302

Анонимен

преди 13 години

325Кажи, че си даскал бре! Аз се чудех защото толкова несвързано се изразяваш:) Аха да кажеш нещо и помръкваш:) Хайде, че и на мен не ми е ден за ограмотяване на масите:)

301

огледалце

преди 13 години

То и затова проблемите български нямат чет.Щото все чичкопаричковци стоят начело на държавата ни.Разни ***,некадърници.Поставени лица на ДС-доносникът няма морал,няма достоинство.Щом става дума за пари е готов да лази като червей.Виж се Гоце-за теб става въпрос.

300

Анонимен

преди 13 години

322Разтреперва се, защото го чака пожизнена пенсия пари за обществена дейност от данъците, които ще платиш!:)) Много му е зле в момента! Особенно като прочете твоя коментар!

299

Мунчо

преди 13 години

Най после прозрение дами и господа!Умникът светна,че животните били защитени!Браво Анонимни,а сега си обуй и панталона с ципа отпред и нещата ще бъдат наред!И не се плюнчи толкова,който е безпристрастен и чете внимателно ще потвърди,че не съм защитил Г Първанов?!:) Но ти озлобял и опростял от омраза бързаш да се изходиш по въпроса!Даже си те представям, със зачервено лице,леко плешив и стичаща се от изкривената ти уста слюнка капеща върху клавиатурата!Много си бил вещ в дипломатическите дела?

298

до 321

преди 13 години

Безплатното ограмотяване беше до тук. Да ти дам ли банковата си сметка?:)

297

Анонимен

преди 13 години

Тоа на снимката с тия две сянки ми прилича на .!.

296

До 317

преди 13 години

Червените тиквеници да замълчат, защото празните кратуни на червените им вождове са толкова празни, че чак дрънчат.

295

Анонимен

преди 13 години

Гоце Триперлията се разтрепера нещо ...

294

Анонимен

преди 13 години

319И кои са другите последни:)))

293

Анонимен

преди 13 години

Първаноуглу е скрит агент на турските служби, отначало е работил за ДС, но после е станал двоен агент. Никак не беше случайно вкарването на ДПС във властта и от там огромните негативи, политически и икономически за страната. Тоя е срам за България, отделно от това е криминален тип, успял да натрупа милиони от нечисти сделки. Тук не става въпрос за обикновена корупция, а за престъпления в особено големи размери.

292

до 315

преди 13 години

"една от последните' съм написал

291

/

преди 13 години

Без да съм фен на Гоце-съгласна съм на 100%.Народът бедства и не му трябват дипломатически екзотики на прага на студената и гладна зима.

290

Боко ТикваТА

преди 13 години

Възразявам медиите да ме наричат "тиква"Аз съм тиква-ТА. С главно ТА. Запомнете го.ТикваТА ТикваТА ТикваТА ТикваТАААААААИли за вас господин ТикваТАААААААААААА

289

Бай Колю

преди 13 години

Аз пък не мога да разбера само едно!Защо си мислите, че един агент, който държи трима други агенти на министерски постове, ще се напъне да се противопостява на друг агент и да гони едни трети и четвърти агенти от посолствата?! Доста смешно е това! :))))))

288

Анонимен

преди 13 години

314Пък ние мислехме, че Президенството е последната крепост! Сега се оказа, че Външно било последната! Та коя е последната крепост:)

287

до 304

преди 13 години

Кво по сериозно бе колега. И децата знаят, че външно е една от послрдните крепости на комунистите. И се съмнаявам, че ще могат да ги изгонят лесно. То ще са едни сложни процедури, та Гоце ще отказва, та няма да искат да си подават оставките, оправдания велики ще има , че са работили за родината си, после ще дойде ред на болничните........ Отиде тя , че се не видя....

286

Анонимен

преди 13 години

Еми той Гоце като бивш агент на ДС е нормално да има такова мнение. Какво друго би имал ??Мен обаче ме интересува доносниците от комунистическия режим НАЙ-СЕТНЕ да се разкарат ! *** прехода 20 години ! Ние още малко и ще го добутаме преход колкото самия комунизъм. Е защо според вас е така ? Е ТЕ ви го отговора, щото политическите фигура на прехода са 75% ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и ЦК на БКП !

285

До пост № 289

преди 13 години

Г-н Партизанин, цитираните думи в пост 308 са на всенародният любимец Боколино.

284

Don Korleone

преди 13 години

DOKATO NE SE IZHVJRLIAT KOMUNISTI4ESKITE AGENTI OT POLITIKATA, SHTE E TAKA... NIAMA DA IMA OSJDENI , NIAMA DA IMA VKARANI V ZATVORA , ZASHTOTO ZNAIAT , 4E IMAT PROTEKCIATA NA AGENT N1 GOCE .DOKATO E TOZI PREZIDENT , BULGARIA TRUDNO SHTE VARVI KJM PO-DOBRI VREMENA...

283

До 295

преди 13 години

***, поздравление за точното ти име, напълно отговаря на коментара ти. Сега по въпроса за невинните животинки. Да те питам бе Мунчооо, какво лошо са извършили тези животни, които президента убива. Друг е въпроса че стана дипломатически скандал с твоя любимец, който отиде на хиляди километри за да отстреля Архар-защитен вид животно. Но и другите животни, които убива за удоволствие не ти ли подсказва, че тоя тип е жаден за кръв и му доставя удоволствие убиването, а Мунчооо.