, а най-лесното оправдание е плюенето по властта. На мен пък не ми пука кой е на власт, нито ми помагат, нито могат да ми пречат.

14

Колт - 12

преди 13 години

Твоя любим Тотю още преди Нова година внесе същия законопроект в МС. Ама гербав да чете и мисли не може. Той като види някъде, че някой друг извън тъпата му неокомунистическа структура предлага нещо налита като бивол на червено :). Ама карай, вече сме свикнали. Не знам как и в този случай никой от гербавата пасмина не каза, че Станишев му е виновен. Щото той им е виновен и за Желева, и за Каленка и за всичките недоразумения.

13

3

преди 13 години

И кои са тия статистики, че аз не съм ги виждал :)). Всъщност от лично наблюдение мога да ти кажа, че една голяма част от хората в БГ работят значително повече от събратията си в ЕС. Друг е въпросът за качеството на труда разбира се, защото ти денонощно да ореш с Белчо и Сивушка едва ли ще изореш колкото един фермер в Австрия примерно с тракторчето си. За съжаление тук технологичното ниво е доста ниско и каквото и да правиш не можеш да си конкурентен на другите.

12

Анонимен

преди 13 години

Абе, ***, това са на БСП обещания, какъв Бойко те гони? А, да, забравих, на теб за такива коментари ти плащат от Позитано...

11

МАСЛАРОВА

преди 13 години

ПРОДАВАМ :БЕНТЛИ КОНТИНЕНТАЛ -СПЕШНО!!замяна за малък самолет.

10

Колт

преди 13 години

Честито на отпускарите :). Бате ви Бойко Тиквата за пореден път се проявява като дашен и добър човек :). Очаквайте го тези дни да се изтъпани по телевизора и да ви каже - Аз ви дадох и отпуските :))). Гербава му работа - от нищото сътворяват проблем, после се скъсват от работа, че да го решат криво-ляво, а накрая Тиквата излиза и се похвалва как е разрешил проблема :))))