71

Велзевул

преди 13 години

Хлапе, Ти май си се объркал. Работеха навсякъде не само в разузнаването - Гелен- знаеш ли това име? Та те бяха толкова много навсякъде. Минали и не минали денацификация.Имаха ги навсякъде. Имаше такива , които работеха в САЩ по ракетната им програма - Вернер Фон Браун , в разузнаването им и т.н и т.н. Та такива ми работи, хлапе. Какво ще кажеш?

70

Велзевул

преди 13 години

Е Н Партия винаги се е интересувала от такива неща. Ще питат ли Бойко за онази статия от Вашингтон пост, където и за него ги бяха нанизали едни, та лошо да ти стане? А Германия публикува ли сътрудниците на разузнаването си в посолствата?А братята Американци- да ги търсим в Уики лийкс?! Луди хора сме си, търсим справедливост- илюзия. Няма такава. Всеки гони солствен интерес. И Никито Младенов също!!

69

Анонимен

преди 13 години

DS I BIV6ITE VOENNI SA NAY GOLEMITE MAFIOTI NA BG. TAKA 4E NEMOJE DA SE GOVORI ZA BALGARSKA DARJAVA 6TOTO ZAKONITE ZA TIQ GORE I OLIGARSITE

68

X

преди 13 години

A TAYNA LI E 4E B.B. E AMERIKANSKI AGENT. KAKVO ATE TRAGNALI DA GOVORITE ZA DIPLOMATITE... DA NE SME SLEPI

67

Критикар

преди 13 години

Прав е Джон Льо Каре!От тази глупава акция нашата държава само губи. Не че чуждите служби трева пасат, но така поднесено на тепсия?! И друго - за пореден път се излагаме като нация, разединена(=слаба), без достоинство.Най ме е яд на министърчето.Мозъчето му е по-гламаво и от това на Румито Желева.Репчи се, постлал се е пред шефа си като изтривалка.Защото геройски поема негативите с изказванията си.Страшното е, че шефът му явно няма кадрови потенциал - щом от министър на отраната го праща в МВнР.

66

?

преди 13 години

В Германия след войната бившите агенти на СС,Гестапо и Абвера не можеха да припарят до държавна длъжност! За посланници да не говорим! А някои от тях /които повече са се вживявали в дейността си/ влезнаха и в затворите!И никой никога не е смятал германците за втора ръка хора!Бъди здрав и не се срамувай, че си българин!

65

Анонимен

преди 13 години

до 67Всички дипломати слухтят ,но българските донисат на КГБ а американските за АмерикаНашите даже изборите саботираха или и това е в името на България -да загубят бюлетините и "късно било и скъпо било "да се откриват избирателни секции а в Турция хем лесно хем евтино стига демагогияСега ДС действа с пълна пара против ББ!НЯМА НАУКА НЯМА КУЛТУРА НЯМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ДЕЦАТА НЕГРАМОТНИКАК ЗА ДВЕ ГОДИНИ ПРИЧИНИ ТАЗИ РАЗРУХАНАГЛИ БЕЗОЧЛИВЦИДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИЗНЕСЕНИТЕ ПАРИ ЧРЕЗ ДИПЛ. ИМУНИТЕТ

64

Хлапето

преди 13 години

Срам ме е че съм Българин! Значи само ние нямаме право да имаме разузнавачи. А те пращат свои агенти при нас и даже ги правят премиери и министри на страната! От европа никога няма да ни приемат за равни, винаги ще ни гледат като втора ръка хора. Ние защо изобщо се натиксаме при тях, аз съм живял в европа и знам че са отвратителни, бедни хора с манталитет нямащ нищо общо с нашия!

63

Атака

преди 13 години

Мен ме интересува колко дипломати има които НЕ СА БЪЛГАРИ!

62

Анонимен

преди 13 години

Г-н БОРИСОВ явно неможем да махнем Първанов поне ДЯНКОВ даму резне парите

61

Bob

преди 13 години

От мен браво на Бойко Борисов!

60

дан

преди 13 години

Абе стига сте "дъвкали" тази ДС!Ако са били доносници-трябва да си ходят.Но ако са работели в разузнаването,в интерес на страната си .....не виждам причини за отстраняването им.Я вижте разкрития за америк.дипломати....те пък "слухтели" и свои и "приятелски " държави......Те какви са според вас ?

59

Анонимен

преди 13 години

До 64 Дупката за която пишеш е в главатати проста

58

Коко

преди 13 години

Браво Бойко!!!!! Ама на какъв език ти го казаха? За тая година и половина вместо за харчиш пари и да обикаляш да откриваш неща дето други са ги почнали да беше си седнал на дупата да понаучиш английски. Сигурно си единственият премиер в света дето не го говори. Даже Първанов и Бербатов учиха за да не им се смеят хората

57

какво търси той ?

преди 13 години

Въпросът е, има ли дупка десния джоб на пожарникаря и какво търси той в тази дупка?

56

Анонимен

преди 13 години

Браво г-н Борисов

55

поредния донос

преди 13 години

Кой е този Антонио Лопес Истуриц и има ли той право, според конституцията на България, да разпитва един български пожарникар? Не е ли пожарникарят този, който иска за бъде разпитан, за да направи поредния донос срещу политическата си конкуренция?

54

Оптимист

преди 13 години

Споко са Първанов ще се свърже с тях и ще ги успокои.

53

Джон Льо Каре

преди 13 години

Е как няма да се интересува. Най-много обач се интересуват контаразузнавателните служби. Сега ще започнат да разплитат агентурните ни мрежи зад граница. Ще започнат да гърбят един по един сътрудници, а някои ще бъдат превербовани и след това ще ни ги набутат.Бойко, Бойко, защо само търка стола в МВР. Нищо не си разбрал от работата на спецсиалните служби. оставаш си едно милиционерче от РПУ - това е.

52

#

преди 13 години

Всичко тече, всичко се променя!България също! Може би по-бавно отколкото ни се иска, но Божа работа!И тези доносници, сътрудници, агенти - в крайна сметка хора от миналото ще оттекат в канала!Всеки прави каквото може-Бойко Б. също!Странното е че нищо от това не ни харесва!Но така е! Само историята може да си каже думата след горе-долу 80-100г.Като за Стамболов, Фердинант или Г.Димитров например!А ние да се подготвим за предстоящия светъл празник Рождество Христово,като поне малко се смирим