382

Анонимен

преди 13 години

Точ на снимката - СЪСИПА БЪЛГАРИЯ!

381

dp

преди 13 години

Съгласен съм с определенията за това какъв е и т.н.Но те всички по кабинетите са такива - господарят си назначава слуги а заслуги се цанят само тия, които искат да бъдат слуги.Та проблемът не е в тоя или оня, а във факта, че пушките в БГ ги държи всесъщият господар от 1944-а насам.Е, отчасти и големият брой мераклии да бъдат слуги също е проблем, разбира се,но в БГ тоя процент не е различен от други места, където същите тия не сапроблем.Човек не трябва да се хаби в разпри с нечии слуги.

380

Даола

преди 13 години

Всяка държавна система изгражда структури "да я пазят" - когато се сменя една система трябва да се сменят структурите - веднага.След 1989 у нас не се смениха никакви структури, защото въобще не беше ясно след преврата накъде ще се върви. И една солидна бройка хитри - дотогава властимащи "момчета" се разпоредиха с държавата и с нейните пари - в своя полза.Това се случи и сега се чудим, че всъщност нищо не се промени в основната държавна структура и че имаме същата корумпирана администрация.

379

Коментар

преди 13 години

В МВнР могат да направят един конкурс за бъдещи дипломати, представляващи България пред останалият свят. А господата-дипломати от ДС могат да се пренасочат към частният сектор. Ниви, имоти...

378

ДС - какво значи

преди 13 години

Изглежда, че някои още живеят с книжките на Богомил Райнов (човек отказал се от баща). Хората от ДС се занимаваха да пишат доноси, ако са разузнавали нещо това е какво правят българите в чужбина, да ги наклепат като се върнат в България.

377

АГЕНТ ,ГОЦЕ....

преди 13 години

ЗАЩИТАВА , КОНСПИРАТОРИТЕ НА ПАРТИЯТА И ДОНОСНИЦИТЕ НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ!ТОВА Е, ПЕТАТА КОЛОНА НА РУСИЯ В СТРАНАТА!С ТАКИВА ДИПЛОМАТИ И ЧЕРВЕНИ УПРАВНИЦИ ....БЪЛГАРИЯ Е ИДЕАЛНИЯ "***" НА ЕВРОПА!ЖИВЕЕТЕ ЗЛЕ....ЗАЩОТО ВИ УПРАВЛЯВАТИ РЪКОВОДЯТ ...КОМУНИСТИ!ИЗЧИСТЕТЕ ТАЗИ "ЧЕРВЕНА ***" И ЩЕ ЗАЖИВЕЕТЕ, КАТО "ЗАПАДНЯЦИ"!АКО ЛИ ,НЕ.....В "*** " Е ВАШЕТО МЯСТО!

376

Мишо

преди 13 години

Надявам се да осъзнавате това, че Първанов е агент, но Борисов също е бил агент. Също така Костов е бил агент, завършил като летец в Украйна. Обидите на "агенти" не значат нищо, защото всички лидери в момента са бивши агенти. И ако си мислите, че ГЕРБ правят изключение то се лъжете безкрайно много.

375

той

преди 13 години

Агент ГОЦЕ защитава агентите. *** имат нужда от хора които да извършват подривна дейност.

374

До 400 outsider

преди 13 години

Годподин 400, никой не иска да се занимава с Гоце защото трябва да знаете, като стъпиш в рядко *** не можеш да не се изцапаш. Така и ГЕРБ гледат да не се занимават с него, защото ще е вой до небето. Той е доказан ДС -- това се знае. Ако искате да си го защитавате, запишете се в АБВ -- там ще станете разпознаваем заедно с другите *** - може и Стара Планина да получите

373

outsider

преди 13 години

Попитах веднъж един такъв писач на подобни съчинения като нарича някого доносник може ли да обясни за кого и какво е донасял. Вместо отговор написа нецензурни изрази. Ти можеш ли да отговориш на такъв елементарен въпрос? Ако имаше такива данни за Георги Първанов от ГЕРБ щяха да ги повтарят всеки ден, а нямаше да оставят на хора като теб да ги подхвърлят по форумите, та дано някой да се излъже да им повярва.

372

Иван Геров

преди 13 години

Трудно е да се каже, но индивидът е представител на човешката ***, за да не използвам по-грубоват израз. Обикновен доносник (агент Гоце), пробивал си път с цената на всякакъв компроис, част от сганта, която ликивидира систематично остатъците от нормална нравственост в окаяната ни Родина. Загубил възможност за морална реакция, човекът, комуто приляга само да мълчи или да се извинява за стореното от политическата му партия, -- говори, поучава. В личен план план това наистина е трагедидия.

371

ouysider

преди 13 години

Милиарди натрупаха други, между които Бойко Борисов от охранителен бизнес и Цветелина Борисова чрез преференциите на СИ-банк. Наистина има хора, които трябва да търкат наровете, но при нашата съдебна система и при избирателния подход "наши-чужди", към който твърдо се придържа и Бойко Борисов, това едва ли ще се случи.

370

jhg

преди 13 години

Гоце долу комунизма бе мазни ***.до един всички вън за начало външно после до един с метлата доживот във цялата държава Кой бил ДС да ходи на майка си в .... Да си търси късмета Епа 20 години ви чакаме бе смрадливци ненаядни и нескопосани

369

Анонимен

преди 13 години

ГОЦЕ,ГОЦЕ,ЖАЛАК СИ ГОЦЕ

368

Гоце в кома

преди 13 години

Гоце е в състояние пред кома. Тоя *** се отъждествява с държавата. Гоце, ще търкаш наровете за милиардите дето си ги натрупал и окрал. За това, че мутрите и мафията се ръководят от тебе.

367

dp

преди 13 години

Не са на дневен ред наистина.Разкарват ги и ги сменят с други - неразконспирирани - ченгета без много шуми толкова.Де да имаше и вариант да ги сменят с не-КГБ-ченгета....

366

Даола

преди 13 години

Държавността е в кома отдавна - по-лошото е, че нацията загива.В последните години се бърбоеше само за инвестиции, инвеститори от чужбина, свежи пари - къде е младата кръв, младият ум на България? По-добрата част е в чужбина. Тук само продължаваме да оцеляваме, някак си ...

365

momo

преди 13 години

гоцеeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee оди си ...!

364

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

МАТРИАЛ ЗА РАЗМИСЪЛ АКО ИМА СЪС КАКВО ЗА ДИМОКРАТА С МАРКУЧ В РЪКА-БОКО ТИКВАТА.ФАКТИ-ПОСЛАНИЦИ НА САЩ В БЪЛГАРИЯ ОТ 1989г.СА ПОЛАНСКИ,ХИЛ-ЦРУ,МОНГОМЪРИ,МАЙЛС,ПАРДЮ-ПЕНТАГОНА.ВЪПРОС ЗА *** А СЕГАШНИЯТ ТЕКСАСКИ КОНЯР УРКО ОТ КОИ Е!А АГЕНТА НА СРУ И ПОСЛАНИК В РУСИЯ МИНАЛ ПРЕЗ РЕЗИДЕНДАТУРАТА В СОФИЯ?КАТО ВИ ЧЕТЕ ЧОВЕК ИДИОТИЗМИТЕ И СЕ ЧУДИ ЧОВЕК НАИСТИНА КАКЪВ МАТРИАЛ СТЕ,ЗА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА МУТРОИДИОТА ДИМОКРАТ ОТ ШКОЛАТА В СИМЕОНОВО?

363

Анонимен

преди 13 години

Държавата си е добре,ама *** са в кома ...е най после добра новина :))