322

Енгелс

преди 13 години

Гоце, какво друго да кажеш бе човек. Та нали ти си най.личния доносник. Добре е от време на време да се поглеждаш как изглеждаш когато се изказваш с твоите суперфилософски изцепки.

321

Отегчен

преди 13 години

Много ясно, че Първанов ще застане активно в подкрепа на ДС. Нали те са го сложили там. А реториката и дневния ред да си ги запази за себе си. Агент Гоце отдавна не е на дневен ред. Достатъчно се изложи с подкрепата си за доносници-мафиоти.

320

Анонимен

преди 13 години

Мунчооо, абе къде се изгуби бе, да не си забравил да си вдигнеш ципа, който както каза, ти е отзад и някой от твойте леви съпартийци да се е възползвал и още да не е свършил, айде като свърши и те остави на мира, драсни едно редче.

319

Валяка

преди 13 години

Един колега във форума беше казал:ред комунисти и ред асвалт!Всички червени бетонни кратуни ако ги омешаме с асвалта ще станат магистрали за чудо и приказ.

318

Багерист в отпуск

преди 13 години

Личи си,че си чекидж.....гърб-ав,грешка,гербав!Надали ще можеш с валячето да ме направиш на марка ако съм багера?!Най много да го обърна върху теб...:)) Ама ти е простено,ти разбираш от тия неща толковна колкото и ББ от математика!Ама как бързо и точно смята,нали?Видяхте ли го във "Великолепната шесторка"!Молодец-завършил с отличие пожарникарската школа!Урааааааааааааа

317

До 326

преди 13 години

Алооо Мунчооо, къде си бе Мунчооо, напиши пак нещо, че да ми стане весело. И кво викаш, панталоните си ги обул наобратно и ципа ти отзад, ей внимавай че твойте леви съпартийци само това чакат, за Доган ага да не говорим, оня само това чака.

316

Анонимен

преди 13 години

Ти пък за 3 милиона! 30 бяха бре! Даже не знам дали не са 300:))))

315

Анонимен

преди 13 години

Не само, че няма да нпарви нито едно от четерите, но и ще му плащаш пожизнена пенсия:) Анадън му!

314

До 326

преди 13 години

Алоо Мунчооо, абе добре че написа пак нещо умно, че се усъмних в твойте способности, но ти наистина си гений, писател и половина. Е малко бавно загряваш, но нищо. Важното е че се изказваш. Абе Мунчооо, аз за какво пиша, а ти какво коментираш. Нещо няма връзка, за това остави тая пуста ракия да ти се избистри малко главундера и тогава коментирай, белким ти се разбере нещо..

313

YO

преди 13 години

317 TI MALOUMEN LI SI ILI SHIZOFRENIK ???

312

Валяка

преди 13 години

А ти не ме караи да паля валяка,че да види народа как ще направя от тебе гербова марка.:)

311

българин

преди 13 години

гоце,гоце ти май нещо се страхуваш,ама да ти кажа имаш няколко възможни изхода лично за тебе 1. подаваш си оставката/нали си ДОНОСНИК/ 2.емигрираш нали си знаеш котилото/с.корея,куба,виетнам,Русия-голям избор/ 3.посланник/ама на дали/ 4.импийчмант-знаеш си

310

тж

преди 13 години

ТИ си в кома бе комунистическа ***.Само за говедар те бива ръгай с остена събратята си!!!

309

Кълвача

преди 13 години

На теб може да не е осигурил нормален живот,но на синовете си им подари мезонет в Париж за 3 милиона евро.

308

Багерист в отпуск

преди 13 години

Пич, ще те тупна с кофата на багера по главата?!Изчакай да видиш как пък НИЕ/недоволните от простотията на Бойко и компания/ как ще ви го набием на следващите избори?!Не ме карай да паля багера?!

307

Анонимен

преди 13 години

Не се притеснявай! Пак ще набиваме дълбоко на тези избори, които предстоят:))))

306

не съм комунист

преди 13 години

Г-н Президент,не искам да Ви слушам,още по-малко ми се слуша ,оня ББ,дето реже лентички-ограмотете се малко,вместо само да си чешете езиците:Като гласоподавател,искам да знам,осигурихте ли основния минимум по провото но човека за нормален живот.Казах живот-не оцеляване.Ето тук да се прочетете и да си отговорите-за себе се аз вече знам отговорите,и най-вече колко струвате,цялата полит.пасмина в БГЧлен 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа."

305

Анонимен

преди 13 години

Огледалцето отговори ли ти дали си най-красив и умен на света:)

304

Винету

преди 13 години

"Аз няма да продължавам тази полемика. Смятам, че тя е недостойна в момент, в който проблемите са други друг е дневният ред на България и на българина"ДАА БЪЛГАРИНА ИСКА МАГИСТРАЛИ ОТ ТИЯ ДЕТО СЛЕД 2 ГОДИНИ ПОЧВАМЕ ДА ГИ РЕМОНТИРАМЕ ДААЕЙ ГОЦЕ АЙ ДА СЕ МЕНКАМЕ ДОГОДИНА - АЗ ПРЕЗИДЕНТ - ТИ ПРЕМИЕР , АМА ПРАВИМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА , БРАТО

303

До 317

преди 13 години

Ей червенотиквенчовчетата вие сте като курдисани бе. Една и съща балалайка си въртите, нямате спирка, толкова сте кухи, че не може да измислите нищо друго. Само Боко, та Боко, ама на изборите ви го наб. надълбоко. А? голям кеф-щом не спирате да го споменавате..