462

ПРЕИГРАВАШ...

преди 13 години

..МАРТИНЕ-ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ТАКА....!САМО ПОМАГАШ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ...СРЕЩУ БОЙКО...!МАЙ ,НАИСТИНА СИ .....РОДНИНА НА ЛУКАНОВ.....!!!!!!!!!!!!ТОВА ГО ДОКАЗВА.....

461

anonimen

преди 13 години

balgarski nacional po box Mladen Manev namuska sas noj nevino momche v tetevensko.................................

460

@

преди 13 години

Да така е и не съвсем.Вярно е че и Царя и Бойко много приличат на проекти на ДС с една цел да не дойдат истинските антикомунисти на власт!Но грешката е на Ив.Костов, че не въведе поне закон за лустлацията!Обаче и в длуги страни си имат сходни проблеми!Вижте скандала "Бонев" в Италия - оказва се че и там за да успееш трябва да си човек на Берлускони /примерно/!А вГърция династията Папандреу управлява направо наследствено!А бе групата-PIGS/PORTUGAL,ITALY,GREES,SPAIN/+BULGARIA

459

ИСТИНАТА Е,ЧЕ

преди 13 години

Доган(ДС) и БСП(ДС),стоят извън властта и с вой на отчаяние *** раните си само когато Иван Костов е на власт!

458

български ИДИОТ

преди 13 години

В тая държава за да просперираш или трябва да си милиционер или да си човек на някой (най- добре роднина на някой от ЦК на БКП). Очевидно е, че за да станеш фактор у нас трябва да си продадеш душицата, а Бойко не е случаен! Всички роднини на ръководителите от БКП сега са 1 във всяка област. Очевидно на тези, които са създали Бойко, им е напълно достатъчен умствения му потенциал, но ви казвам: писна ми от милиционери!

457

?

преди 13 години

"Стратегическите предприятия" не само не носеха печалба, а трябваше да бъзат дотирани от бюджета /"Балканкар" напр. с 1,2млрд. лева на година/, както и АПК-та/Аграрно-промишлени комплекси - за по-младите/.Селското стоп. в соц вида му се дотираше с 6 млрд.лева на година-Доклад на Андр.Луканов до Политбюро от 1989г.Така че първо държавата оттървавайки се от гореспоменатите единици първо престана да губи! /Впрочем преди приват.и БТК беше губеща!А БДЖ/държавната/е губеща в момента!За печалбата посл

456

?

преди 13 години

Ей познах те!"Фотограф", а сега "Фото-щрак"!Престани с тези глупости! Да не си чел трудовете на някой от нацистките антрополози! Нали там определяха човека според размера на черепа, ъгъла на носа и незнам какво си!Ходи се самоснимай и после си анализирай снимката!

455

Анонимен

преди 13 години

Знаеш ли как се строеше бе "другарю" - искаш ли да те симулирам условията - живот във фургон (а може и палатака) заплата 1,50 на месец, една лятна и една зимна униформа за 2 години, на баня под строи веднъж седмично, на "кино" или футболем мач (не е задължително от а група) веднъж месечно.... през другото вереме си "киркоизтребител" по 10 часа на ден 6 дена в седмицата.... ела работи 5 дена в седмицата, дрехите от мен - 2 летни и 2 зимни на година, за 300 лева - да те видим колко ще изкараш...

454

Анонимен

преди 13 години

Бобо, в самата национализация няма лошо - и в Англия са национализирани фирми и после са пак приватизирани. Лошото е какво се цели тук - всички споменават че имало много фондове които са губещи - само че се пропуска един факт - фонодвете са губещи ако трябва да изплащат пенсии 20 години напред, иначе отнесено към момента общата сума хич не е малка, като я прибавим към неприкосновенния запас на НЗОК които също отиде в бюджета - се получава една хубава сума която Боко ще изпапка до изборите.....

453

Фото-щрак

преди 13 години

Вижте човека от снимката!Погледа му!Пухкавите бузки!Тоя ли ще мисли за България бе?От снимката един опитен криминалист или психолог,такъв "портрет"ще му направи,че ще Ви настръхнат косите!Просто *** не ги допускат до "баницата".Тоя с едно телефонче няма да се "наяде"!Браво на Шопов за изказването!Точно!Най-големия враг на ГЕРБ и народа е "врагът в сянка"!СДС!!!Забравихте мистър 10%,Христофорчо,Господин Сапио,и прочие крадци.......А?Пази Боже тия пак да управляват!

452

Бобо

преди 13 години

Какво лошо виждате в национализацията ,в САЩ например също се национализират губещи частни предприятия. Държавата ги възтановява и създава работни места за хората.При нас е точно обратното това което е печаливше се приватизира като преди това го докарваме до фалит за да го купи някои като вас на безценица.

451

Анонимен

преди 13 години

Определено с робския труд на милиони българи!То и в затворите все пак нещо се произвежда,но никой не иска да ходи там!

450

до 487

преди 13 години

По негова време все пак явно нещо се е построил след като повече от 20 год.само се краде.

449

Анонимен

преди 13 години

Това не е демокрация бе,нещастний,виж как хвалят бае ти Тошо всички управляващи!И как всички са бивши ***!Каква демокрация те гони,че ти е виновна,това е ПСЕВДОдемокрация,фасада само!

448

123456

преди 13 години

Млади хора спрете да плащате всякакви осигуровки, а на нас пенсионерите пръс, защото ние я докарахме тази демокрация. А как ще живеем ние пенсионерите, много лесно ще ни срещате на всяки ъгъл по улицте и ще просим от вас. А после, и вие като нас.

447

Санди

преди 13 години

Национализация е нужна и на създадените приватизационни фондове от далаверите при изкупуването на привотизационните бонове.Осъществен беше пълен грабеж от мошеници,който сега се държат нагло,тъй като са притежатели на милиони левове ,придобити по нечестен начин.Пример-АКБ "Форест"= на богатствата на сем.Баневи.По такива трябва да работи МВР, а не по кокошкари.

446

глупостинатъркалета

преди 13 години

Много добре,ама защо *** не разсъждаваше и за косовските такива и не прати и там танкове? Косовсите албанци не са ли страшни по същата *** логика???

445

COPY :::))))))))))

преди 13 години

BIG AL :::))))Борисов :Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха!.Сняг запрехвърча над София ..Но, какво им стана на тези хора ?Тичат , на групи и пооотделно..Гледат към небето, разперили ръце , отворили уста , с танцови движения ..От време на време поглеждат и надолу , и пак , към небето ..Боже, какво става ?? Нито ЕДНА СНЕЖИНКА НЕ падаше на земята !!Членовете на ГЕРБ ги ловяха , лапаха , смачкваха във въздуха ..Подскачаха, с радостни лица и ГО славословеха ..А ТОЙ играеше тенис , в официалния работен ден и отвреме на време , слушаше доклади , за "ловенето" - по телефона си ..Беше с доволно изражение ..ВИДИОТЯВАНЕТО на стадото , беше в график...))

444

айдуко си е айдук

преди 13 години

Да и България харизана на МВФ,а стратегичиски претприятия харизани за стотинки! Стъпка за временно замазване на положението и бомба със закъснител за следващите правителства-че от къде пари без икономика и без стопанство?

443

Анонимен

преди 13 години

Всичко трябва да се национализира както си беше едно време и държавата да определя цените а не монополни предприятия като ЕВН ЕОН ЛУКОИЛ ВИК и прочие които се гаврят с народа