17

ic0

преди 13 години

А аз се чудя от къде идва тази ми привързаност към сиренето... Обичам го много.

16

Анонимен

преди 13 години

Мозъкът е сложен и мощен, но не можеш да го сравняваш с компютър. Мозъкът е аналогова схема, както всяко природно творение. Сложно - факт. По-мощно от най-мощния компютър... ммм не мисля. Просто по-рационален и по-мултифункционален. С повече входно-изхдни данни като цяло, но не и по-бърз.

15

Хахаха

преди 13 години

При целия този технически прогрес, и въпреки голямата сложност на изчислителните съвременни машини, мозъкът по същество е невероятно мощен, по-мощен и от най-мощният компютър, който можем да си представим.Това, че никой до сега не е успял да го разгадае в действителност е само потвърждение на това твърдение... :)

14

mestessa

преди 13 години

Едва ли има нужда от такова изследване. Те са толкова задръстени,че не можеш да ги накараш да свършат нещо извън рамката,колкото и полезно да е.И най-малката промяна ги плаши.

13

IND

преди 13 години

Аз бих казал, че четенето на подобни новини "свива" човешкия мозък, а не мейла ми...

12

алоо

преди 13 години

Не е вярно, хората по принцип са си мишки

11

Мейл-зависим

преди 13 години

Какви са тези глупости? Защо трябва да проверявам 30 пъти на час пощата си, когато имам известяване за нова поща на Блекбърито си, или в тулбара на браузъра?! Писна ми да чета за разни старчоци, дето ги е страх от технологиите и искат да ги изкарат най-черни. А всъщност са технологични аутсайдери.

10

a

преди 13 години

изнервен ли си та издребняваш?

9

Amenhotep

преди 13 години

Електронната поща се изписва на български като И-мейл, а на латиница като E-mail какъв е този "ЕМАЙЛ", за който се говори в заглавието на статията?

8

mr_cec

преди 13 години

Статията е много точна!

7

brigante

преди 13 години

компютрите и като цяло науката информатика развиват мозъчната дейност!хубаво е все пак да се правят почивки, понеже мозъчетата ни са едно слабо процесорче:))))))))))))))) прегрява бе:)

6

Elena

преди 13 години

И са кво? Да не си четем пощата ли? Тези британци са някакви подобия на човеци. Всички изследвания, направени в тази държава - разкриват някакви невероятни неща. Почвам да си мисля, че или британските учени не са учени или британците са абсолютно куку. Дали да не проведат някое изследване и врху това?

5

глупости

преди 13 години

*** тъпата статия. Баш па имейлите са виновни за информационното натоварване. Що не напишете една статия за скапания фесбук? Щото ако англичаните си проверяват 30 пъти на час пощата, то във феса са НОН-СТОП!

4

Анонимен

преди 13 години

Така си е - аз по мен си съдя. Ако нямам майл от шефа направо съм като болен. Като дойде майл от него - още повече се разболявам.

3

nn

преди 13 години

Kvo praem?

2

Салахадин

преди 13 години

Любимите ми английски учени.Добре бе пич,дои и да си прав това изначава,че като не мислим затъпяваме.А щом затъпяваме значи ще живеем по-дълго пак според вашите проучвания.Идеално хора ръчкайте си по цял ден тогава:)

1

UGIN

преди 13 години

Цър, цър. Сиренце?