362

до 383

преди 13 години

Не си никакъв доктор и никакъв не си, щом не помниш кой въведе най-евтината и нерентабилна здравна система. Вашият Иван Костов, а министъра му Илко Семерджиев открадна 18 млн. за скапан софтуер. Кой беше през 1999г. на власт ???

361

BIG AL

преди 13 години

Кое е 'най- големият капитал на България ? Най- голямата 'ценност", "богатство " , "неоценимост" дори ??? Били мутрите, мутрите от ДС .. )) На всички нива и навсякъде..Тези мутанти , които СЪЗНАТЕЛНО служеха на Империята на злото ..Съвсем съзнателно и с "разумни" действия , работили за "интересите:" на България... )) Мутри, чиито Ентелект води от "полит- комуно просветата""....Тези *** не трябвало да ги пипаме..Още не са се награбили и наяли - те строителите на сталиновия болшевизъм ..Строиха комунизЪма , сега САМО те - пак трябвало да строят и демокрацията : Ами НЕГОДНИ са , мафия са , слуги на Русия са ..продажни *** са -най- долните в България . )) Верно , че са "най- големият" капитал на България ..Обраха го - цялото богатство на България е в техните ръце..И искат още ..Долна шайка .. П.С. А лекари , инженери , учители , квалифицирани работници ...напускат този свят, всеки ден , в МИЗЕРИЯ, с мизерни пенсии, работили 40-50 години и ...недостатъчно ОБОГАТИЛИ тази *** , долна ,пасмина , наречена - комунисти и кадесари... И сега ПАК ЗА ТЯХ трябвало да мислим , да се тревожим , да ги пазим , да ги..Може би и паметници ,да им издигнем ?? На ивановци от 6-то, дипломати и гоцета и цялата им *** ..Пфу, *** тиня ...Гоце ,доноснико , никога не може да има ПО-ВАЖНО нещо , от САБОТАЖЪТ и ОГРАБВАНЕТО на България , от МУТРИТЕ и гоцетата от ДС.. Това е най- важното , защото с ТЯХ- не можем да вървим НАПРЕД и да се развиваме, като нормална европейска държава ..!! Запомни го , доноснико жалък

360

Топчо

преди 13 години

Гоце,Гоце,ти и твоята партия докарахте България до тази кома.Имам чувството,че за да вземете пак властта,сте готови и ядрена бомба да взривите над страната!

359

РОДОПА-ИМПЕКС

преди 13 години

Кокошка може да заколиш всеки ден, но на всяка добре гледана *** и идва коледата !

358

*

преди 13 години

Първанов пак е прав.

357

Анонимен

преди 13 години

И още, като закрият БАН, Гоце и жена му няма откъде да получават пари без да работят. Има за какво да ги тресе!

356

доктор

преди 13 години

Здравеопазването не е в кома, то просто е в същата задънена улица в която го вкараха БСП-ДПС и сега трима министри вече не могат да го оправят! Гоце, не хвърляй помията на твоята партия върху другите!

355

Тиксо

преди 13 години

Триперливия, като му свърши манадата да отиде на село да преподава история на БКП у северна Корея, дъ гее, йе-е-е-е !

354

Творчо

преди 13 години

Държавата и бъларският народ са в будна кома, иска се спешна реанимация, стига зрелища, досиета , агенти, нищо в държавата не работи, няма закони, няма МВР, няма икономика, няма дипломация, няма работа, няма пари. Какво да говорим?

353

йори

преди 13 години

Нали целта е да преминеме към комата неусетно. Затова три дена ни баламосват с глупости.

352

Баклавата

преди 13 години

Ето ви поредната пожарникарска история и потърпевшият си Ти....българино.

351

@@@@@

преди 13 години

Доколкото виждам в този форум в момента има не повече от 10 души. От тях половината са против президента. А се стараят да създават илюзия, че са много повече.

350

x

преди 13 години

ne che sym za ABV ama sega Goceto e prav nema spor

349

Анонимен

преди 13 години

В кома си ти!:) защо заекваш бре гогоце:)))

348

гогоце

преди 13 години

В кома е Гоце. Страшна паника го тресе. Цялата му администрация заедно с него Президента на РъБъ са до ушите в ДС екскрементите.Защото и той е един от главните изпращачи на тези тайни милиционери по света.Че кой изпрати съпруга или бивш съпруг на т-жа Башлиева за посланик в Армения или др.Трънски да него изпрати друг някой това пиянде, хайде да не продължавам.Гоце да си посипе главата с пепел от Сирищник и да изчезва. Заслужава импичмънт!

347

Анонимен

преди 13 години

Ми спри си интернета и тогава плещи глупости, че си на ръба на физическо оцеляване. Ако си в частна фирма смени си фирмата, а в дръжавните не са им мръднали заплатите!

346

Анонимен

преди 13 години

Браво на президента!Много точно казано.Дори редовно работещи хора, с редовно получавани заплати са на ръба на физическото оцеляване, за психическото въобще нямаме време да мислим.

345

jstanchev

преди 13 години

Гоце нема ли да си ходиш вече ти си си агент, беше против Нато, беше против Валутния борд. Бърже забрави като ни убеждаваше колко лошо било в ЕС, пр.отестира против Нато и войната в бивша Югославия с група пенсионери. А вече имаш безсрамието да говориш, че всичко което е постигнала България е благодарение на теб. Толкова си жалък че се продаде на ДПС за да спечелиш изборите за президент, да с гласовете от Анкара стана такъв Всички агенти трябва да си ходите а ти ходи в Турция там те обичат много

344

Анонимен

преди 13 години

Абе Мунчоооо, къде си бе добродушно другарче, къде пак са те заклещили бе. Ако ти е свободна лявата ръка драсни нещо, па макар и с кожения фулмастер на поредното ти другарче.

343

Анонимен

преди 13 години

358Ще си иде като му изтече мандата:) Дотогава ще чакаш:)