22

Edinьо

преди 13 години

Ходи да си ремонтираш *** в Сирищник!

21

ново 25

преди 13 години

Нима?И кукловодите от ДС-машата на БКП ли я вкараха в кома?Цирка терор и по-добро общество се превърна в чалга ,май?Верните милиционери от ДС се оказаха верни само за собствения си род и интереси изглежда?!Но определено ще има възмездие дори и след поколение.Това е описано в "Даоизма",но тъпите милиционери книги не четат и мразят образованите хора!НА КАКВОТО СИ ПОСТЕЛИШ ,НА ТАКОВА ЩЕ ЛЕГНЕШ!

20

Анонимен

преди 13 години

тя за това е в кома държавата-от наследството на калинки и агенти.

19

Обективен

преди 13 години

на дневен ред са и още как.държавата е в кома, заради мизерниците, които близо 70 години я цедят-а именно, всички вишестоящи крадци и наглеци от държавна сигурност и утайките на комунизма.ясно ми е, че в тия форуми няма много поддръжници на смешника на снимката, но червените бабки с нетърпение чакат да дадат гласа си за тоталното съсипване на България.така, че ви призовавам, веднъж завинаги да изринем червената ***, щото заради нея страната ни на нищо не прилича :((((((((((((((((((((

18

sgt.Hale

преди 13 години

Гоце е национален предател и безродник

17

Т

преди 13 години

За това, че ти правят проверки значи са те набелязали за нешо. Какво ли е то?

16

BIG AL

преди 13 години

Гоце ,доноснико , никога не може да има ПО-ВАЖНО нещо , от САБОТАЖЪТ и ОГРАБВАНЕТО на България , от МУТРИТЕ и гоцетата от ДС..Това е най- важното , защото с ТЯХ- не можем да вървим НАПРЕД и да се развиваме, като нормална европейска държава ..!!Запомни го , доноснико жалък

15

teo

преди 13 години

ПАРАДОКС Е ДА ИСКАМЕ ОТ ЕДИН ДОНОСНИК НА ДС КАТО ГОЦЕ, ДА ПОДПИШЕ УКАЗ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ДРУГИТЕ ДОНОСНИЦИ ОТ ЛЕГОВИЩАТА СИ!!! ГОЦЕ, ЗА ДА ИЗЧИСТИШ ИМЕТО СИ, ТИ ТРЯБВА ДА ПОДПИШЕШ УКАЗ И ЗА СВОЕТО ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ПРЕЗИДЕНСКАТА ИНСТИТУЦИЯ, КАКТО И ВСИЧКИ ПОСЛАННИЦИ, ТВОИ КОЛЕГИ ДОНОСНИЦИ В ДС!!! ВИЕ УВАЖАЕМИ ДОНОСНИЦИ НА ДС СТЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ЖАЛКО, ЧЕ ОЩЕ ВИ ТЪРПИМ ДА НИ МАНИПУЛИРАТЕ С МАФИОТСКОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ! ВИЕ СТЕ ЗА ЗЛАТНИТЕ РЕШЕТКИ И ПО-СКОРО ВЛИЗАЙТЕ!!!

14

Анонимен

преди 13 години

Айде Гоце, шушонките и при мама на село.........

13

кирик

преди 13 години

това, че ми правят проверки постоянно и ме занимават със страшни глупости. това, че не могат да си направят бюджета си е техен проблем.

12

Анонимник

преди 13 години

Прав си, Гоце, правят го за отвличане на вниманието от кашата. Между другото и агенти-президенти не трябва да има.

11

extr3m1st

преди 13 години

Вчера: "Познавам част от имената в този списък това са дипломатите, които 20 години през прехода работят за демокрацията. Това са дипломатите те, а не сегашното правителство, които вкараха България в ЕС и НАТО без никакви забележки и проблеми"Днес:"Аз няма да продължавам тази полемика. Смятам, че тя е недостойна в момент, в който проблемите са други друг е дневният ред на България и на българина".А-хааа! Много удобно господин Президент, наистина МНОГО ! А кой ги назначава посланиците?

10

Мариан

преди 13 години

Кой му плаща сбирките на този кривоглав ***?

9

Т

преди 13 години

Дребния бизнес го съсипва кризата. Кво ти е виновна държавата не разбирам....

8

MERLIN

преди 13 години

ot takiva kata vas MISTER PREZIDENT

7

КИРИК

преди 13 години

И ТО ОСОБЕННО ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА!!! КОГАТО Е ИКОНОМИЧЕСКИ БУМ, ПРОВЕРЯВАЙ , ГЛОБЯВАЙ И ЗАТВАРЯЙ, НО ТОЧНО СЕГА НЕ Е МОМЕНТА

6

политолог

преди 13 години

По- скапан президент не мога да си представя. Не стига, че осем години мълча като спечен ***, когато Доган беше най- добрия хидроинженер в България, ами сега се прави на светена вода...ПФУ!

5

Хачко

преди 13 години

Веднага активно мероприятие за прикриване на другарите агенти! Ц,ц,ц,ц...Ама не сме толкова ***, за колкото ни имате, ***!

4

kirik

преди 13 години

за съжаления е прав, колкото и да го мразя!! ДЪРЖАВАТА Е В КОЛАПС !!! Съсипват дребния и семеен бизнес с хиляди даъчни проверки. АЗ СЪМ ЗА ДА ИМА СТРОГИ ПРАВИЛА, НО КАТО РЕПРЕСИРАШ ДРЕБНИЯ БИЗНЕС ОБРИЧАШ ХОРАТА НА ГЛАД.

3

бб

преди 13 години

гоце да мълчи !