213

Анонимен

преди 13 години

Айде, айде! Айде си *** при анадолските м...

212

Акъл море

преди 13 години

Пропаднал,неблагодарен калпак си ти.200 000 руснаци,финландци и румънци са загинали за да можеш ти да плюеш срещу тях! Ако Русия искаше да владее България,щеше да я окупира,така че да не може да се обърне срещу нея само няколко години след като и даде свободата.А поколенията от които си се пръкнал защо не са посрещнали руснаците с ножове и пушки, ами с хляб и сол? Защо не те чувах да лаеш срещу Русия преди 89-та?! Или е по-изгодно да го правиш сега за да зарадваш новите си господари.Папагал!

211

айде, айде

преди 13 години

Точно обратното - винаги, когато е имало освободителни движения и сътресения на Балканите - руските хиени след това са дотичвали да отхапят парче месо, но чак 1878 при нас им се отдаде, защото ние сме продажници - и сега още ни имат за троянския кон в Европа.Конкретната причина да се довлекат тук през 1877 беше фалитът на Османската империя през 1875 - вземи прочети малко история, ***!

210

айде, айде

преди 13 години

Нима обидите ти помагат да преглътнеш истината по-лесно? Странно...

209

Анонимен

преди 13 години

прав си е путин да обича кучетата повече от крадливите ч**ути като този ходорковски ,защото в едно куче има много повече човещина, отколкото у един евреин.

208

До айде, айде

преди 13 години

айде, айде, ти си безумно тъпо и непросветено парче. Ако беше чел, преди да почнеш да пишеш, щеше да знаеш, че всички тези страни са се освободили от турско след поредната руско-турска война. Ще се съглася с "Акъл море" в определенията за теб.

207

Акъл море

преди 13 години

Основното,което разбрах от коментара ти е, че тотално си се изпедерастил.Отива ти.В хармония си с вятъра,които духа от Запад.Ако духне от другаде обаче,няма да се чувстваш комфортно.Ако наистина си ***,в което не се съмнявам,такъв ще си останеш.Лечение от тази болест практически няма!

206

айде, айде

преди 13 години

"Без Русия Балканите щяха да си останат турски!"Да, да, румънци, гърци и още 100 народа под турско на 3 континента все руснаци са ги освобождавали... Това, че ти си свалял *** да те любят мужиците не значи, че другите са такива ***!

205

айде, айде

преди 13 години

Кражбите на Ходорковски са едно, путинското мракобесие - друго - недей да месиш нещата !!!"Made in USA" трябва да ти е светъл пример - там разни Мадофци ги осъдиха на по 200 години - значи МОЖЕ и без путинско мракобесие, нали?

204

Сибила

преди 13 години

Така, значи погледнах мутрата на Ходорковски и след това тази на Бъфи и трябва да споделя, че при визуалния контакт с първия, изпитах силен напън да повърна. Е, как да го критикуваме господин Путин, че и той изпитва същото и предпочита да гушка Бъфи, вместо да се чуди къде да повърне в присъствието на Ходорковски?!В крайна сметка Путин не е мазохист човека, за разлика от някои други форумни ***, които и на топли *** с етикет Made in USA пак ще викат Вкуусно! Още искам!

203

Анонимен

преди 13 години

като гледам тука какво пишат по форумите , съм напълно съгласен с мнението на европейците че българите са станали най неграмотни .

202

Анонимен

преди 13 години

Путин=Сталин

201

Анонимен

преди 13 години

Вън КГБ и Турция от България!Долу Гоце! Долу Путин! Долу Доган!

200

Акъл море

преди 13 години

Не виждам никаква връзка между Аралско море и прецаканата отвсякъде Родина.Виждам,че си я харесваш такава,каквато си е в момента.Бъди щастлив и се радвай на живота.Не се безпокой,новите съюзници ще те пазят от лошата Русия.Нещо обаче не ми се виждаш много доволен.Без Русия Балканите щяха да си останат турски! Факт! Без Русия,България ще си остане завинаги колония на САЩ.Ако на теб това ти харесва,по-голямата част от българите не го приемат.

199

Анонимен

преди 13 години

Като каза за Рила и веднага се сещам за Аралско море и по скоро, за бившето Аралско море (благодарение на ***). Сещам се и за Байкал. Лично Путин разреши на Дерипаска да си изхвърля отпадните води непречистени в Байкал. Тъй че, глей си прецаканата от *** страна и не се занимавай с България. Колкото за 'освобождението', всички останали балкански народи са се освободили без 'помощта' на Русия, факт.

198

sizzle

преди 13 години

Вермахта го е хранила цяла Европа, не само България. Стига плещи глупости, не ми разваляж настроението. Вие в съветското посолство не почивате ли на Коледа. Всъщност не почивате, вие празнувате рождения ден на Ленин.

197

sizzle

преди 13 години

Стига вече с руската 'саможертва'. И бездомните песове на улицата не ви вярват на пропагандните бъртвежи. Връщането на цар Симо в БГ е проект на КГБ, така че се оплачи на твоя еднометров идол Путин за изсечените гори. А това, че Бщлгария е била част от Австро-Унгария те издава колко си грамотен. Впрочем от преди 2 седмици си имаме Хабсбург, начело на двата най-големи БГ вестника, купен с червени долари, които 30 години стояха на топло в австрийските банки, чакайки удобен момент.

196

Акъл море

преди 13 години

България е хранила Вермахта дълги години.Много български "патриоти"са забогатели през това време.Не са се били срещу СССР,за да си спестят руски пердах, но са треперели от радост,когато Хитлер е бил пред Москва и Сталинград.Нито един фашист не е посмял да гръмне срещу войник от Съветската армия,когато Толбухин е минал Дунава.Същото е и сега-нито един не се опита да спре окупацията на БГ поделенията от чужди сили!В Гърция и досега помнят зверствата на българските фашисти!

195

Акъл море

преди 13 години

Никакво съединение не би било мислимо,ако руската армия не беше изгонила башибозука в Анадола! И ти щеше да носиш ибрика на бея и досега,ако не беше саможертвата на Русия! Нямаше да има разлика между България и Курдистан!

194

Акъл море

преди 13 години

Била е по времето на Стамболов и после под силното влияние на Австро-Унгария.Последствията от това ги има и досега с 800-те дена на Симеон и обезлесяването на Рила.