167

kючуков

преди 13 години

А агент "Сталин", т.е. Кристалина????

166

rave

преди 13 години

ne samo glasuvaha no podvedoha i roditelite si, po skoro gi prinudiha da glasuvat za Gerb...i eto go rezultata ot krivorazbranata roditelska "obi4"Sega mladite svirkat po nego a roditelite im si broqt stotinkite...samolekuvat se s narodna medicina...

165

Kaloiana

преди 13 години

Na kogo e podchinena DS? Darjavna sigurnost niama ni6to darjavnicheski v neia.Tia e edin represiven aparat na BKP i neinite vodachi.

164

Анонимен

преди 13 години

Да си ходят, но вече не останаха дипломати- професионалисти!

163

Усмивката

преди 13 години

Хубаво, ще махнем посланиците дето са били агенти на ДС. Но нека да има справедливост. Да бъдат така добри и държавите дето имат посланици-агенти акредитирани у нас да си ги приберат. Вярно, че В.Суворов в "Аквариумът" пише, че посланикът не може да бъде резидент на разузнаването. Ами сигурно няма кой друг. Мисля, че е тъпо да се хвалим, че си имаме посланици-агенти. Другите държави няма начин да не го знаят, но от вежливост си траят.

162

Гражданин за EРБ

преди 13 години

В ДС е имало хора дето са работили за България като разузнавачи...и хора дето са работили за България като ДОНОСНИЦИПоследните са проблема.Тези дето са шпионирали щатите и запада - ЕВАЛА ИМВъпроса е КОЙ Е БИЛ ДОНОСНИК И КОЙ НАИСТИНА Е РАБОТИЛ ЗА РОДИНАТА СИ...ЗАЩОТО ИЗКАЧА И ВЪПРОСА - ТЕЗИ ДЕТО СА ОХРАНЯВАЛИ ДИКТАТОРА - "ПОДЛЕЦИ ЛИ СА ИЛИ ПРОСТО СА СИ ВЪРШИЛИ РАБОТАТА"??? Ако са подлеци - ТОГАВА КОГА ЩЕ УБИВАМЕ БОЙКО С КАМЪНИ???

161

Trol4e

преди 13 години

Съгласна съм-да си ходят,на за всички искам един аршин-да си ходят и ония с Vertu-тата,а на Калинка-малинка,да и се потърси подобаваща отговорност,както и на Цецо,откъде тия "потомствени"имоти.В таз държава всеки стои зад своите и напада чуждите-нямя свои,няма чужди,щом е виновен да си поднесе отговорност.Мен ЧЕЗ не е пита от коя партя съм-ако си пресроча сметката-спира ми тока нали?

160

Анонимен

преди 13 години

а бре Бойко ти пък от кой си ? ! я раскажи поподробно ! опиши своята автобиографиика ... смешен си !

159

Анонимен

преди 13 години

***, я виж какви хора си сложил да управляват Националната електрическа компания. С тези кадри съвсем соро ще настане мрак. С назначаването на нови незнаещи хора и разрастването на администрация за сметка на инженери ще доведе кризата. НЕК няма нищо общо с ЧЕЗ както си мислят новите управляващи и понеже копират старите си бланки от ЧЕЗ се получават много изуитски ситуации, но те не го разбират и се мислят за велики.

158

Анонимен

преди 13 години

Е, и наистина ли "ще си ходят4?

157

Анонимен

преди 13 години

Е, и наистина ли "ще си ходят4?

156

Анонимен

преди 13 години

Най-добре ще е Боко да си ходи, тъй като докара до пълан хаос нещата. Като назначаваа във всички държавни структури хора като Калинка до къде мисли, че ще доведе страната. Чистят отвсякъде специалисти за да си докарат нищо неразбиращите протежета. Едни се назначават с измислени конкурси, други без никакъви от пълни некадърници. По малоумно управление не е имало и много скоро ще го усети всеки живеещ в страната.

155

Анонимен

преди 13 години

Борисов за посланиците агенти: Да си ходят-и ние искаме да си ходиш ама ти си стоиш,нагал си до мозака на костите,а *** к"во да направим,п....с си като ***,ама на търпим те.

154

Анонимен

преди 13 години

Добре де..кой ги е назначил????какво се правим на утрепани,няма случайни хора там....добре че европейците ни натискат иначе си еб---ло майката.

153

Сашо

преди 13 години

Примиера мутра да си ходи, излага България много по-вече от нещастните агенти на 76 години .

152

Галин

преди 13 години

Като правило след агентите си отиват и Началниците им. Май, че ще е скоро.

151

Анонимен

преди 13 години

ТИ НЕЩО ЗА МНОГО ВАЖЕН СЕ МИСЛИШ, ЩОМ ДЪРЖИШ ДА ПИШЕШ С CAPS LOCK ***.

150

ФФ

преди 13 години

ОТ ОТКРИВАНЕ НА НОВИ ОБЕКЧЕТА И СПОРТНИ ПРОЯВИ Б.Б. Е НАПЪЛНО ЗАГЪРБИЛ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА.НИКОЙ НЕ ПОМНИ ПОДОБЕН ХАОС. КАДРОВА НЕМОЩ КОЯТО РАЖДА РОЖБИ ОТ ТИПА НА КАЛИНКА ИЛИЕВА..ВАЖНО Е ДА СА ПОСЛУШНИ ПЪК МОЖЕ И НИКАКВА РАБОТА ДА НЕ ВЪРШИ..

149

европеец

преди 13 години

Седя, чета и се чудя. Дали тук наистина има толкова хора, които разиграват театър колко са наивни, за подвеждат или наистина са толкова наивни? Навсякъде били дипломатите агенти. Да, така е, но са агенти на сега действащата държава и система, а не работят за интересите на останките от един тоталитарен режим. Не са хора, обучени в омраза към европейското, не са изнесли националното богатство, не са участвали в престъпления срещу собствения си народ!

148

Анонимен

преди 13 години

Няма друга от бившите соц. държави, освен България, без лустрационен закон. Затова сме на това дередже. От години политици, олигарси, мафиоти, съдии, посланници и администрация са агенти на ДС, бивши и настоящи комунисти или техните деца. Ако и сега не се гласува такъв закон, никога няма да имаме шанс за демокрация и свобода, нямам предвид псевдо-демокрацията, която ни пробутват, с олигофренските закони, продажното правосъдие, корумпирани политици, мафията, монополи и агент-президент.,