157

вил

преди 13 години

Намери начин да се освободи от божидар, той доста издънки направи.

156

Спартак

преди 13 години

Слушай какво ще ти кажа, Догански братовчеде! Вземи се събери с платените си коментари в един чувал и се мятай в Черно море да плуваш до Турция. Там можеш да си развяваш ятагана колкото си искаш. Не искам да се оприличавам на някоя Интернет-нинджа /а и ме боли дедовия кой как ме приема в случая/, ама не мога да не споделя, че с кеф бих ти избил зъбите. Шаман такъв...P.S. Аз съм друг Спартак.

155

кирилов

преди 13 години

От *** може ли да се очаква друго.

154

Николай Х

преди 13 години

Здравко Здравески и неговата съпруга Добрила днес дадоха пресконференция в БТА. къде е статията Ви !? за гаврите срещу българи в Македония !?

153

Sultan-Mehmet

преди 13 години

Алооо Божидаре,къде отива6 без да си взел 20'те милиарда за тракийските бажанци

152

Законът не е ли един

преди 13 години

А не е ли редно вместо да го връщат в НИМ, да го пенсионират и да му осигурят достатъчно време да пише агентурните ди спомени? Той е роден през 1945 г., а пенсионната възраст е 63 години.

151

срам

преди 13 години

Божо да се сърди на себе си и на селския си произход, поради който си е продал дирника на ДС. А може ли бивш доносник да бъде директор на Национален исторически музей?!

150

granik

преди 13 години

Време е да махнем и Рашидов.Да сте чули германец да стане министър на културата в Русия или Полша или Франция.Или американец да е министър на културата в Япония.Културата е сбор от изобразително изкуство, музика,театър,кино и т.н ,което в България е ориентирано към християнските ценности и норми и европейската култура. Затова не може министър да е етнически турчин, чийто етнос и религия са коренно различни от християнската идеология.При положение,че културата в лицето на народното творчество е помогнала пет века на българския народ да не бъде асимилиран имено от турците е обидно министъра да е турчин.И пак казвам Турчина може и да не е лош човек ,но той не изповядва християнските цености,идеология,морал. Неговите баби и дядовци са свирили на зурни, играли са кючеци, пеели са арабски песни, не са рисували икони, ходели са облечени като азиятци, не са знаели български песни, не са знаели български хора, не са знаели църковните обреди и т.н. Поради това тоя турчин не може да Министър на културата на християнска България.

149

Спонги

преди 13 години

Ха ха ха ха ха ха . Самото му назначаване беше скандал. ББ се нацупи и каза, че Божидар му е приятел. После имаше едва ли не заплаха за Турция, после "*** народ', после руски *** и зърна на цици и т.н.Народът е казал " Виж му приятелите и това е достатъчно".

148

Maraba

преди 13 години

При мен нямаше истински скандали, нямаше калинки и подобни неща", подчерта Димитров.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ех, Бай *** си е Бай ***!!!

147

8-ия ден - истинския

преди 13 години

На който не му е ясно как стои въпроса с професор и научен сътрудник, да чете :/особено някакъв кара ибрахим /Научни звания Във висшето образование за нехабилитирани преподаватели: асистент (ас.) старши асистент (ст. ас.) главен асистент (гл. ас.) за хабилитирани преподаватели: доцент (доц.) професор (проф.)В научните организации за нехабилитирани изследователи: научен сътрудник III степен (н. с. III ст.) научен сътрудник II степен (н. с. II ст.) научен сътрудник I степен (н. с. I ст.) за хабилитирани изследователи: старши научен сътрудник II степен (ст. н. с. II ст.) старши научен сътрудник I степен (ст. н. с. I ст.)

146

питам !

преди 13 години

КараИбрахим има ли място в този сайт ???

145

васко

преди 13 години

Божо това е положението . Предателите не ги обичат госпдарите . Преди 5-6 години като член на ВС на БСП също се кълнеше във вярност към единствената партия на твоя живот.Пчелите живеят кратко защото събират мед от много цветове.

144

ccc

преди 13 години

Прав си "дядо Йоцо", ама много си прав.

143

Анонимен

преди 13 години

БОЦЕ,ако не беше разписал назначенията, нямаше да се хвалиш, че си уволнил мръсниците. Сега се надаш на овации от природонаселението?

142

До 144

преди 13 години

Ами то май си прав, така е.

141

Дядо Йоцо

преди 13 години

Ааа, не може така "агент на ДС" да пише историята на България. Историята на България ше я пишат "агентите на чуждите държави" и по съвместителство депутати, министри...

140

x

преди 13 години

i taka da e zaslujava si zashtoto e po umen ot teb da kajem

139

x

преди 13 години

Bojidar e pich i go dokaza nikoi ne se e sramuvalda raboti za BG pod kakvato i da e forma a sega me e sram ot BG i politicite

138

не съм обиден

преди 13 години

ако съм обиден, ми се отваря място в американската армия