11

Анонимен

преди 13 години

с кой тоя балкански съюз - на бълщаните на където да се обърнеш се врагове - Сърбия, Турция, Гърция, Македония? Единствен приятел ни е Хърватска, две държави в Балкански съюз?

10

Анонимен

преди 13 години

ДА НАПРАВИМ БАЛКАНСКИ СЪЮЗ ,НЕ НИ ТРЯБВА НИКАКЪВ ИЗМИСЛЕН ЕС

9

Анонимен

преди 13 години

Бавно,лека полека,почва да им увира главата на сърбите.Хубаво е,че им водим с две обиколки.Да живее България!

8

Анонимен

преди 13 години

Дано брачата срби да взлезнат по-скоро в ЕС, та Европа поне малко да се приближи до нас...

7

Анонимен

преди 13 години

ами естествено е, че ще искат да влязат в ЕС. ЕС може да не е перфектен, но е най-доброто нещо функционирало някога в Европа. Къде иначе да ходят сърбите? При Путин в ОНД?

6

vch

преди 13 години

сърбия като нокия - всяка година по-малка!

5

Shark

преди 13 години

ГОЛЯМА ГРЕШКА ЩЕ НАПРАВЯТ. МНОГО ГОЛЯМА.

4

ММ

преди 13 години

Жалко за ...Авганистан,защото и него биха приели,стига да беше в Европа!Иначе,механизма за приемане на дивите европейски племена(в това число и българите),е много ***-обещават им пълен корем(т.е.моркова),и после започват с тоягата!И,те,заради корема,са съгласни на тоягата!Всичко друго ...е за по интелигентните екземпляри от всяка дивашка нация-за да агитират своите побратими,и после да ги окрадат-пада им се!

3

стг

преди 13 години

те сърбите и в НАТО ще искат да влезят съвсем ясно е, и да естествения ареал на сърбите си е само и единствено белгардски санджак

2

Сърбите по 5 на нож

преди 13 години

И за независима Република Санджак ! За независима Република Ниш (както започнаха да се осъзнават хората там,че не са баш сърби,а шопи) ! И после може Сърбия да се обедини с Босна,поне да се вижда малко на картата ! :Д :Д Д

1

NATO

преди 13 години

Целият цивилизован свят призна Косово:ЕС, САЩ, Канада, Япония, Австралия, Швейцария, Нова Зеландия, Израел...Идва ред на независима Република Войводина!