18

Kiril

преди 13 години

Цялата операция срещу бедственото положение на коритото на река Струма е провал на ръководството на ГЕРБ. Нито спасяването на хора има адекватно обяснение, още повече скъсването на пътя има правилен подход за локализация и най-малко подготвените строители го знаят, но всичко това е нормално за педагози и недоказани юристи, които се чудят как да си правят пиар акциите на гърба на нещастието на хората в целия регион!

17

стефко

преди 13 години

не е лошо да се поеме и от тъпанарите, които постоянно си хвърлят *** в реките, а после си късат косите, като прелеят.

16

Анонимен

преди 13 години

Изменението на обема на язовира може да се даде и в линейни метри, понеже площта почти не се изменя в рамките на +-2-3 метра от обичайното ниво.

15

Жо

преди 13 години

До 11 баба Хакерка: Спомням си, че когато завърших училище имах четворки по Математика и по Български език и литература. Днес, обаче, съм изумен от ниското ниво на обучение на младите хора. Недопустимо е за хора, наричащи се журналисти, да допускат елементарни правописни грешки, да не могат да определят *** в изречението /за да го членуват с пълен член/, да не знаят какво е това- обем и да го бъркат с ниво и т. н. Накъде вървят българите в цивилизования свят- напред или назад?

14

Невлияещ

преди 13 години

Има лесно да се оправи далаверата на Копърките.Има заповядан максимален лимит за км.Който иска да кара над него да си сложи голяма червена точка от около 30 см в диаметър на капака и вратите и да видим кой ще се качи. Нямаш ли такава точка не можеш да искаш по голяма сума и да се спори с шофьора, да си гедал като се качваш.

13

ИИ

преди 13 години

Неграмотни държавници и неграмотни списвачи!!!какво искаме като президента СЕДЕФЧО ***!

12

87565

преди 13 години

До този момент Околовръстното не е отворено. Днес като не е разчистено, че е почивен ден, утре в натоварения трафик какво ще се прави ?!

11

баба Хакерка

преди 13 години

Не им се сърди бе Жоре, те са младички и не са слушали всеки ден по радиото: - Прогноза НИВОТО на река Дунав в сантиметри... (:))))))

10

Анонимен

преди 13 години

до 4:Струма минава доста далече, наистина, но никъде в статияте не пише, че минава през града ... пише в района на Дупница, Благоевград и Симитли".В Дупница р. Джерман опъна нервите на управата.

9

Жо

преди 13 години

СПОРЕД АВТОРИТЕ от ДНЕС.БГ - язовир "Долна диканя" е увеличил ОБЕМА си с 1,80 м., а друг язовир /Извор/ имал свободен ОБЕМ около 1 м. Абе хора, вие на училище ходили ли сте? Обемът се мери в кубически метри, а това за което говорите, се нарича НИВО.

8

Стикс10

преди 13 години

И диги ли имаме още по реките?

7

Пиринска Македония

преди 13 години

Благоевградска и Кюстендилска област( включително и Самоковска община), трябва да се обединят в една област, с областен център Благоевград.

6

Анонимен

преди 13 години

"Интензивните валежи са покачили нивото в язовир Долна Диканя край Радомир. Само за 20 часа той е увеличил обема си с около 1,80 м."Обемът, разбира се, се мери в метри, кубични, но за язовир 1,8 кубика не е смайващо.Нивото от друга страна, се покачва в метри. Внимавайте какво пишете, все пак с това си изкарвате парите.

5

Анонимен

преди 13 години

Ухааа ... яко са се объркали дупничани, гражданска защита. че и форума ...А ти в Дупница бил ли си?

4

Анонимен

преди 13 години

Струма не минава през Дупница

3

слънце

преди 13 години

Отговорността трябва да се поеме изцяло от кметовете ---- В Перник коритата са възмутително мръсни

2

Анонимен

преди 13 години

река Блато?Хич и не подозирах, че има река с такова име в нашата родина. Ама човек се учи докато е жив...

1

Иво

преди 13 години

Много лошо .