108

Анонимен

преди 13 години

"Депутатите войници"НЕ - Стадото на ГЕРБарите!

107

анонимен

преди 13 години

леле Цецеее... много белогвардеец тука много нещо..и плюят ли плюят по тебе...ама както ги усещам не са виждали жив комунист..щото са с жълто още на устите...е..има и някоя друга побеляла тиква ..но те са от уния на времето..дето тогава и сега всяка власт им убива.ама нищо..да не ти дреме..стария кадър си е кадърен и туй то..а младия много лъже бе..че и без дипломи влизат в миистерствата...та дръж се Цеце...акъл и здрава ръка им требе на депутатите..иначе мислят и вършат глупости..с теб сме

106

978

преди 13 години

Българският Уикилийкс се рови из дебрите на балканските тайни, на Тенерифе са вдигнали ръце от българските мафиоти, България е по-атрактивна от Румъния - това са някои от българските теми в чуждите медии днес.Испанският сайт laopinion.es излиза днес със заглавие "Български мафиоти в южната част на Тенерифе". В обширната публикация четем, че полицията в Тенерифа разследва български граждани, заподозрени във връзки с мафиотски организации, на които се приписват редица престъпления и които са собственици на няколко публични домове. Много от заподозрените българи са били агенти на бившата ДС, военни или пък експерти по бойни изкуства. Испанската полиция разследва случая съвместно с Интерпол, информира още сайтът

105

Д-р Ох

преди 13 години

Леля Цаца е като всички в ГЕРБ но идва Видовден за всички тях!

104

ФУРЕРА

преди 13 години

либсва им СОВОРОВ-СТРОЙ СЕ ПРЕБРОЙ СЕ!!!

103

357mag

преди 13 години

Свободно,почешете коня дами и господа народни преставители

102

Мухата Це Це

преди 13 години

Не обичам комунистите но необичам и тяхната съпратийка Леля Цеца. Този път са прави тя не става за председател на парламента на ТКЗС става там са и хора селяни като нея който нерзбират за какво са се събрали и незнаят какво ще решават. Всичко е кавото каже партийната секретарка Леля Цеца нито кворум нито гласуване няма за, против , въздържали се лелятакомандава приема се.

101

До 94

преди 13 години

Кючуков, лай си на воля, че малко ви остана, само до изборите.

100

RB

преди 13 години

Е,ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ БЪЛГАРИТЕ.САМО МРЪНКАНЕ-КАТО УПРАВЛЯВАШЕ ТАТО-БИЛ НЕУК,ЦАРЯ-МНОГО БОГАТ,БОЙКО БОРИСОВ-ПОЖАРНИКАР.ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ МАРСИАНЦИ ЛИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.КАТО Е ОТ НАРОДА,ЗАЩО Е ОБИКНОВЕН,КАТО Е СЪС СИНЯ КРЪВ,ЗАЩО Е АРИСТОКРАТ.*** НАРОД СМЕ И ТОВА.Я ВСЕКИ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА,ЗА ДА ВЪРВЯТ НЕЩАТА.НЕ ДА СИ ВРЕМ НОСА ТУК И ТАМ.

99

Bate Gogo

преди 13 години

"за да се прекрати тази срамна практика и да се изчисти името на парламентаI mnogo mi e interesno KOE IME NA PARLAMENTA DA SE IZCHISTI?

98

анонимен

преди 13 години

може бе...защо не..то и без това армия нямаме вече...та да гледаме тях как си играят на воиници и политици

97

ADIOS

преди 13 години

Аре бе, готин. Оди си вземи хапчетата, дето чичко доктор ти ги предписа, за да не те приберат отново.

96

ятак-2

преди 13 години

Има предложение от серГЕЙ немедлено да се смени Сецка Клесачева с *** Нинова или с Петър КУРумбашев.

95

Елховец

преди 13 години

Не е разбрал Бойко иначе отдавна да е взел мерки.Отначало показа имитация на приципност но болестта ги хвана и тях и

94

Анонимен

преди 13 години

Няма нищо по-цинично от това, да накараш хората да отидат насила на манифестация и да викат "Слава", като знаеш, че в на маса в тесен приятелски кръг те псуват. Или след като си лъгал 3 часа бедните учители, да кажеш "Хайде да разтуряме седянката"

93

ИМА, ИМАААА...

преди 13 години

...ПЪЛНО Е, С ДРУГАРИ---ВСЕ ЧЕРВЕНИ ЛАЙ+++РИ......!!КОЙ ,КОГОТО-КЪДЕТО СВАРИ.....ДА ИМ ГО НАТОВАРИ....!..ЧЕ ГО ПОНЕСАТ---КАТО БРЪМБАР СЛАМКА,.... ЧЕРВЕНИТЕ ВЪШКАРИ....!

92

Василев

преди 13 години

има ли тук мързеливи,нагли червени калтаци!!!

91

kючуков

преди 13 години

Какво значи герберски народ бе *** и хората ли взехте да делите, значи вече си имаме герберски и български народ, вие съвсем се главозамаяхте, добре че си отивате безвъзвратно

90

Анонимен

преди 13 години

Ако и връчиш една полубяла ,полумазна престилка и едни маши и я чуеш да вика "Хайде на кебапчетата народе парат не се барат" нещата ще си дойдат на местата си.

89

Мишо

преди 13 години

Цачева е една дива простачка. Един от хората, които отявлено не могат да говорят и не си стоят на мястото. Тя наистина трябва да бъде сменена. Бойко, като е толкова "принципен" вместо да сменя Димитров да смени нея. Получавам болки в главата, когато чуя гласа на плевенската принцеса.