684

откровено

преди 13 години

Дефиниция : Родено под 1000 гр и не преживяло 7 - я денсе счета за аборт!!Къде е " т нар "Убийство"?!

683

Анонимен

преди 13 години

На изборите и ние ще ви кажем едно голямо "Извинявайте,ама нищо лично!"

682

Много лично!

преди 13 години

Онези убийци са за панделата.........никакви извинения ! ''Експертите'' и те..........

681

нищо лично, ZADNO

преди 13 години

Boiko: CECO, извинявай, нищо лично!CECO: bate Bob, zasto me boli zadnikyt na onova mesto deto akam, dane bi da si mi praili nesto zadno dokato slagam slushalkite w BG?

680

alfa

преди 13 години

"Не е имало нищо лично, не е имало нищо, което да засегне тази гилдия, защото без лекарите няма как да има живот в днешните условия, в които живеем,Този път вярвам, че не е лично. Няма лично отношение, когато няма личност!

679

Анонимен

преди 13 години

МВР шефът: Лекари, извинявайте, нищо лично!samo nesto mutrensko!

678

Бо

преди 13 години

Добре. Нека погледнем фактите - един министър огласява пред висшия управленски орган на страната лични разговори между двама лекари как са оставили бебе да умре. В крайна сметка се оказва, че бебето така или иначе си е било мъртво, бебето не е бебе, а плод, и така не става ясно аджеба за чии *** са подслушвани тези хора и дали е законно използването на СРС-та. И този министър щял да се извинява? А Не. Ако има някакво достойнство трябва да си тръгне.

677

Dr

преди 13 години

В световната практика няма правителство, което да не е паднало след не повче от три дни след лекарска стачка.Цветенов да се извини за глупостите си и да си ходи!

676

:)

преди 13 години

Какво стана?Нали беше "който бърка ще си ходи"?

675

знаещ

преди 13 години

Господин Иванов, именно за да се оправдае необоснованото подлушване /което първоначално се отрече/ и полицейския произвол с нахлуване на въоръжени полицай, арестуване с белезници, задържане без обвинение, претърсване на "голо" и т.н., та заради всичко това се изцепи в НС Цветанов. И до сега не се знае, като защо са подлушвали лекарите, законно ли е....

674

ivanov

преди 13 години

няма ли кой да да каже защо въобще са ги подслушвали и кой е разпоредил това ?

673

продължение

преди 13 години

Иска ми се ББ да му каже - "извинявай Цецко, нищо лично, ама хвърлящ сянка" и чао. И тогава да му вида коментарине на анонимника. А между другото, от Европа прецениха вече, колко "големи" успехи имаме. Шенген, ама друг път...

672

за анонимника

преди 13 години

Какво искате от гербаджия. Както Цецко имат по една мозъчна гънка, като аспиринче. В момента ми е по-интересно, дали ББ ще се освободи от този, който има опасност да прахвърли негативите си върху всичкото ГЕРБ. Вярно е, че Цеко ву е дружка, но той и друг път го е правил, та да не се затъмнява "краля слънце. И тогава каква песен ще пеят анонимника и др.блюдолизци. На кого от двубуквията да се слагат и кого да славят. А иначе, ЦЦ се оцвъка. Това е ясно.

671

до 717

преди 13 години

Ти луд ли си бе,*** нещастен,тоя жалък водевил който го спретнаха цецко и цецка е прозрачен - тя нарочно бави и протака до последно и на всички им писна и разбраха какво се чака - да се изнесат постепенно гербаджиите и изведнъж да няма кворум !!! А като имаше тя нарочно не позволи да бъде изслушан - прозрачна и жалка история.......а най-жалкото е че има *** като теб да я оправдават.....но ние не сме *** !!!

670

Анонимен

преди 13 години

до 715Председателят на Народното събрание преценява кога, как и дали да се наруши дневния ред на парламента, има си правилник. И това не знаете, та дрънкате глупости как се бил сврял Цветанов - той ги чака три часа и половина, та ония да избягат от работа, нали?

669

Анонимен

преди 13 години

А някой да е доказал, че детето не е умъртвено?

668

до анонимника

преди 13 години

А когато чете извадки от СРС-тата и патетично обяви, че "тези лекари, това детенце умишлено са го умъртвили", тогава можеше! Министър в превод от латински значи "слуга на народа". В този държава не управлява Цецо Консултанта, а Народното събрание. И като го викат ще иде и ще отговаря - ако може. Ако не - да си ходи. И без това се издъни яко, да не повлече и цялото правителство. Между другото, да сте чули Б.Б.да го защитава за този гаф?

667

Анонимен

преди 13 години

За най-тъпите глави - особено на журналистите, които са написали това съобщение, ще обясня, че един министър не може да спира важна работа на парламента, още повече по повод на един криминален случай. Трябва да се изчерпи дневния ред и тогава. Но те избягаха от работа, май. :)))

666

Анонимен

преди 13 години

А като крякаха от опозицията два дни да дойдел Цветанов, защо избягаха, като дойде? Май ги е страх да не се чуе нещо повече от парламентарната трибуна? Ха-ха!

665

Ало анонимния

преди 13 години

Ако в коя да е държава в Европа, т.нар.бели държави Министъра си бе позволил такъв произвол, то отдавна щеше да е безработен. Само тек се намират абдали, които да му викат "евала". То токива са му и доказателствата, които събира, та за това няма осъдени. Като просна бившия военен министър по очи и какво? Дръжки! То саммо с PR, трябва и акъл...