785

Анонимен

преди 13 години

А ти за кого ще гласуваш умнико бсп,дпс,рзс,абв...?

784

Недялков

преди 13 години

На миналите избори 1 700 000 българи се излъгаха и гласуваха за безмозъчната пасмина именувала се ГЕРБ. Надявам се на всички предстоящи избори числото на будалите силно да намалее.

783

Д-р Ох

преди 13 години

Убили са дядо ти? За това ли стана бодигард на Бай Тошо? А не се надявай Цецо *** да стане президент, няма да те огрее, може да пробваш и с Плевенлиев, нали му се вдигнал рейтинга с 4 сантиметра, упс прозента имах пред вид.

782

Мунчо

преди 13 години

Аз мисля че до Великден тия *** ще бъдат изместени /Великденско почистване/,а те бълнуват за още власт. Пази Боже сляпо да прогледа!

781

Долу пьпешаааа!!

преди 13 години

Цецо пьпеша как не, ама тия герберчета наистина са много лакоми!!!!!!

780

до780

преди 13 години

А пък форумец в дир.бг пише......Целта на мероприятието Това ,нито е спонтанен, нито емоционален ход на управляващите.Всичко е дълбоко премислено и печелившо.1.Жертваш Б.Димитров,печелиш 20-тина посланически места,за свои хора .Тези стари посланици отдавна са им трън в очите.2.Поставяш в шах президента-Ако е против ,той е враг на демокрацията и народа.Ако е за ,значи е гузен за своето сътрудничество със службите.Следващият ход на управниците е да кажат:Махнахме всички агенти, само Гоце остана.3.Като скандал е контрапункт на скандалите с управляващите разиграли се напоследък.-Отвличащ вниманието 4.Спекулира се със страховете на част от хората ,на които се втълпява ,че някъде съществува още ДС ,която е виновна за всички неправди в държавата.Всичко е точно и вярно с едно допълнение. Това нещо се случва веднага след завръщането на Цицко от проведения курс в Янкия!!! Това милиционер, пожарникар или мутра не може да го измисли!!!

779

Цецко

преди 13 години

Егати и държавата където аз ша съм президен

778

vision 2011

преди 13 години

Tcc,boiko mutrata si izbra druga mutra za prezident,viij kvi ste sme6ni bre..Tccc qzak za balgarskiq narod.DPS e na vtoro mqsto sled mutrata boiko...Tva ne e sme6no,ve4e ne e,prosto e stra6no.mutri i dps...

777

АСА

преди 13 години

Зада стане Ц.Ц президент има само една вазможност и тя е кандидати от БСП и от ДПС и само тогава може би

776

Нане Шопски

преди 13 години

ХИХИ Цецо Гестапото че стане ел президент да ама на върба . Бащата на цецо бе кочияш комунист а Цецо сие обикновен крадец онанист . ГЕРБ са срам за БЪЛГАРИЯ никога в историята на тази страна не е заставало по долно правителство състоящо се от комплексирани момченца и грозни ,дебели и ниско интелектоални лелки в предпенсионна възраст крадящи като за последно

775

ПЕТЪР

преди 13 години

НА ОРЪЖИЕ АКО НЕ СИ ПОМОГНЕМ САМИ НЯМА КОИ

774

АЗ...

преди 13 години

Назначете мен за президент! Аз мога да ходя на лов, ще стрелям с пушка, ше си говоря с Путин, ще записвам всекиго за нещо си и ще ходя по ученички. Цветанов ти за тва не ставаш-пратете мен, пък койт *** прати-ще говоря каквото иска. И не съм от Сирищник.

773

Недялков

преди 13 години

Тез двамата трябва са да се съдят от международния съд в Хага за геноцит на собствения си народ.За какъв кандидат за президент го спягаш този болен мозък вие сте за трибунала в Хага.Разрушихте здравеопазване,образувание и култура.Докарахте до просешка тояга пенсионерите и социално слабите.Разрушихте средената класа в страната с ваште измислени работи.

772

Анонимен

преди 13 години

Арно бе Чапай ,трябва да доведеш тук твоите витязи със калъчките,щото тук у назе нема веке читави и кадърна за това войска- те си знаеха че до там ще я докарат и я умаскариха иунищожиха,затук викай хората си ,тук нема такива.А ЦЕЦИ стане ли президентин,ще е и тази работа умаскарена и изфабрикувана.Нормален човек ще гласува ли за такъв държ. глава? Аз лично никога.Един истински министър и мъж и Българин и те го пропъждат.Д.С. ,ЧЕ КЪДЕ НЯМА Д. С. ОСВЕМ В БГ.А ВИЕ ОТ ДЕКА ИДВАТЕ?ДЕДО ТИ ГОГРЪБНАЛИ?

771

ръръ

преди 13 години

до763 и 755,Вие лично видяхте ли това изобилие по време на АПК,вярвате ли си или сте слушали за него,както и да е написаното от Вас е откровенна лъжа.Даже и комунистите не си позволяват да лъжат така нагло.Но сигурно са Ви хранили добре.

770

Забрадена либоф

преди 13 години

Цецо Крадецо - президент ! Ей това е Баце ! Евалла !

769

Петко Чапаев

преди 13 години

Когато пожарникар почва да ти обяснява нещата от живота,значи къщата/разбирай държавата/ е изгоряла до основи.Това слепите го видяха и глухите вече го чуват.До май-юни да идват военните и стига с тази 20 годишна игра на демокрация.Писна ми!Вече на никого не вярвам!

768

Nasradin Hodja

преди 13 години

Tochno taka e. dedo mu zadirjal edna bulka hubavica, am mujo i partiznani hvanal shumata.. Zadiril dedoto am kat sleznal onizi mi ot shumata, kato vzel edin krivak s oshte dvama shumkari i gi tepali ama prekalili. Umrel libofchijata!!A Boko kazva, che go utepali komunjagite..Ta to celo Bankja znae kakvo se e sluchilo am si trae shtoto moje da doide Cvetanof i da gi izponatrushka na zemljata!!

767

ягодка

преди 13 години

От страшно по страшно,от лошо по лошо,от просто по просто.

766

ягодка

преди 13 години

От страшно по страшно,от лошо по лошо,от просто по просто.